Home > Mad & Drikke, Weekend > To eat or not to eat

To eat or not to eat

January 18th, 2009

Det er som om, at alt ved min weekend har handlet om mad. Jeg klager bestemt ikke, for udover, at madlavning vist nok er min yndlingsbeskæftigelse, så kan jeg også meget godt lide at spise!

Jeg har spist rejesandwich, masser af sushi, falafler og kyllingedeller fyldt med hvidløg og persille. Og så en god del slik! :-) Kæresten har fundet en super bix på Jagtvejen, hvor bland-selv slikket kun koster 5,95 pr. 100 gram. Så kan man undre sig over, at han kun købte 200 gram…. Jeg har derfor været nødt til at supplere op med lidt matadormix, for at få det hele til at fungere :-)

Det aller bedste ved alt det her mad er dog, at de tiloversblevne falafler + kyllingedeller vil gøre sig aldeles glimrende i madpakken de næste dage. Jeg er ikke-fungerende om morgenen, og dét kombineret med manglende fantasi og magelighed har resulteret i flere ganske tvivlsomme og triste madpakker. Og arbejdet er (selvfølgelig!) beliggende så der ikke er mulighed for at snige sig ned og købe frokost.

Hvis DU nu sidder og har en genial madpakke-ide, som jeg bare skal høre, så kom med den! For der går nok desværre ikke ret mange dage, før jeg er tilbage ved de hurtige løsningerr som lige kan hives ud af fryseren på vej ud ad døren ;-)

Pigen Mad & Drikke, Weekend

 1. January 18th, 2009 at 22:10 | #1

  Har I ikke frokost ordning? Jeg tror jeg vil dø af sult hvis jeg ikke får arbejde et sted hvor der er frokost ordning! Og ud af det kan du nok udlede at jeg ikke har madpakke ideer..

  Meget billigt for bland selv slik – jeg tror jeg har været i den biks engang.. Men du må nok lære ham kæreste en ting eller to om bland selv slik!

  :-D

 2. Pigen
  January 19th, 2009 at 18:39 | #2

  Nej, desværre ingen frokostordning, vi er ikke rigtigt nok ansatte. Jeg kunne ellers godt have brugt en ordentlig frokostbuffet! :-)

  Kan i øvrigt oplyse, at jeg spiser morgenmadsculturaer som aldrig før. Hvem der bare kunne finde ud af at stå op om morgenen….

 3. January 19th, 2009 at 19:20 | #3

  Madpakker… altså Gustav får 2-3 halve med hver dag, 2 frikadeller og grønt (fx peberfrugt og agurk). Jeg smider selv en rundtenom uden noget i tasken og supplerer med en banan (der er frugtordning på job; 3 stk. frugt pr. dag pr. person for 3 kr.).

  Det vil sige i morgen skal jeg have rester; nachos, så har jeg revet ost, skåret salat og kommet noget guacamole i en lille beholder.

  :)

 4. Pigen
  January 19th, 2009 at 19:34 | #4

  Nachos som madpakke, der er altså en madpakke efter min smag! :-)

  Anyways, så må jeg nok indse, at jeg bare SKAL lave den sk*de madpakke om aftenen, ellers er jeg på den. Og jeg kan nok desværre ikke regne med, at kæresten går hjemme til evig tid, og redder mig, når jeg igen er kommet for sent op :-)

 5. January 19th, 2009 at 19:48 | #5

  Jeg laver også madpakkerne om aftenen og de er altså fine dagen efter. Har I køleskab på job?

 6. Pigen
  January 19th, 2009 at 20:14 | #6

  Jep. Og mikroovn, der er god at varme aftensmadsrester i :-)

Comments are closed.