Archive

Archive for the ‘Mig’ Category

Det er da lidt sjovt

April 22nd, 2011
Comments Off

Fru TV

February 24th, 2011

Det bliver mine initialer fra på lørdag. Eller faktisk MTV, hvis vi tager fornavnet med. Vældig hipt… ;-)

Men ja, der er jo et lille bryllup på lørdag, som jeg har glemt at give et par kommentarer med på vejen.
I sommer i det der Portugal var Ham den Søde endeligt! på knæ, med en “diamant” på størrelse med et hus. Sådan cirka da. Og så skulle vi have været gift -med et brag af en fest!- denne sommer. Virkeligheden ville dog, at vi dagen efter fik at vide, at min mor var døende. Og som I ved, døde hun i september. Så mister man pludseligt lysten til at feste, og til at gøre noget som helst af alt det man havde planlagt med hende – uden hende. I hvert fald for en tid.

Ikke desto mindre er vi blevet forældre og snart boligejere, og man er jo ikke jurist for ingenting… Så i stedet for at betale fjollede penge på at få lavet et testamente, tager vi et smut forbi Kbhs rådhus på lørdag. Vores allernærmeste familie er inviteret til frokost, og derudover kommer vist et par gode venner til globryllup. Dejligt. Det er ikke hemmeligt, men vi har valgt næsten ikke at gøre noget ud af det denne gang. For satser stadig på, at komme forbi en kirke senere, og så holde den fest, hvor vi skal være glade og danse på bordene. For det får vi lyst til igen.

Jeg elsker sort, så benytter muligheden (det ville nemlig se lidt sjovt ud i en kirke…) til at dresse up i sort tyl. Har netop af samme årsag benyttet Livas middagslur til at lægge fuld make up, prøve kjole og lave hår. Jeg er ikke såååå imponeret over mig selv med hensyn til håret, men det går nok ;-)

Min mormor laver blomster til mig og har dem med fra Jylland lørdag morgen. Dét synes jeg er en dejlig og hyggelig tanke.

Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at se et billede eller to. Vi har nemlig hyret en meget sød og dygtig fotograf! :-)

Pigen Familie, Fest, Kærester, Mig

At springe over den lave ende af gærdet

January 31st, 2011

Har for nyligt opkøbt endnu et domænenavn, denne gang det kommende familienavn. Tanken er, at det skal huse updates, ønsker, lidt billeder og andet i den dur.
Af samme årsag er jeg ved at bøvle med at installere WP overthere, og det er aaaltid som at starte helt forfra synes jeg!
Jeg kan aldrig huske rækkefølgen, eller gennemskue hvad der skyldes manglende opdatering ved dk-hostmaster/Surftown eller fejl fra min side, fx i databasen. Jeg plejer at være stædig (for jeg KAN jo godt) og gøre det hele selv. I dag har jeg dog været doven og benyttet mig af noget, der hedder 1-Click Toolbox, der er et værktøj som bl.a. Surftown udbyder, og som kan installere WordPress (og vist også andre applikationer) så let som næsten ingenting!
Huh, det er smart.

Pigen Mig

Og så blev man så meget klogere

January 19th, 2011

Før jeg gik på barsel havde jeg store planer om alle de dvd’er -både serier og film- jeg skulle se, når jeg skulle gå herhjemme… Surprise surprise! ;-) Det er jo så ikke sket – eller dvs. jeg har faktisk netop tændt for et afsnit af Satc – hvilket så afledte dette indlæg. For det er det første i adskillige måneder.

For tiden flyver jo afsted! Der er aftaler, vasketøj, indkøb, oprydning og så naturligvis det der barn ( ;-) ) der skal skiftes, ammes og underholdes. Og uge efter uge går! Og dvd’en står bare der :-)
Derudover er der pt. planlægningen af dåb, bryllup (!! kun vielse i denne omgang, men alligevel) og så er vi muligvis ved at købe en lejlighed!

Men mon ikke der kommer lidt mere ro på…? Og hvilken baby har måske nogensinde taget skade af en sæson eller to af Satc ;-)

Pigen Bønne-pigen, Film, Mig

The Holiday

December 20th, 2010
Comments Off

Når livet ikke kan forståes

September 19th, 2010

Om natten d. 14. september sov min søde mor stille ind. Fredag blev hun bisat.

Jeg og min familie er efterladt med et kæmpe tomrum, og hun vil være mere savnet end ord kan beskrive.

Her har længe været stille, og det bliver her nok ved med at være lidt endnu. Men nu ved I hvorfor.

Pigen Blogging, Familie, Ikke kategoriseret, Mig

Præfødselsdag

July 26th, 2010
Comments Off

Ferien er jo begyndt, og i går holdt jeg fødselsdagsbrunch for det meste af min nærmeste familie (20 personer) i mine forældres dejlige have. Det var helt perfekt, maden blev lavet uden stress, og det var en dejlig dag.

En halv time før mine gæster var inviteret til, havde jeg dog noget bange anelser mht. de sorte skyer, der længe blev hængende over haven! De forsvandt dog, og det perfekte fødselsdagsvejr (som jeg har gjort mig fortjent til!) blev fremme resten af dagen.

Fine gaver blev det også til – herunder
min absolutte yndling fra mine forældre, nemlig den smukke Kubus lysestage i sort. Åh, den er fin! :-)

Den rigtige fødselsdag skal fejres med Ham den søde på fredag i det der Portugal. Det glæder jeg mig også til! :-)

Pigen Mig

Dejlig lørdag

July 10th, 2010

Når man pludselig får stillet en hel lørdag til sin (egen!) rådighed (og vågnede kl. 05.30) , kan det være helt svært at vælge, hvilke dejlige ting den skal fyldes med. Jeg overvejer og nævner i flæng:

  • Et kig i IKEA (jeg bliver dog lidt begrænset af, kun at have mig selv med til at bære – men det er måske meget smart…?)
  • Hygge med en god bog i en park eller på stranden – nogen siger jo Hedebølge!
  • Oprydning og rengøring (hmm, det bliver i hvert fald ikke hele dagen)
  • Gaveshopping til et par kommende fødselsdage – måske suppleret af lidt “almindelig” shopping
  • Lækker latte på en cafe, imens jeg får skrevet de der 15 fødselsdagsinvitationer
  • Varmt boblebad i DGI-byen – ville være dejligt for min ømme krop. Og jeg har faktisk et titurskort

Hvad ville du gøre?

Pigen Mig, Weekend

Gratis bøger til folket

May 16th, 2010
Comments Off

Listen HER er netop blevet opdateret med en stak skønlitteratur – alle til 0 kr. indtil videre. Så tag et kig – jeg vil meget gerne af med dem :-)

Pigen Mig

Test

March 11th, 2010
Comments Off

Oh yes, så duer det! Føler mig behageligt nørdet nu :)

Pigen Mig