Archive

Archive for the ‘Vinter’ Category

Ikke her

February 25th, 2007
Comments Off

I radioen sagde de lige, at sneen er ved at være væk. Det er den altså ikke her, og selvom det nu er regn der kommer ned, ligger der stadig masser af sne derude.

Vågnede i morges af en sms fra min veninde, der ville meddele at NU var de taget afsted. Hun skal på studietur i Belgien i denne uge – i bil – og derfor har vi været noget spændte, om de mon kunne komme afsted i morges. Det lykkedes heldigvis; de store veje heroppe er åbenbart pæne, og de kørte pænt og ordentligt :) Håber det bliver en god tur.

Grundet vejret har et par af mine træningstimer været aflyst i denne uge, så havde bestemt håbet at komme afsted i dag. Men lidt over middag tikkede en mail ind om, at busserne lige præcis ikke kører herud endnu, pga. manglende rydning, hvilket betød endnu en aflysning… Så kunne jeg jo være vældig frisk og selv gå hen og træne alligevel? Nej, ikke rigtigt… Jeg kan højst motivere mig selv i en halv time, og så vil jeg egentligt hellere blive herinde. I stedet kravlede jeg op på min bold og smed tilhørende program i dvd’en. Har vel haft bolden i et års tid, men jeg får den ikke rigtigt brugt herhjemme, så her var bestemt en anledning. 20 minutter blev det til, åh jeg er sløv! Men selvom jeg havde sko på, er vores gulv alt for glat, og det var slet ikke sjovt… Jeg bliver tyk af alt den sne!!

Pigen Træning, Vinter

At få en weekend foræret

February 24th, 2007

Den anden dag luftede jeg min bekymring for at skulle hjem og arbejde og køre på sneglatte veje… I løbet af ugen viste det sig så, at dét ikke var den største hindring, og i går (hvor jeg skulle have taget afsted) var det tydeligt, at jeg slet ikke ville kunne komme frem. Hverken herfra og ind til byen (7km) eller fra Aalborg og ned mod mine forældre – og slet ikke det sidste stykke fra en lidt større by og “ud på landet”.
Så i går formiddags måtte jeg med noget dårlig samvittighed ringe og fortælle det som det var – at jeg altså ikke kunne komme på arbejde i weekenden. Det havde de heldigvis næsten regnet med (sådan er det jo, når afløseren bor mere end 100km væk..), så det lavede vist ikke mere uorden i den, end der allerede var. Når hjemmehjælpen skal ud i snestorm, er man nødt til at tænke kreativt, så der har bl.a. været gang i traktorer :D Jeg tilbød at komme i næste weekend i stedet, så de der har haft travl nu, kan holde fri da. Håber bestemt at få nogle timer, for har jo den der rejse som gjorde et ret stort indgreb i budgettet i sidste uge…

Men det er slet ikke dårligt, lige at få en hel ekstra weekend foræret. Vi har set et par afsnit af Matador, læst og lige nu står der grønne pistaciemuffins til afkøling. Not bad at all :)

Pigen Arbejde, Vinter, Weekend

Er det ikke okay

February 23rd, 2007

At brokke sig over den manglende aflysning, når man nu kæmpede sig igennem snemasserne hen til en fuldstændig indesneet og lukket unibygning?! Man kan vel godt sende mails, selvom der er snestorm…?

Hmm.. Vel hjemme er der igen tændt stearinlys, lavet te og fyldt noget varmt i varmedunken. Jeg vil finde noget jeg skal have læst til i næste uge, og så må jeg vist godt se en film… Det er altså ret hyggeligt, med det her sne :)

Igår tog kæresten og jeg på ekspedition med slæderne. Vildt at kæmpe sig igennem meterhøje snedriver hen til noget, der kunne minde om en bakke, og hvor kan man bare blive helt lille når man oplever den slags. Vi havde en hyggelig eftermiddag, og da vi var hjemme ved halv fem-tiden var vi godt forfrosne og sultne, så aftensmaden – aspargessuppe er perfekt i snestorm ;-) – blev hurtigt lavet, og så faldt vi vist i søvn i et par timer…

Pigen Kærester, Vinter

Snedag

February 21st, 2007

På en dag som idag, er jeg ret glad for, at det ikke er op til mig, at få ryddet sne nede på stierne. Viceværter er guds gave til dovne tøser :D

Og HOLD OP, hvor er der meget sne derude! Jeg er nødt til at gå over til den forelæsning i eftermiddag, men jeg ville egentligt foretrække at blive herinde i varmen med min te, varmedunk og fastelavnsboller. Men der kan jo nå at komme en aflysning endnu :)

Har lige smidt et brød ud til de frosne fugle. Jeg må være godt tosset…

Pigen Mig, Vinter

Og de sagde, at det ville blive vinter…

February 20th, 2007

Det er meget fint med den der snestorm, for vi har slet ikke været ude at slæde denne vinter. Vi har den slags slæder, der ligner en kæmpe tallerken med håndtag, og de er fantastiske, hvis man kan lide at snurre rundt ned ad en bakke :)

Sidste år optog min søde kæreste en film med mig, der glider ned ad en lang bakke – skrigende hele vejen. Skønt. Ville elske at gentage det i år.
Er spændt på, hvor meget sne det i virkeligheden bliver til, men de første fnug er i hvert fald kommet. Jeg har en forelæsning i morgen eftermiddag, så hvis der virkelig bliver vild snestorm er det meget heldigt, at jeg kun bor 5 minutter fra uni… Eller, det kan jo også være, at jeg sner inde!

Hvis der rent faktisk kommer al den sne, vil jeg godt bede om, at den er væk senest lørdag morgen kl. 7. På forhånd tak! Da skal jeg nemlig på arbejde derhjemme, og jeg har mareridt om, at jeg first thing kører fast i en snedrive på en markvej, hvor jeg så kan holde resten af dagen… Eller falder af en glat vej… JA, jeg er hader at køre når det er glat/sne, så den slags vil jeg godt lige have mig frabedt i weekenden. Bare indtil søndag kl. 13 :)

Pigen Arbejde, Vinter

København-kendere, kom hid!

January 22nd, 2007

Som jeg har nævnt et par gange tager kæresten og jeg østpå i morgen. Vi regner med at blive indtil fredag, men returbilletterne er ikke købt endnu. Men nu er det jo pludseligt blevet vinter! Og en del af vores planer var måske mere egnet til mildt januar-vejr…

Så altså: Idéer søges!

Og det meste kan have interesse. Vi har faktisk tænkt på Zulu awards torsdag aften, men intet er sikkert endnu. Hvis du har et fantastisk ide til noget vi kan hygge os med, modtages det med glæde.

Shopping er obligatorisk, og selvom jeg i virkeligheden ikke er ret meget til centershopping, er det måske alligevel meget belejligt pt. Derudover har jeg tænkt mig at slæbe den søde med på Nationalmuseet, hvor man i princippet kunne tilbringe hele ugen… Han har kun været i byen meget få gange, så lidt turister skal vi altså være. Han vil fx gerne se hende den lille, så jeg slæber hikingboots’ne med :)

Pigen Ferie, Kærester, Vinter

I tror nok det er løgn

January 11th, 2007

MEN det sner her! Store våde fnug, der smelter når de rammer noget, men den er altså god nok. Det ER sne.

Jeg undrer mig bare over, hvorfor jeg ikke vidste noget om det? Uduelige meteorologer….

Pigen Vinter

Why do birds suddenly appear..?

November 29th, 2006

Der er ikke gået en halv time siden jeg hængte kugler ud på terrassen, og jeg har allerede besøg af de første fugle. Mon de har en indbygget mad-radar..?

Og forresten; tag endelig ikke fejl! Jeg er stadig små-bange for de flyvende bæster, men når de er derude og jeg er indenfor er det meget hyggeligt. Og vi snakker altså de små af slagsen. Solsorter og alt derover: HOLD JER VÆK!

Fodrer du fugle? Her gør vi det kun om vinteren. Resten af året vil vi gerne have terrassen for os selv ;)

Pigen Vinter

Netto here I come

November 2nd, 2006

Er på vej i Netto. Som weekendtilbud har de fra i dag en lysterapilampe til 299. Jeg har ønsket mig sådan en tingest de sidste par vintre, men er ikke tilfreds med at skulle betale de 600-700 kr. som de normalt mindst koster. Sidste år reklamerede Netto også med lampen, men da jeg kom 10.30 var de long gone…. Nu håber jeg dæleme, at jeg er heldig – og jeg er der FØR de åbner i år.

Kryds lige fingre for mig – vinterdepressioner er af det onde!

Pigen Mig, Vinter

Så kom det

November 1st, 2006

Jeg skulle lige til at brokke mig over, at vi åbenbart bor det eneste sted i landet hvor det IKKE sner, men nu er det begyndt. Små fine fnug, som jeg faktisk kommer i tvivl om, hvorvidt rent faktisk ikke bare er fjer. Hvem har stukket hul på min hovedpude??!

Men det er overhovedet ikke noget som lægger sig, og jeg kan nok godt droppe alle planer om at kælke i skole senere idag. Ih, bliver det aldrig vinter?

Pigen Vinter