Home > Ferie, Kærester, Vinter > København-kendere, kom hid!

København-kendere, kom hid!

January 22nd, 2007

Som jeg har nævnt et par gange tager kæresten og jeg østpå i morgen. Vi regner med at blive indtil fredag, men returbilletterne er ikke købt endnu. Men nu er det jo pludseligt blevet vinter! Og en del af vores planer var måske mere egnet til mildt januar-vejr…

Så altså: Idéer søges!

Og det meste kan have interesse. Vi har faktisk tænkt på Zulu awards torsdag aften, men intet er sikkert endnu. Hvis du har et fantastisk ide til noget vi kan hygge os med, modtages det med glæde.

Shopping er obligatorisk, og selvom jeg i virkeligheden ikke er ret meget til centershopping, er det måske alligevel meget belejligt pt. Derudover har jeg tænkt mig at slæbe den søde med på Nationalmuseet, hvor man i princippet kunne tilbringe hele ugen… Han har kun været i byen meget få gange, så lidt turister skal vi altså være. Han vil fx gerne se hende den lille, så jeg slæber hikingboots’ne med :)

Pigen Ferie, Kærester, Vinter

 1. January 22nd, 2007 at 09:58 | #1

  Altså jeg er jo meget tilhænger af de (næsten) gratis glæder der er her..
  - En gåtur i Botanisk Have eller rundt om søerne med en kop kaffe. Bare fordi det er hyggeligt.
  - At tage på Statens Museum for Kunst onsdag aften. De har åbent til kl 20 og der er næsten ingen mennesker derinde.
  - Drik kaffe på Roberts Coffee – det aller bedste sted, hvis du spørger mig ;) http://aok.dk/profile/10547
  - Ring på når du går fordi min dør eller bare kig ind i min eventyrlige gård ;)
  - Gå i teateret – Der er halv pris på det Kgl hvis I henter billetter i billetsalget efter kl 17.

  Og ellers har jeg vist ik ret mange ideer.. Eller jo hvis jeg får lov at tænke mig om :D Håber I får en dejlig tur herover!

 2. January 22nd, 2007 at 10:42 | #2

  Hold op hvor er her blevet flot.

  God tur til staden ;)

 3. January 22nd, 2007 at 11:00 | #3

  Nationalmuseet er jo et must. Desværre er deres oldtidsafdeling (du ved, hele danmarkshistorien ik´) igang med at blive renoveret. Til gengæld går der rygter om at Glyptoteket er åbnet igen, efter en periode på 2½ års renovering. Og dét er et skønt sted at opholde sig.

  Selv om det er lidtkrads med prisen, vil min personlige anbefaling derfor gå på, at I skulle få jer en kop varm kakao i Glyptotekets fantastiske vinterhave.

 4. Pigen
  January 22nd, 2007 at 11:39 | #4

  Tak for gode idéer! Keep them coming :) Og I hører selvfølgelig, hvad vi ender med.
  Og tak Alice – nu må vi se, om jeg kan lade være med at lave om igen ;)

 5. January 22nd, 2007 at 16:14 | #5

  Hvis i tager i Glyptoteket, så skulle i også smutte forbi Danmarks Design Center på den anden side af H.C. Andersens Boulevard – de har pt. en udstilling med 6-8 biler i relation til en udstilling om bildesign gennem 50 år. Hvis i er på Statens Museum for Kunst ville jeg foreslå at spise frokost på O’s (http://aok.dk/profile/6026) på Øster Farimagsgade – de har byens bedste Ceasar Salad. Samtidig kan i få fornemmet stemningen ved Kartoffelrækkerne og gå nogle af kalorierne af ved at gå rundt om en af Søerne.
  Shoppingen, den tør jeg slet ikke begynde at komme med foreslag til… Men sig endelig til, hvis du vil have nogle tips.

Comments are closed.