Home > Ikke kategoriseret > Vi er hjemme igen

Vi er hjemme igen

January 26th, 2007

Og jeg har kvalme og ligger på sofaen og tygger knækbrød..

Det har været et par hyggelige dage, og vi har travet byen tynd uden at nå halvdelen af det vi havde tænkt os. Men vi når det måske en anden gang, og det var skønt bare at have en masse tid uden faste planer. Iskoldt var det, men vi var forberedte med varme støvler og vanter :) Igår var vi på besøg hos min kusine, der pt. har barselsorlov med verdens lækreste baby. Vi blev enige om, at han skulle bo hos os i Aalborg indtil han kan undvære bleen, men vi glemte helt at få ham med hjem ;)

Det blev en skuffende oplevelse mht. shopping. Mange steder fyldte udsalgsrester det meste af butikken, men vi kom da hjem med en smule. I den forbindelse var kæresten den mest heldige, med en cool Bruuns Bazaar skjorte, så han nu kan matche mit lilla flip…

Nu skal jeg pleje min kvalme – åh, jeg har ondt af mig!

Pigen Ikke kategoriseret

 1. January 26th, 2007 at 17:15 | #1

  morgenkvalme???

 2. Pigen
  January 26th, 2007 at 19:48 | #2

  Næ næ, det er eftermiddagskvalme du! Tror jeg da… :)

 3. January 26th, 2007 at 23:55 | #3

  Nogle har døgnkvalme ;o)

  Håber du snart får det bedre!

 4. January 29th, 2007 at 23:23 | #4

  Hejsa.

  Ville bare lige gøre opmærksom på, at jeg linker til din side, håber det er i orden?

  God bedring med kvalmen – har hørt der er roskilde syge i omløb, så måske er du ikke gravid ;o)

  Kh,

  Sulejma…..også kendt som Smilja.

 5. Pigen
  January 30th, 2007 at 12:46 | #5

  Ja da :) Og tak!
  I øvrigt regner jeg da bestemt ikke med at være gravid, og kvalmen fortog sig også igen. Det er desværre bare noget jeg døjer med i perioder…

Comments are closed.