Archive

Archive for the ‘Film’ Category

Og så blev man så meget klogere

January 19th, 2011

Før jeg gik på barsel havde jeg store planer om alle de dvd’er -både serier og film- jeg skulle se, når jeg skulle gå herhjemme… Surprise surprise! ;-) Det er jo så ikke sket – eller dvs. jeg har faktisk netop tændt for et afsnit af Satc – hvilket så afledte dette indlæg. For det er det første i adskillige måneder.

For tiden flyver jo afsted! Der er aftaler, vasketøj, indkøb, oprydning og så naturligvis det der barn ( ;-) ) der skal skiftes, ammes og underholdes. Og uge efter uge går! Og dvd’en står bare der :-)
Derudover er der pt. planlægningen af dåb, bryllup (!! kun vielse i denne omgang, men alligevel) og så er vi muligvis ved at købe en lejlighed!

Men mon ikke der kommer lidt mere ro på…? Og hvilken baby har måske nogensinde taget skade af en sæson eller to af Satc ;-)

Pigen Bønne-pigen, Film, Mig

The Holiday

December 20th, 2010
Comments Off

Havde helt glemt hvor god og hyggelig den film er!

Den blev vist på TV3 igår aftes, og da klokken efterhånden var blevet et godt stykke over min optimale sengetid lå jeg stadig og prøvede at holde mig vågen til filmen – selvom vi faktisk har den på dvd :-) Så slukkede for tv’et, og har netop set slutningen. Åh altså, det er ren feel-good :-)

Skulle du også få lyst til at (gen)se The Holiday er den med et af ugebladene i denne uge har jeg set (muligvis Alt for Damerne?)

Pigen Film, For hyggens skyld

Hmm

March 6th, 2009

Jeg har lige bestilt et par biobilletter online, og så kunne jeg pludseligt ikke huske mit kortnummer!! Gad vide om jeg (net)shopper for lidt these days…?

Pigen Film, Shopping

Mmmm

February 22nd, 2009

I anledning af, at det er fastelavn, vil jeg klæde mig ud som en doven Pige, der skal nyde det sidste af sin alene-hygge søndag. Måske vil jeg endda tage en maske på og bage fastelavnsboller :-)

Ved 20 tiden i aften kommer kærestedrengen tilbage fra Aalborg, hvor han har været til julefrokost (jep, jeg undrer mig også!) og så er der ren kærlighed til maven. Pønser nemlig på en lækker Kille Enna-opskrift – som jeg kan anmelde senere måske.

Har haft en dejlig weekend, hvor det har været helt fint at hænge foran computeren, læse rare bøger og ikke rydde op efter madlavningen. Dét sidste skal jeg så vist godt nok alligevel om lidt, men rart at kunne lade det stå lidt. (Og så må jeg igen lige nævne min ubetingede kærlighed til ham, der opfandt opvaskemaskinen OG til ham, der købte den i vores køkken!)

Og jeg har genset bl.a. Sex and the City-filmen, inkl. et hyggeligt kommentatorspor :-) Og jeg har stadig en dvd med ekstramaterialer tilgode. Helt ok!

Hav en rigtig dejlig søndag :-D

Pigen Film, Mad & Drikke, Mig, Weekend

Når det er ok at hamstre

May 31st, 2007
Comments Off

I den seneste tid, har der i forskellige medier været fokus på CDWOW.

Det er der vi plejer at forsyne os med film og musik, og tanken om, at de måske bliver lukket helt fik os til at foretage lidt overdreven shopping igår… 2 sæsoner af Gilmore Girls (164,- pr stk. – skulle jeg have bestilt de fire sidste også?) og første sæson af SATC (mangler kun tre nu) til mig, samt to cd’er og tredje sæson af OC til kæresten. Jeg kunne sagtens have købt flere, for begrænsningens kunst er som bekendt ikke min styrke.

Hvis nogen får lyst til at begave mig (I véd, jo at jeg har fortjent det!) kunne jeg godt tænke mig:
The Devil Wears Prada
Casino Royale
Gilmore Girls sæson 2-6
SATC sæson 3, 5 og 6
Barnaby
Over hækken……

;)

Pigen Film, Shopping

Red Dragon

May 29th, 2007

Gulp! Mit hjerte sidder oppe i halsen lige nu. Var ved at lave orden i en bunke noter, og kiggede med et halvt øje lidt tv. Pludseligt var jeg fanget, er helt vild med Anthony Hopkins i Hannibal Lector-filmene, men har aldrig set denne. Tog mig selv i flere gange at sidde musestille med åben mund. Nok meget godt jeg er alene hjemme…

Fik ikke set starten (det var lissom ikke planlagt..) – og fattede heller ikke helt, hvem det var der sejlede rundt på den båd til sidst? Døde han ikke, ham detektiven..? For ellers var mine våde øjne vist spildt…
Må så afgjort se at få set hele filmen på et tidspunkt. Og mangler også Hannibal Rising. Den bedste er så afgjort Silence of the Lambs. Den er så uhyggelig at jeg i virkeligheden ikke tør se den. Men det er alligevel en af de fedeste film… Hannibal (filmen) er mest bare ulækker.

Ps: Jeg er i virkeligheden slet ikke til gysere, og nu må ham kæresten altså godt snart komme hjem!!

Pigen Film, TV

Vejen til mandens hjerte

May 18th, 2007
Comments Off

I dag har jeg pludseligt fået chancen for at agere den perfekte kæreste – og hvorfor ikke benytte sig af et billigt trick?

Måske bør jeg afsløre, at der er snyd med i det. Vejen til en lykkelig kæreste inkluderer nemlig et styk Borat-dvd til migmigmig! :D Jeg har sukket efter den film, lige siden jeg smugkiggede ved en fyr, der så den på en lang bustur….

Dealen er; Jeg får min film, kæresten får 3 M!-blade (og så ikke et ord om, at han i virkeligheden synes, at det er et ret fjollet blad. Der er nøgne tøser, hvad mere kan han ønske sig?!)

Pigen Film, Kærester, Mig

Skal du se Oscar i nat?

February 25th, 2007

Jeg ville gerne, men har timer i morgen kl 8, og tror desværre at det er en virkelig dårlig ide at starte ugen med at lave uorden i døgnrytmerne :)

Men i morgen skal der granskes kjoler, sko og hår… Åh, hvem der bare var i Hollywood i nat!

Pigen Fest, Film, Underholdning

Ikke dårligt

January 19th, 2007
Comments Off

Fredag aften på sofa med Bassets sour winegum og Nynne filmen. Yes sir, sådan skal det være.

Mangler kun sød kæreste, der netop er taget på uni for at øve fremlæggelse. Hans sidste eksamen er på mandag, og lige om lidt skal vi til København :)

Pigen Film, Weekend

Reklame

November 16th, 2006
Comments Off

Der er indtil d. 21/11-06 fri levering på alle ordrer hos cdon.dk. Plejer ellers at bestille hos cd-wow.dk (som altid har fri levering), men måske man skulle kigge forbi :)

Pigen Film, Musik