Archive

Archive for the ‘Studie’ Category

Lige om lidt

June 9th, 2008

Kandidateksamen i morgen kl. 10. Wish me luck!

Pigen Mig, Studie

Update

June 4th, 2008

Jeg skylder vist en update her på siden. Der har været stille (afbrudt af enkelte udbrud) i et stykke tid, så der er en del af samle op på.

I torsdags blev specialet fra helvede afleveret. Det var en skøn lettelse at kunne gøre det, for aldrig har noget hængt mig så langt ud af halsen! Dét sagt ved jeg godt, at mine forventninger (forhåbninger?) til det er høje – ikke mindst på grund af den nye (tåbelige!) karakterskala – og måske også for høje. Nåmn, en ting er, hvad der ville være rart – en anden er, hvad der er realistisk. Og nummer to har jeg ærligt talt ingen fornemmelse af. På den ene side har jeg slidt og svedt over det, og jeg har haft det i tankerne næsten uafbrudt i fire måneder. På den anden side måtte jeg skære nogle (måske ret vigtige) ting fra, fordi der simpelthen ikke blev tid til det. Så jeg aner det ikke. Men jeg består vel – og om seks dage og en halv time er jeg KANDIDAT!

Weekenden blev tilbragt i skønt selskab og super solskin med at fejre 70-års fødselsdag hos min morfar. Der var slået to store telte op i haven, og det var en helt igennem perfekt dag og weekend. Jeg havde hverken bøger eller den bærbare med hjem, og det er længe siden det sidst er sket. Rart.

I dag afleverer kæresten speciale. Det har holdt hårdt, og de to drenge har ikke sovet i nat. Har lige snakket med ham, og hulmaskinen (hedder den det..?) driller – selvfølgelig. Men de har printet, og mangler bare at samle, så de når det. Og så kan han komme hjem og sove.

I eftermiddag tager vi mod Skive til Beach Party. Dét bliver godt! Sol, masser af dejlig musik, godt selskab og sikkert også et par fadøl. Jeg er vokset op dernede omkring, og Beach Party var et af højdepunkterne helt fra 8. klasse. Nu har jeg ikke været til det i fire år (det ligger altid midt i eksamenerne) så mon ikke det bliver godt? Jeg glæder mig specielt til at høre Linkin Park, for det er ikke hver dag de lige kommer forbi :-)

Der er eksamen på tirsdag kl. 10. Derefter vel egentligtsommerferie. Senere på måneden er der fælles translokation for hele holdet, og derefter følger en bunke fester, for de fleste af vores venner heroppe afslutter også deres uddannelser i år. Og så spredes vi for alle vinde. Øv. Men sådan er det jo. Har jeg sagt, at vi selv flytter pr. 1/7? Haha, nå nej :-) Vi var ovre at se lejligheden for 2-3 uger siden, og den er fin og ligger udmærket. Derudover er den forholdsvis billig, og det er bestemt værd at tage med. Den har samme størrelse som vores nuværende (som er ved at være for lille). Men har både lofts- og kælderrum, så vi kan få lidt mere luft i selve lejligheden. OG så får vi en minialtan. Det havde vi håbet på, men havde ikke turdet sætte næsen op efter det. Åh, vi glæder os! Og så er det jo en glimrende undskyldning for at indretnings-shoppe :-)

Jeg må smutte, har tusind ting at nå inden i eftermiddag.

Håber alle får en dejlig weekend, når I får det! :-)

Pigen Bolig, Familie, Mig, Musik, Studie

24 timer

May 28th, 2008

Til aflevering. Aargh!

Der må gerne grines, det her er SÅ typisk mig….

:)

Pigen Mig, Studie

Engang

May 27th, 2008

Var jeg ret god til engelsk. Det var yndlingsfaget på HH, og længe troede jeg, at jeg skulle læse erhvervssprog. Særligt det skriftlige styrede jeg…

Det er så ved at være 6(!) år siden, og pludselig skal jeg skrive et engelsk summary af specialet. For dælen, det går trægt! Jeg kan sagtens snakke engelsk (hmm, mon jeg bare kan indtale det…?) men det her trækker tænder ud. Har ikke problemer med at bruge en ordbog, men det er mere de hele (faste) vendinger det kniber med. Pyh, det ligger langt væk. Det største problem er vel, at det er fag-engelsk og ikke det dagligdags. Nå, mon ikke det går alligevel- bare lidt langsomt.

Måske man skulle begynde at træne….

Pigen Studie

Ønsker

May 24th, 2008
Comments Off

Uh. Hvis man absolut skulle giftes, måtte min operasanger-ven også godt komme og synge Ave Maria. Hvis det nu skulle være, altså.

Nå nej, sådan en ven har jeg ikke…

I øvrigt; Note to self: Vandfast make up. Jeg ved det bare!

(Og Cronen har pænt holdt sig væk i eftermiddag. Fint med mig….)

Nogen, der gider at komme og fikse mit speciale? Gider ikke mere. Gaab…

Pigen Mig, Studie, TV

Aaahhh!

May 9th, 2008

Jeg er flyttet ud på altanen, bevæbnet med:

  • Solcreme
  • Computer
  • Gigantiske solbriller….
  • Bøgerne
  • og danskvand med hyldeblomst

Okay, nogle dage er det ikke det værste i verden at skrive speciale!

Pigen Mig, Studie

Bla bla bla

April 16th, 2008

Vi er syge. Jeg har ondt i halsen. På den rigtige måde, som ikke kun generer om aftenen. Er vist på tredjedagen idag. Råddent.
Og 06.50 i morges vågnede jeg så ved at kærestefyren lå ude på badeværelset og kastede op. Stakkel. Jeg reddede mig dog et par ekstra timers søvn af den grund, for det ligner jo ikke noget at stå op, når kæresten ligger der og er dårlig :-) Nu har jeg fyldt ham med lunken kamillete og æblemos, og jeg burde nok også gøre et eller andet ved mit hår, så jeg kan gå over og hente noget brød uden kerner til den syge mave.

Havde de tre allersidste arbejdsvagter i weekeenden. Er altid lidt smadret efter sådan en omgang, for jeg er nemlig ikke såå god til at passe mine sengetider – og det bliver kun værre, når jeg skal op kl 6, hvilket jeg så absolut ikke er vant til. Så mandagen efter en arbejdsweekend er jeg altid sløv, og det er som sådant også acceptabelt. Hvis bare ikke det som nu også varer tirsdag og onsdag. Har det der l**te-speciale, og det har vist sig, at det ikke skriver sig selv! Hvad bilder det sig egentligt ind…? Øv.

Så her går det… IKKE så godt.

Nå jo, og for at det ikke skal være løgn, er der en eller anden ukendt (amerikansk) tøs, der har købt mig på Facebook… Jeg vil HJEM!!!

For at det hele skal se lidt pænere ud, kan jeg godt lige skrive to pæne og gode ting: Jeg skal snart klippes! Wuhuu. Det er blevet udskudt igen og igen, for min faste frisør er sygemeldt på ubestemt tid. Men nu skal det altså være alligevel, har nemlig både en upcoming fødselsdag og en konfirmation, og det fordrer jo… Så må vi se, hvor det skal ske. Og det allerbedste: Vi holder kollektiv fridag (det meste af) lørdag! Dét sker ikke så tit pt. og de sidste to weekender har jeg arbejdet, så bliver noget så hyggeligt. Til mindmap-kursus den anden dag illustrerede jeg dagen med et hjerte (yes yes, det var mig – afsløret!).

Kan I have en FAB onsdag. Solen skinner her og om lidt kommer min kasse fra Årstiderne. Og så fik det hele alligevel så god en afslutning, at jeg næsten glemte, at vi stadig er syge :-)

Pigen Arbejde, Kærester, Mig, Studie

Hverdag igen

January 24th, 2008
Comments Off

Det der med at være færdig med eksamen er vildt fedt. Men også noget underligt, når man nu som mig har været i gang med læsningen siden sidst i oktober. Helt underligt, at der ikke lige er et spørgsmål, der skal laves, eller et kapitel, der også burde læses. Så i går begyndte jeg pludseligt at kede mig. Og begyndte at gøre badeværelset rent kl. 22… Det har muligvis også noget at gøre med, at min døgnrytme lige skal have et par dage til at komme tilbage til det normale. Når den tre dage i træk er blevet 04, kan man nok ikke regne med bare lige at kunne sove kl. 24, fordi det nu passer bedre :)

Friheden skal nydes, og det bliver den. Har (selvvalgte) bøger, der skal læses, og en stak lækre magasiner. Har netop haft besøg af verdens bedste pige. Hun skriver bachelor pt., så er også en travl dame :) Fik dog æren af 2½ time af hendes dejlige selskab.

Derudover er der også lagt mere eller mindre faste planer for de næste mange dage, jeg har brug for at lave noget helt andet, og det må man godt! Så de kommende dage indeholder bl.a. besøg af søsteren+kæreste, hvor vi skal spise en bunke fastelavnsboller. Hov, dem skal jeg også lige have bagt…. Derudover en heftig indkøbstur – eller jeg kan da kigge. Vil nok hellere shoppe i London i virkeligheden :) I weekenden skal vi spille Wii hos en af drengene. Bliver vildt sjovt er jeg sikker på. Et andet indslag er besøg hos en anden skøn pige, som er GRAVID. Har slet ikke haft tid til at se maven endnu, eller dvs. hun var faktisk også gravid sidst vi så hinanden, men da vidste hun det ikke endnu. Det glæder jeg mig til. Hun er den første tætte veninde, der bliver gravid, så (hun) og det barn skal dynges til med gaver, når jeg nu ikke selv er så langt endnu :)
Jeg vil også godt i svømmehallen, gøre lejligheden rent, komme tilbage i form, komme i gang med specialet, besøge noget familie og OG og….

Så altså, jeg nyder det. Idag skal jeg lige have ordnet min specialekontrakt, da den skal afleveres senest i morgen. Det er heldigvis ikke så svært (tror jeg da?), for jeg ved godt, hvad jeg vil skrive om. Et spændende emne, med mange vinkler og ting jeg kan inddrage. Jeg glæder mig til at komme i gang! Håber dog, at jeg får den/de vejledere jeg ønsker, men det er ikke sikkert at man er så heldig. Det går dog nok også…

Nu vil jeg smutte udenfor og få lidt luft. For det er der nemlig tid til :) Hyg jer!

Pigen Mig, Pigerne, Studie

Psst!

January 23rd, 2008

Ved I hvad?

Jeg har lige været til ALLERsidste eksamen inden specialet!

Og ved I hvad mere?

Det gik SÅ godt!

Og ved I hvad så mere?

Jo, jeg er helt ekstremt træt nu, og skal ligge på sofaen med 98 optagede tvprogrammer for de sidste uger….

Og PS, så fatter jeg ikke, at jeg er så heldig til eksamen?? Men ØJ, hvor rart, at de alle tre fire er overstået nu. Godnat Pige!

Pigen Mig, Studie

Fnis

January 14th, 2008

Er taget på biblioteket for at koncentrere mig om eksamenspjat. Pludselig var der rockkoncert i lejligheden under vores, og så var det jeg tænkte…. Det går i øvrigt ikke så godt med koncentrationen, så lidt afveksling er kærkomment.

Her lukkes vist 17.30, så regner med at blive ved en halv time endnu og så lige få printet lidt noter inden jeg cykler. Er fan af hurtige printere :)

For et øjeblik siden måtte jeg grine højt. Det må man heldigvis godt, ingen fine læsesalsfornemmelser her! Men alligevel lidt sært at grine, når man sidder alene (blandt fremmede).  Men altså… Skrev på msn med meget tør kæreste. Han er på uni endnu, og skal til træning umiddelbart efter. Så den venlige pige, ville lige høre om han skulle have noget med fra føtexen, JEG har nemlig ikke mere cola light, så ville jo lige høre.

Pigen siger:
mangler du noget fra føtex? Skal muligvis have mit cola-depot fyldt op…
Sød kæreste siger:
Havregryn og en opvaskemaskine

Okay, den snu læser har sikkert gennemskuet, at der på vores køkkenbord står opvask helt fra i fredags :) Og det er den sødes job, men han har ikke været hjemme i weekenden, og så ville vi have taget den sammen i går, men det nåede vi aldrig. Stakkel, jeg må hellere være solidarisk og hjælpe i aften!

Men ærligt talt, der er da ikke noget at sige til, at jeg bare ikke kunne lade være med at grine, vel? :D

Pigen Kærester, Studie