Home > Kærester, Studie > Fnis

Fnis

January 14th, 2008

Er taget på biblioteket for at koncentrere mig om eksamenspjat. Pludselig var der rockkoncert i lejligheden under vores, og så var det jeg tænkte…. Det går i øvrigt ikke så godt med koncentrationen, så lidt afveksling er kærkomment.

Her lukkes vist 17.30, så regner med at blive ved en halv time endnu og så lige få printet lidt noter inden jeg cykler. Er fan af hurtige printere :)

For et øjeblik siden måtte jeg grine højt. Det må man heldigvis godt, ingen fine læsesalsfornemmelser her! Men alligevel lidt sært at grine, når man sidder alene (blandt fremmede).  Men altså… Skrev på msn med meget tør kæreste. Han er på uni endnu, og skal til træning umiddelbart efter. Så den venlige pige, ville lige høre om han skulle have noget med fra føtexen, JEG har nemlig ikke mere cola light, så ville jo lige høre.

Pigen siger:
mangler du noget fra føtex? Skal muligvis have mit cola-depot fyldt op…
Sød kæreste siger:
Havregryn og en opvaskemaskine

Okay, den snu læser har sikkert gennemskuet, at der på vores køkkenbord står opvask helt fra i fredags :) Og det er den sødes job, men han har ikke været hjemme i weekenden, og så ville vi have taget den sammen i går, men det nåede vi aldrig. Stakkel, jeg må hellere være solidarisk og hjælpe i aften!

Men ærligt talt, der er da ikke noget at sige til, at jeg bare ikke kunne lade være med at grine, vel? :D

Pigen Kærester, Studie

  1. January 14th, 2008 at 19:15 | #1

    Ei – du snuppede da lige en opvaskemaskine med hjem – eller hva’?? ;-)

  2. Pigen
    January 14th, 2008 at 19:36 | #2

    Ahem…. De havde ikke nogen :D

    Vi har desværre heller ikke plads, MEN sådan én står øverst på indkøbssedlen til sommer, når vi flytter. Øj, hvor vi hader at vaske op…

Comments are closed.