Home > Arbejde > På arbejde igen

På arbejde igen

January 17th, 2008

Nice, har fået et par ekstra arbejdsdage i uge 7, hvor dem der ikke bor i Nordjylland holder vinterferie.. Så behøver man ikke at have dårlig samvittighed over forestående tur til London :D Derudover fik jeg mig tiltusket en ekstra weekend i april – det luner jo altsammen.

Har ikke været på arbejde siden engang i oktober. Jeg kører ellers fast hver 4. weekend, hvilket vil sige en gang i måneden, men pga. latterlige eksamener har jeg haft fri. Selvom det ikke er mange timer, må jeg da alligevel indrømme, at jeg har savnet de ekstra kroner, når SU’en er gået ind. Så det bliver rart med lidt forandring :) Og det er jo hyggeligt og alt, så jeg må bare være cool der kl 6 om morgenen, når jeg skal ud at dynerne…

Der er åbenbart bevilget nyt tøj til hjemmehjælperne, og selvom undertegnede prøvede at protestere “jamen, jeg stopper jo alligevel til sommer…” slipper man ikke. Er ikke helt med på beatet mht. hvad uniformen er  (de andre har lidt af hvert), så er noget spændt på, hvad de vælger til mig, da jeg ikke kan komme til vælg-dit-tøj-dagen. Indtil nu har jeg rendt rundt i mit eget, og har endda nogle helt specielle forvaskede-helt-fine-til-arbejde-bomuldstrøjer med tilhørende jeans. Og navneklistermærke og halstørklæde… Jeg er fin, er jeg :)

Pigen Arbejde

Comments are closed.