Archive

Archive for the ‘Fest’ Category

Fru TV

February 24th, 2011

Det bliver mine initialer fra på lørdag. Eller faktisk MTV, hvis vi tager fornavnet med. Vældig hipt… ;-)

Men ja, der er jo et lille bryllup på lørdag, som jeg har glemt at give et par kommentarer med på vejen.
I sommer i det der Portugal var Ham den Søde endeligt! på knæ, med en “diamant” på størrelse med et hus. Sådan cirka da. Og så skulle vi have været gift -med et brag af en fest!- denne sommer. Virkeligheden ville dog, at vi dagen efter fik at vide, at min mor var døende. Og som I ved, døde hun i september. Så mister man pludseligt lysten til at feste, og til at gøre noget som helst af alt det man havde planlagt med hende – uden hende. I hvert fald for en tid.

Ikke desto mindre er vi blevet forældre og snart boligejere, og man er jo ikke jurist for ingenting… Så i stedet for at betale fjollede penge på at få lavet et testamente, tager vi et smut forbi Kbhs rådhus på lørdag. Vores allernærmeste familie er inviteret til frokost, og derudover kommer vist et par gode venner til globryllup. Dejligt. Det er ikke hemmeligt, men vi har valgt næsten ikke at gøre noget ud af det denne gang. For satser stadig på, at komme forbi en kirke senere, og så holde den fest, hvor vi skal være glade og danse på bordene. For det får vi lyst til igen.

Jeg elsker sort, så benytter muligheden (det ville nemlig se lidt sjovt ud i en kirke…) til at dresse up i sort tyl. Har netop af samme årsag benyttet Livas middagslur til at lægge fuld make up, prøve kjole og lave hår. Jeg er ikke såååå imponeret over mig selv med hensyn til håret, men det går nok ;-)

Min mormor laver blomster til mig og har dem med fra Jylland lørdag morgen. Dét synes jeg er en dejlig og hyggelig tanke.

Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at se et billede eller to. Vi har nemlig hyret en meget sød og dygtig fotograf! :-)

Pigen Familie, Fest, Kærester, Mig

Sommerbryllyp

June 29th, 2010
Comments Off

I weekenden skal et par af vores gode venner giftes. Maden kommer herfra (uhm!) og festen skal holdes i et telt. Endeligt tegner vejret til at blive godt, og vi glæder os ret meget. Er sikker på at det bliver en fin dag! :)
Jeg benytter lejligheden til at dresse up i (søsterens) lånte fjer, og det er jo slet ikke dårligt.

Og når vejret er så skønt som lige nu, er det helt okay, at der stadig er et par uger til 3 (!) ugers ferie og ren afslapning. Uhm :)

Pigen Fest

Where to go..?

October 23rd, 2008

Nåmn, nu er det jeg godt kunne bruge lidt hjælp fra jer af mine fellow bloggere, der bor i Kbh!

Får besøg i morgen, og vi har aftalt drinks mv. herhjemme, og så er tanken vist, at vi senere skal i byen – og det er her I kommer ind :) For her er vi blanke. Har nemlig ingen erfaringer med det københavnske bar- og natteliv whatsoever (hvis man ser bort fra Nyhavn og kærestens fejlagtige besøg på IN that is).

Det vi efterspørger er… Tja, lidt af hvert måske? Ikke alt for disko/smartass-steder (mit krav) men derudover: Kom bare med ideerne! Bar/cafe/andet – kom bare :-) Rent logistisk, vil det være vældigt smart hvis det kunne være Vesterbro eller indre by, men det er absolut ingen betingelse. Ah ja, og billige øl/drinks er et absolut plus.

Pigen Fest, Weekend

Hvem er det, der tramper??

October 9th, 2007
Comments Off

Var umenneskeligt tidligt oppe, fordi vi igår var blevet advaret mod, at der ville komme håndværkere. Tidligt. Der blev sagt 7.30 (eller faktisk ville de komme kl. 7, men de skulle først drikke kaffe med viceværterne :-D ), og jeg tænkte at jeg hellere måtte trække i noget tøj, og putte lidt vand i hovedet – skulle absolut ikke vælte ud af sengen og ind på badeværelset med fremmede mænd over det hele! De var lidt mere end en time “forsinkede”, og hele affæren tog mindre end 10 minutter. Fint med mig, men det havde været rart at vide, for så var jeg altså ikke stået op lidt over 7…

Deres ærinde var i virkeligheden inde hos naboen, der har haft vandskade. Eneste vej ind på deres loft er åbenbart via vores lem i loftet. De fandt, hvad de kom efter; et bomberør (sikkert fra sidste nytår) og vist også et hul i taget. Jeg undrer mig mest over, at de ikke ville reparere det.

Når jeg er færdig med kaffen, er der vist ingen vej udenom længere. Der skal læses. MEGET! Det var en fab fest i lørdags, men også en smule vild, og i hvert fald fik jeg intet fornuftigt lavet hverken lørdag eller søndag (og faktisk heller ikke i går). Pyhh….

Powered by ScribeFire.

Pigen Bolig, Fest, Mig

Weekend-forberedelser

October 5th, 2007

Jeg har ikke været god til at blogge siden vi kom hjem – men pludseligt var det svært at holde mund igår, når man nu skulle….

Skal ingen timer have idag, og selvom vækkeren ringede kl. 07, vågnede jeg vist først helt for en time siden. Render lige nu rundt i forvasket Garfield t-shirt og kærestens løbebukser. I morgen skal vi 30-års fest, og der skal pakkes, læses lidt, og så er der den kaotiske lejlighed…. Kom vist til at love noget med en halv opvask igår, så den skal også klares. Vi skal afsted allerede i eftermiddag, og i aften skal vi forbi et vennepar, der har købt noget nyt at bo i. Kan ikke helt finde ud af, om de skal have rødvin eller blomster…?

Til festen i morgen bliver vi så fine. Faktisk så fine, at vi igår overvejede, om vi mon ville være overdressed… Ferierov skal luftes for første gang. Jeg glæææder mig, for mit er en lækkerfin silkekjole ting jeg købte hos en sød pige i Hanoi. Dertil noget varmt, for det kræver sæsonen vist efterhånden. Er ikke venner med hudfarvede nylons, men nu er den selvsiddende slags indkøbt, og de må udgøre et ekstra isolerende lag :) Kærestefyren trækker i tailormade Bangkok suit – NU med sorte sko!

Vi har hørt rygter om en jukebox. Er det mon en dansefest så..? Åhh, det bli’r godt!

Pigen Familie, Fest, Weekend

Sommerferie i morgen

June 13th, 2007

Og for søren, hvor jeg glæder mig! Har en aftale med ham den søde om sandalindkøb (vi rejser jo snart!) efterfulgt af sushi og drinks. Det bliver skønt.

Havde aftalt med mig selv, at forberede 2 fag – for en uge siden blev det så skåret ned til ét. Og nu… Hmm, ja. Havde faktisk tidligere idag besluttet slet ikke at gå op i morgen. Det var en lettelse – og var åbenbart også en kilde til motivation, for nu er jeg gået i gang igen.

Inderst inde håber jeg vist på, at jeg ikke trækker “mit” fag i morgen, for så kan jeg få forberedt mig ordentligt på det hele i stedet. I så fald opererer jeg med en deadline, der hedder 29. juni – da skal jeg have 3 ud af 4 fag klar. Det sidste fag skal læses på turen, og så kan jeg øve lidt, og få skrevet de sidste spm. når vi kommer tilbage i august.

Den søde havde den 3. ud af 4 eksamener idag, og han bestod. Tillykke til ham! Det er lidt snyd, for ingeniørdrengenes eksamener (der ikke er projekteksamen) er kun bestået/ikke-bestået, men det bliver det jo ikke mindre godt af. Nummer 1 var også mundtlig og den bestod han også. Han venter svar fra den skriftlige, og så har de projektet den 26. Nu kan han lige slappe af et par dage, og jeg skal nok være sød og passe ham :)

Ikke nok med, at der er planlagt drinks i morgen, så skal vi også til fødselsdag hos et vennepar på fredag. Det bliver også godt. Sidste år holdt hun en pigefest, og da besvimede jeg på et toilet i byen og fik en mild hjernerystelse, fordi jeg var blevet tappet om formiddagen, ikke havde spist/drukket nok i varmen OG havde rendt rundt og ledt efter en bestemt nederdel i 4 timer… Fantastisk :) Forhåbentligt går det ikke så galt i år, men eksamen skal godt nok fejres!

Pigen Fest, Pigerne, Studie

Skal du se Oscar i nat?

February 25th, 2007

Jeg ville gerne, men har timer i morgen kl 8, og tror desværre at det er en virkelig dårlig ide at starte ugen med at lave uorden i døgnrytmerne :)

Men i morgen skal der granskes kjoler, sko og hår… Åh, hvem der bare var i Hollywood i nat!

Pigen Fest, Film, Underholdning

Det var dén julefrokost

December 20th, 2006

Det var en super julefrokost i lørdags. Fordi jeg har haft så travlt lige siden, virker det allerede så langt væk – men det var så hyggeligt og dejligt at se folk igen. Jeg havde fire overnattende tøser, og selvom der var blevet snakket så rigeligt om aftenen, blev der snakket til endnu længere ud på natten, da vi fik os smidt i seng… Og så er det, at man husker, at det er alt alt for sjældent man ses!
Søndag morgen mødtes vi alle igen til fælles oprydning og morgenmad. Tarteletter er bestemt ikke dårlige sådan en formiddag ;)

Vi plejer altid at holde julefrokosten d. 28. december, og det er således det første år, vi prøver at gøre det anderledes. Det bliver helt mærkeligt, at vi slet ikke skal ses i juleferien som vi plejer, i år.

Tak for en god fest! :)

Pigen Fest, Jul, Pigerne

Julefrokost

December 16th, 2006

I aften skal mit fælleshus være vært for den årlige julefrokost med gammel HH-klasse. Den flittige læser må vide, at jeg (vi) slet ikke kommer herfra byen, så folk kommer rejsende fra nær og fjern. 17 stykker bliver vi, og det er helt udmærket.

Det plejer at blive en vild (og våd…) affære, og de to gange jeg i løbet af de sidste fem år har kastet op, har været efter denne begivenhed. Det siger vel lidt om “styrken”? :)

Jeg glæder mig meget til at se folk. Størstedelen ser jeg kun denne ene gang om året, men vi havde en super klasse (som jeg godt kan savne, når jeg nu går på det her -hmm- knapt så sociale hold) og det er altid spændende at blive opdateret på, hvad folk nu er i gang med. Tror faktisk, at nu er alle gået i gang med en uddannelse. Men man har jo rejst, nogle længere tid end andre, og været gennem nogle forskellige overvejelser. Og omvendt bliver de første to kandidater til sommer. Vildt at tænke på, men de begyndte også lige efter, at vi blev færdige…

Mine første hjælpere ankommer allerede kl 14., og inden da havde jeg faktisk regnet med at få købt et par julegaver – men jeg havde så også regnet med at være vågnet en hel del tidligere end det blev tilfældet…. Jeg vågnede nemlig kl 02 i nat, og så var jeg lige vågen i tre timer. Smart… Så jeg kunne altså IKKE stå op, da vækkeuret ringede ved 8-tiden. Og nu er tidsplanen så rykket en anelse ;)

Nå, jeg må i gang! Skal have fire overnattende tøser på stuegulvet, så skal liiiige have opsamlet et par nullermænd eller to.

God weekend til jer!

Pigen Fest, Jul, Mig, Weekend

Overraskelsen

December 11th, 2006
Comments Off

Nøj, hvor drak jeg meget rødvin og Baileys i lørdags…. :) Det var en super hyggelig fest, og vi endte med at sidde oppe og snakke indtil kl. 05. Det overraskede fødselsdagsbarn var rørt til tårer (eller i hvert fald fugtige øjne…) men omstillede sig hurtigt til den anderledes situation – han havde troet, at han skulle til julefrokost med kærestens arbejde.

Vi var fremme i sidste øjeblik. Banedanmark-folkene havde nedsat hastigheden på en række strækninger natten før lørdag, så hvis du så to forvirrede mennesker med en trolley hver, halvtløbende igennem Århus sidst på eftermiddagen i lørdags, var det nok os :)

På trods af en skøn aften, havde vi det faktisk fint igår. Jeg havde sideløbende med rødvinen indtaget mere end 2 liter vand (ha!) og det holder altså de fleste tømmermænd væk. Men trætte var vi, da vi var tilbage i Aalborg, så jeg fik lige en time på øjet på sofaen :) Den stakkels kærestedreng tilbragte dog det meste af dagen på uni, pyh…

Forude venter en uge fyldt med forelæsninger og projekt…

Pigen Fest, Weekend