Archive

Archive for January, 2011

At springe over den lave ende af gærdet

January 31st, 2011

Har for nyligt opkøbt endnu et domænenavn, denne gang det kommende familienavn. Tanken er, at det skal huse updates, ønsker, lidt billeder og andet i den dur.
Af samme årsag er jeg ved at bøvle med at installere WP overthere, og det er aaaltid som at starte helt forfra synes jeg!
Jeg kan aldrig huske rækkefølgen, eller gennemskue hvad der skyldes manglende opdatering ved dk-hostmaster/Surftown eller fejl fra min side, fx i databasen. Jeg plejer at være stædig (for jeg KAN jo godt) og gøre det hele selv. I dag har jeg dog været doven og benyttet mig af noget, der hedder 1-Click Toolbox, der er et værktøj som bl.a. Surftown udbyder, og som kan installere WordPress (og vist også andre applikationer) så let som næsten ingenting!
Huh, det er smart.

Pigen Mig

Katten er ude

January 22nd, 2011
Comments Off

…uden mand (to be) og barn. And lovin’ it!
Er taget til noget så eksotisk som fisketorvet – det var lissom hvad jeg kunne overskue. Mon der ikke er noget udsalgsslutspurt af en art?

Slut med at liveblogge for nu!

Pigen Lidt af hvert

Og så blev man så meget klogere

January 19th, 2011

Før jeg gik på barsel havde jeg store planer om alle de dvd’er -både serier og film- jeg skulle se, når jeg skulle gå herhjemme… Surprise surprise! ;-) Det er jo så ikke sket – eller dvs. jeg har faktisk netop tændt for et afsnit af Satc – hvilket så afledte dette indlæg. For det er det første i adskillige måneder.

For tiden flyver jo afsted! Der er aftaler, vasketøj, indkøb, oprydning og så naturligvis det der barn ( ;-) ) der skal skiftes, ammes og underholdes. Og uge efter uge går! Og dvd’en står bare der :-)
Derudover er der pt. planlægningen af dåb, bryllup (!! kun vielse i denne omgang, men alligevel) og så er vi muligvis ved at købe en lejlighed!

Men mon ikke der kommer lidt mere ro på…? Og hvilken baby har måske nogensinde taget skade af en sæson eller to af Satc ;-)

Pigen Bønne-pigen, Film, Mig