Archive

Archive for January, 2009

At tv-shoppe

January 31st, 2009

Er stået tidligt op på en lørdag  for at se og ser tv-shop.

Nu er det svære valg så, om det er Sheercover eller Youthfulessence, jeg skal købe?? Det sidste viser tydeligt på to billeder, at hende Cindy Crawford som 41-årig ikke ser en dag ældre end da hun har 28. Det er jo fantastisk! :-)

HAR DU NOGENSINDE KØBT NOGET HOS TV-SHOP?

Jeg har ikke, og ironi kan være anvendt ovenfor ;-) Men på et tidspunkt var jeg ret fascineret af en tingest, de vist kaldte BulletBlender.

Pigen Shopping

Når man holder mandag

January 26th, 2009

Er det ret godt at befinde sig i sofaen med en kande chai, den bærbare på skødet, og 4 optagede afsnit af Gossip Girl (hvor man kan zappe henover alle reklamepauserne).

Er lidt smadret efter en skør weekend. Det er ikke alt man skal dele med sin blog, og det næste har jeg overvejet en halv time om jeg skulle skrive. Men nu er det jo sådan, at bloggen også fungerer som “husketavle” til mig selv, og om lang tid vil jeg gerne mindes om alting. Så altså: I halvandet døgn stod verden pludselig stille, lidt som når hjertet lige springer et slag over. I de her situationer er det vist bare altid sådan, at man slet ikke vover at tænke “hvis nu”-et igennem, for i forvejen blev det alt for virkeligt, da man sagde det højt. Anyways, så drev “faren” over, og det er igen business as usual :-)

Igår fejrede vi nytår, og det var alletiders fest med fantastisk mad. I morges var det dog lidt hårdt, at vi ikke også havde valgt at holde en fridag. Så kan man i det mindste glæde sig over, at 1. januar er en kollektiv fridag! ;-)

Pigen Familie, Weekend

To eat or not to eat

January 18th, 2009

Det er som om, at alt ved min weekend har handlet om mad. Jeg klager bestemt ikke, for udover, at madlavning vist nok er min yndlingsbeskæftigelse, så kan jeg også meget godt lide at spise!

Jeg har spist rejesandwich, masser af sushi, falafler og kyllingedeller fyldt med hvidløg og persille. Og så en god del slik! :-) Kæresten har fundet en super bix på Jagtvejen, hvor bland-selv slikket kun koster 5,95 pr. 100 gram. Så kan man undre sig over, at han kun købte 200 gram…. Jeg har derfor været nødt til at supplere op med lidt matadormix, for at få det hele til at fungere :-)

Det aller bedste ved alt det her mad er dog, at de tiloversblevne falafler + kyllingedeller vil gøre sig aldeles glimrende i madpakken de næste dage. Jeg er ikke-fungerende om morgenen, og dét kombineret med manglende fantasi og magelighed har resulteret i flere ganske tvivlsomme og triste madpakker. Og arbejdet er (selvfølgelig!) beliggende så der ikke er mulighed for at snige sig ned og købe frokost.

Hvis DU nu sidder og har en genial madpakke-ide, som jeg bare skal høre, så kom med den! For der går nok desværre ikke ret mange dage, før jeg er tilbage ved de hurtige løsningerr som lige kan hives ud af fryseren på vej ud ad døren ;-)

Pigen Mad & Drikke, Weekend

Hurra!!!!

January 9th, 2009