Archive

Archive for the ‘Jul’ Category

Jeg ønsker mig…

December 20th, 2010

Hvis nogen af jer stadig ikke har købt min julegave, vil jeg bare lige give et par hurtige tips :-) (Og ja, I havde sikkert glemt mig, men det kan heldigvis nåes endnu – det er først jul på fredag, og Magasin har længe åbent!)

Faldt i går over disse ure. De er sååå fine og skægge, og jeg har slet ikke noget ur, så sådan et MÅ jeg da ha’!

Alle billeder er lånt hos www.uniwatches.dk hvor urene sælges noget billigere end i Magasin, hvor jeg lurede i går.

Så værs’go’ at shoppe :-D

Pigen Jul, Shopping

Jeg tør jo næsten ikke sige det højt, men…

December 15th, 2010
Comments Off

Hvor er det her barselshalløj dog hyggeligt! (Man skulle jo nødigt jinxe noget…)

Kan gå hjemme med verdens skønneste baby, møde mine to medbarslende yndlingskolleger og deres babyer til kaffe og brunkager, og har tid til at bage og spise sushi.

Alt imens Liva trives og vokser med vild fart! Pyh… Kollegernes babyer er 2 mdr. ældre end Liva, og de er så store allerede, så det er bare om at følge med, for om et øjeblik er min lille baby slet ikke så lille mere :-(

Hvor overskudsagtigt ovenstående så end måtte være, er det der jul kommet en smule (læs: RET meget) bag på mig. De første julegaver blev først netshoppet i går aftes, men kunne godt bruge input til gaverne til min far og morfar… Til sidstnævnte er jeg ude i noget med den klassiske dvd, men kan efterhånden ikke huske, hvilke han allerede har fået :-)

Juleaften i familien bliver så anderledes i år. Jeg glæder mig virkeligt meget til bare at være sammen med hele familien, kan jeg mærke, men hvor kommer vi til at savne min mor! Hun vil også mangle den aften, men jeg tror på at vi (jeg, Ham Den Søde for første gang, Liva, mine søskende, far, mormor og morfar) vil få en rigtig hyggelig aften. Der vil blive nogle vemodige stunder, men også glade minder, og det er en god blanding. Der vil blive skabt nye traditioner, det er fx Livas første jul, men vi vil også holde fast i det gamle – for så er i hvert fald lidt som det plejer.

Pigen Bønne-pigen, Familie, Jul

Urban anbefaler

December 9th, 2008
Comments Off

At vi slår os løs og køber store julegaver for dermed at stoppe finanskrisen. Den er jeg med på, så i den gode sags tjeneste vil jeg godt henvise til min ønskeseddel, der ligger lige her. Værs’go’ at slå jer løs! :-)

Pigen Jul, Mig

Det er som det skal være

December 23rd, 2007

Selvom den står på opgaveskrivning og jeg har indtaget forældrenes spisebord inkl. ekstraplade med bærbar, bunker af noter samt en stak bøger vokser julestemningen alligevel helt af sig selv. Det er lige om lidt og nu kan vi bare vente.

Om et par timer lander søsteren også, og så er alt som det skal være. Bortset fra den influenza-ramte far, der ligger oppe under dynerne, og klager sig sååå højt! Mænd der er syge er ynkelige på den lidt søde måde, og vi griner af ham, når han indimellem sniger sig nedenunder :) Vi håber, at han er mere frisk i morgen, men ellers han han vist godt sidde og hænge i sofaen uden at det gør så meget.

Juletræet skaffede vi igår, og der ligger en milliard pakker under det. Jeg fik en uventet fra arbejdet idag, og selvom den ikke er åbnet endnu gætter jeg på rød- og hvidvin (hurra for cellofan ;) ) Derudover kom den søde forbi, han er savnet, men jeg fik en pakke, der måtte åbnes idag, og det hjalp en smule. Jeg er så nem :D

Lige nu sidder jeg indpakket i ekstra trøjer, tørklæde, hue, futter og tæppe. Her er vist ikke koldt, men jeg er træt og så fryser jeg altså. Prøver at få overblik over opgaven. Det kniber, men er sikker på at det kommer – for det skal det jo. Der er sjovere ting der trækker, men jeg er cool.
Igår blev jeg lokket af den søde lillebror, og vi købte karamelsirup med hjem til kaffen, der nu indtages rygende varm – og så supplerer jeg med den obligatoriske Cola Zero. Hvis jeg gider bevæge mig lidt væk, kan jeg også skaffe mandariner og pebernødder, så jeg klager ikke.

Hvis ikke jeg får skrevet mere inden i morgen, må dette blive julehilsenen. Håber at alle jer i Bloglandet får en rigtig dejlig juleaften.

Pigen/Over and out

Ps: Moren har åbenbart glemt at fodre nisserne, for tørretumbler og telefon strejker, og igår forsvandt en bøtte med kager! Kan I SÅ opføre jer ordentligt, bæster!!!

Pigen Familie, Ferie, Jul, Kærester, Mig

Oppe igen

December 4th, 2007

Åh, der er da ikke noget mere irriterende end en blog, der er nede, når man har op til flere indlæg på tungen! :)

Er nu officielt igen i gang med eksamenslæsningen. Ligesom Marianne har jeg heller ikke svært ved at finde på overspringshandlinger, men jeg er da langsomt kommet i gang. Efter at have været ret presset op til eksamenen i sidste uge er jeg kommet tilbage i normal søvnrytme og jeg har fået hvilet godt og grundigt ud. Det var nødvendigt. Tit er det jo sådan, at man bestemt godt ved, hvad der er sundt, og hvad man i virkeligheden ikke bør udsætte sig selv for, men det er jo lettere sagt end gjort, og så må man bare prøve at rette op bagefter…

Her er blevet julehyggeligt. Var alene hjemme i weekenden, og fik lavet en busket adventskrans og en fin “spand” til kalenderlyset :) Og så er der kommet en masse stjerner op at hænge – har åbenbart en svaghed for sådan nogle, for vi har dem i alle afskygninger.

Og lige et par billeder:

 

 

Shit hvor er jeg dog dårlig til at tage billeder… Men I ser pointen, right?

 

Powered by ScribeFire.

Pigen Jul, Mig, Studie

En julehilsen

December 23rd, 2006

Glædelig jul, skal det lyde herfra! :)

Landede hos familien igår, og nu venter vi bare på søster, som min far har været oppe at hente. Det er næsten jul, men jeg kan stadig ikke helt forstå det… Mon ikke det kommer i løbet af aftenen..?

Pigen Jul

Næsten-agtigt faktisk :)

December 21st, 2006
Comments Off

… Ja, jeg har nærmest juleferie!

Det passer ikke helt, for vi er slet slet ikke færdige med projektet, men i dag var sidste dag vi mødtes inden jul, så lidt ferie er det altså :) Så må jeg lige hive mig selv i nakken, og få gjort noget ved det herhjemme, så vi kan blive færdige. Skal aflevere 4. januar, og der er masser af dage endnu, men det ku’ jo bestemt være rart…

Jeg har lige kogt risengrød, og det står og køler af nu. Uhm – kanel!

Nu er det da snart jul…..

Pigen Ferie, Jul, Mad & Drikke, Studie

Julemanden

December 20th, 2006

Alice var så venlig, tidligere idag, at give mig nummeret til selveste JULEMANDEN! Har lige snakket med ham, han var bare så sød, og han kunne godt huske mig :) Er spændt på, om han kan nå at ordne mine ønsker, for det er jo jul liiige om lidt…

Jeg fik købt de sidste gaver i går. Styrtede rundt i mange timer, og endte med – i panik – at overskride budgettet… Men så er det i hvert fald overstået. Og de første er allerede afleveret, for den søde veninde rejser allerede på juleferie i morgen, så min tålmodige kæreste mødte hende på arbejdet for at bytte vores gaver. Og så købte han også gaver til MIG! Jeg prøver at overtale ham til, at vi åbner dem allerede i morgen – men jeg er løbet tør for argumenter. Hjælp mig lige, hva’?

Pigen Jul, Kærester

Det var dén julefrokost

December 20th, 2006

Det var en super julefrokost i lørdags. Fordi jeg har haft så travlt lige siden, virker det allerede så langt væk – men det var så hyggeligt og dejligt at se folk igen. Jeg havde fire overnattende tøser, og selvom der var blevet snakket så rigeligt om aftenen, blev der snakket til endnu længere ud på natten, da vi fik os smidt i seng… Og så er det, at man husker, at det er alt alt for sjældent man ses!
Søndag morgen mødtes vi alle igen til fælles oprydning og morgenmad. Tarteletter er bestemt ikke dårlige sådan en formiddag ;)

Vi plejer altid at holde julefrokosten d. 28. december, og det er således det første år, vi prøver at gøre det anderledes. Det bliver helt mærkeligt, at vi slet ikke skal ses i juleferien som vi plejer, i år.

Tak for en god fest! :)

Pigen Fest, Jul, Pigerne

Julefrokost

December 16th, 2006

I aften skal mit fælleshus være vært for den årlige julefrokost med gammel HH-klasse. Den flittige læser må vide, at jeg (vi) slet ikke kommer herfra byen, så folk kommer rejsende fra nær og fjern. 17 stykker bliver vi, og det er helt udmærket.

Det plejer at blive en vild (og våd…) affære, og de to gange jeg i løbet af de sidste fem år har kastet op, har været efter denne begivenhed. Det siger vel lidt om “styrken”? :)

Jeg glæder mig meget til at se folk. Størstedelen ser jeg kun denne ene gang om året, men vi havde en super klasse (som jeg godt kan savne, når jeg nu går på det her -hmm- knapt så sociale hold) og det er altid spændende at blive opdateret på, hvad folk nu er i gang med. Tror faktisk, at nu er alle gået i gang med en uddannelse. Men man har jo rejst, nogle længere tid end andre, og været gennem nogle forskellige overvejelser. Og omvendt bliver de første to kandidater til sommer. Vildt at tænke på, men de begyndte også lige efter, at vi blev færdige…

Mine første hjælpere ankommer allerede kl 14., og inden da havde jeg faktisk regnet med at få købt et par julegaver – men jeg havde så også regnet med at være vågnet en hel del tidligere end det blev tilfældet…. Jeg vågnede nemlig kl 02 i nat, og så var jeg lige vågen i tre timer. Smart… Så jeg kunne altså IKKE stå op, da vækkeuret ringede ved 8-tiden. Og nu er tidsplanen så rykket en anelse ;)

Nå, jeg må i gang! Skal have fire overnattende tøser på stuegulvet, så skal liiiige have opsamlet et par nullermænd eller to.

God weekend til jer!

Pigen Fest, Jul, Mig, Weekend