Home > Jul, Mig, Studie > Oppe igen

Oppe igen

December 4th, 2007

Åh, der er da ikke noget mere irriterende end en blog, der er nede, når man har op til flere indlæg på tungen! :)

Er nu officielt igen i gang med eksamenslæsningen. Ligesom Marianne har jeg heller ikke svært ved at finde på overspringshandlinger, men jeg er da langsomt kommet i gang. Efter at have været ret presset op til eksamenen i sidste uge er jeg kommet tilbage i normal søvnrytme og jeg har fået hvilet godt og grundigt ud. Det var nødvendigt. Tit er det jo sådan, at man bestemt godt ved, hvad der er sundt, og hvad man i virkeligheden ikke bør udsætte sig selv for, men det er jo lettere sagt end gjort, og så må man bare prøve at rette op bagefter…

Her er blevet julehyggeligt. Var alene hjemme i weekenden, og fik lavet en busket adventskrans og en fin “spand” til kalenderlyset :) Og så er der kommet en masse stjerner op at hænge – har åbenbart en svaghed for sådan nogle, for vi har dem i alle afskygninger.

Og lige et par billeder:

 

 

Shit hvor er jeg dog dårlig til at tage billeder… Men I ser pointen, right?

 

Powered by ScribeFire.

Pigen Jul, Mig, Studie

 1. December 4th, 2007 at 18:11 | #1

  Jeg er sørme også kommet i gang og har nu spyttet ca 400 ord ud. Så mangler jeg kun lige 1300 for at have nået denne uges mål :-P

 2. Pigen
  December 4th, 2007 at 18:15 | #2

  Jeg kan overhovedet ikke huske hvor meget 400 ord fylder?

  Men hvis du har skrevet 400 på en dag, og mangler 1300 er du da ret godt med, ikke?

  Jeg skal aflevere en 20 siders opgave d. 2 januar! Fab… Regner bestemt med, at gøre den færdig INDEN nytårsaften :)

 3. December 4th, 2007 at 22:37 | #3

  En normal side er ca 375 ord, og nej jeg er ikke så godt med, for 1700 ord er bare hvad jeg skal skrive i denne uge. Vi mangler i alt ca 8000 og vi vil gerne være færdige inden jul, så det er bare med at få gang i tasterne. I øvrigt er status nu at jeg kun mangler ca 1000ord.. Så den ged skulle gerne barberes i morgen ;)

 4. Pigen
  December 5th, 2007 at 11:09 | #4

  Ah, okay :) Sjovt egentligt, at I tæller i ord, vi tæller i sider. Mmen i sidste ende kommer det vel ud på det samme. God fornøjelse med skriveriet!

  (og så har jeg i øvrigt “mistet” den funktion, der via mail fortæller mig, at der er kommet nye kommentarer. Irriterende…)

 5. December 5th, 2007 at 11:56 | #5

  Mja.. Ved at vi tæller ord tæller diverse figurer og tabeller jo ikke med i side antallet. Og for lidt plads har man jo altid, så det er meget rart at de ikke skal ligge og fylde op :D

  Øv.. Jeg synes min er blevet langsom til at fortælle når der kommer nye kommentarer. Måske wp bare er blevet vintersløv..

 6. Pigen
  December 6th, 2007 at 20:45 | #6

  Det er faktisk meget logisk, når jeg kommer til at tænke over det, for vi bruger så godt som aldrig figurer mv. – yes meget spændende læsning ;)

Comments are closed.