Archive

Archive for December, 2009

2 down 327 to go!

December 15th, 2009
Comments Off

Eller noget… Gik tidligt fra arbejdet i går, og tænkte at jeg sagtens kunne bruge en eftermiddag på at købe julegaverne. Det kunne jeg også, eller dvs. jeg brugte i alt to timer hos en boghandler og i Fona, hvilket resulterede i kun 2 (!) indkøb. Meget velovervejede til gengæld ;-) Så nu mangler vist kun 14… Utroligt hvad der bliver af alle de gode intentioner om at være i god tid, når først det bliver december.

I morgen flexer jeg dog til kl. 12, da jeg skal på kursus over middag (faktisk er det først fra kl. 12.30, men dukker man op før, vanker der frokost, og hvem kan ikke spise gratis frokost?) så der SKAL jeg simpelthen nå endnu et par indkøb, hvis jeg skal gøre mig nogen som helst forhåbninger om at undgå lørdagsshopping.

Forresten dødhyggeligt med det der sne i dag! :-)

Pigen Mig

Nogen har taget min weekend!

December 5th, 2009

Havde ellers planlagt den skønne weekend i Århus, og taskerne står endda klar! I dag skulle jeg have lunchet med yndlingsbarnet og hans mor, efterfulgt af lidt obligatorisk shopping. Og i aften fødselsdagsmiddag med den søde hos en ven. Og inden toget hjem i morgen, havde vi en aftale med lillebroren om kaffe eller brunch vist nok. Hyggeligt, yes?

Nåmn, så er det at jeg har været vågen og syg den halve nat. Og så må man ikke tage til Århus. Heller ikke engang til bare lidt af det hyggelige. Æv.

Måske har jeg faktisk været syg de sidste 14 dage, men de fleste dage har det været til at overskue. Nu er jeg vist bare færdig.

Til gengæld har jeg så idag været oppe før en vis herre fik fodtøj på, og har efterabet hende Marianne lidt, og bagt det samme, fordi der ikke var flere havregryn :) Jeg har dog ikke Ribena, men drikker te.

Tror min weekend i stedet skal foregå på sofaen med te, dvd og en stak boligmagasiner, måske. Not exactly what I had in mind, men det bliver fint.

Håber alle derude får en god weekend :)

Pigen Mad & Drikke, Mig