Archive

Archive for May, 2006

Feber

May 31st, 2006
Comments Off

Jeg er så rejsesyg, at det gør helt ondt!

Jeg kan mærke, at det RYKKER i kroppen efter at komme afsted igen – snart. Og mit foretrukne tidsfordriv er pt. at lede efter billige flybilletter til alle de skønne steder, i august.

Vietnam vil for altid ligge på førstepladsen over foretrukne destinationer, men det er for kompliceret i år, og bare billetterne kræver en del planlægning i god tid – hvilket vi ikke har i år. Derudover er det klart det dyreste af de foretrukne – og heller ikke økonomien er sikret endnu. Så det er faktisk slet ikke en mulighed, der alvorligt overvejes.

På en tæt andenplads drømmer jeg om “tilfældige” thailandske øer. Jeg drømmer om sandstrande, hvor det er for varmt at gå med bare fødder, og hvor man kommer til at ligne en rød hummer, efter en time i vandkanten. Der er friske fruitshakes, lækker mad for enhver smag, tid til at læse i hængekøjen… Der er skønt! Og så lige et par dage i Bangkok, yndlingsbyen, hvor der kan shoppes igennem, bl.a. på weekendmarkedet Chatuchak og i de fede malls på Siam Square. Ååhh :D

For nyligt er jeg også kommet i tanke om det sydlige Indien, for jeg mangler stadig at opleve 99% af det land. UDEN at være syg, that is.

Men, men, men… August er ikke billig, og -omend måneden er knapt så dyr som juli- ville jeg stadig foretrække, at vi kunne rejse i det tidlige forår. Men det lader sig ikke rigtigt gøre. Det ender nok altsammen med en destination tættere på de hjemlige himmelstrøg, og når bare vi kommer afsted, er det vel også godt nok for nu.. For at bevare lidt af det eksotiske er det lige nu det tyrkiske, der trækker mest, og ja, vi snakker charter og det ER bare et fy-ord i mit hoved. Men mon ikke jeg kan overtales.. Vi foretrækker en billig afbudsting – både pga. prisen, men også fordi der stadig går mindst en måned, før vi ved, om slut-august skal afsættes til noget andet (læs: reeksamener..)

For pokker, hvor jeg glæder mig!

Pigen Rejser

Endeligt!

May 31st, 2006
Comments Off

Det har taget mig lidt over 5 måneder at få dette l*** til at virke – og her er jeg så!

WordPress er stadig nyt for mig, men jeg fornemmer allerede at det bliver det nye yndlingsværktøj :)

Følg med, og kommenter endeligt! Vi blogges ved ;)

Pigen Blogging