Archive

Archive for May, 2007

Og forresten

May 31st, 2007

..Hvis I også gider at krydse fingre og sende optimistiske tanker min vej i morgen, indtil kl 14, ville det være lækkert ;)

Jeg har stadig blandede følelser omkring eksamenen i morgen. Tror også jeg kan hente en 7′er hjem på den – men jeg synes ikke, at det er godt nok. For hvis jeg havde læst mere effektivt end det har været tilfældet, ville jeg klart kunne gøre det bedre. Har overvejet at gå fra prøven, hvis det er nogle skodopgaver (altså som JEG ikke fatter..), men jeg tror ikke, at jeg i virkeligheden “tør” gøre alvor af det…

Nu skal jeg have pakket mine sager sammen, og lave mig en madpakke til i morgen. Usb-dimsen skal fyldes og de gamle opgaver skal skimmes endnu engang. Så er der vist ikke så meget mere jeg kan gøre i aften. Er heldigvis helt rolig i kroppen – en uvant følelse for mig dagen inden eksamen. Men det er en god forandring, og jeg kan mærke, at jeg er en lillebitte smule stolt over, at jeg næsten ikke har været stresset i år ;)

Pigen Mig, Studie

Jeg har da vist helt glemt at fortælle..

May 31st, 2007

At jeg sgu fik 7!!

Jo, det gjorde jeg altså :D

Var ovre og kigge karakterer sent i går, og jeg havde helt ondt i maven. Begyndte at smile da jeg fik beskeden om, at karakterene var kommet (no idea why!), men fik altså også ondt i maven… Håbede og krydsede lemmer til det sidste for et 6-tal. Men jeg fik altså en 7′er! Fantastisk. Jeg er helt vanvittigt lettet og glad. Og havde allermest lyst til at fejre med champagne – men har jo næste eksamen allerede i morgen, så det må vente et øjeblik.

Der var kun én dumpekarakter, så der må være blevet bedømt mildt på den ene opgave. Men jeg er ligeglad – min 7′er er helt fin alligevel. (Og i øvrigt slet ikke dårlig, når jeg manglede 25%, men det nytter jo ikke meget..)

Nu kan jeg højest få to reeksamener i august -og det er jo fint.

Og så tak til alle jer der krydsede fingre og håbede! Det virkede jo :)

Pigen Mig, Studie

Når det er ok at hamstre

May 31st, 2007
Comments Off

I den seneste tid, har der i forskellige medier været fokus på CDWOW.

Det er der vi plejer at forsyne os med film og musik, og tanken om, at de måske bliver lukket helt fik os til at foretage lidt overdreven shopping igår… 2 sæsoner af Gilmore Girls (164,- pr stk. – skulle jeg have bestilt de fire sidste også?) og første sæson af SATC (mangler kun tre nu) til mig, samt to cd’er og tredje sæson af OC til kæresten. Jeg kunne sagtens have købt flere, for begrænsningens kunst er som bekendt ikke min styrke.

Hvis nogen får lyst til at begave mig (I véd, jo at jeg har fortjent det!) kunne jeg godt tænke mig:
The Devil Wears Prada
Casino Royale
Gilmore Girls sæson 2-6
SATC sæson 3, 5 og 6
Barnaby
Over hækken……

;)

Pigen Film, Shopping

Her stinker #2

May 30th, 2007

…Og denne gang er det ikke parfume her dufter af!

Røret under køkkenvasken er røget – og “duften” er af kloak. Handykæresten mumler noget om, at sådan er det, når der ikke er en vandlås. Aner ikke hvad han snakker om, men jeg er også ligeglad, for han ordner det – og ellers har vi op til flere viceværter der kan tilkaldes i morgen.

Duften af kloak blandet med madlavning er bare for klam!

Pigen Bolig

Red Dragon

May 29th, 2007

Gulp! Mit hjerte sidder oppe i halsen lige nu. Var ved at lave orden i en bunke noter, og kiggede med et halvt øje lidt tv. Pludseligt var jeg fanget, er helt vild med Anthony Hopkins i Hannibal Lector-filmene, men har aldrig set denne. Tog mig selv i flere gange at sidde musestille med åben mund. Nok meget godt jeg er alene hjemme…

Fik ikke set starten (det var lissom ikke planlagt..) – og fattede heller ikke helt, hvem det var der sejlede rundt på den båd til sidst? Døde han ikke, ham detektiven..? For ellers var mine våde øjne vist spildt…
Må så afgjort se at få set hele filmen på et tidspunkt. Og mangler også Hannibal Rising. Den bedste er så afgjort Silence of the Lambs. Den er så uhyggelig at jeg i virkeligheden ikke tør se den. Men det er alligevel en af de fedeste film… Hannibal (filmen) er mest bare ulækker.

Ps: Jeg er i virkeligheden slet ikke til gysere, og nu må ham kæresten altså godt snart komme hjem!!

Pigen Film, TV

Erfaring med Mastercards rejseforsikring?

May 29th, 2007

Anyone? Vi købte den nemlig i februar – skal jo til Asien 6 uger til sommer. Og vil rigtigt gerne høre, hvis der er nogen derude der har rejst med den – og brugt den.

Sad og læste “papirerne” i går aftes (jeg har altså læst dem før..), og undrede mig over et par ting. Bl.a. at det virker som om, at man selv skal lægge ud for forskellige udgifter, fx hospitalsophold, hvis det skulle blive aktuelt. Det virker lidt som noget rod, synes jeg! Da jeg rejste rundt for fire år siden var vi forsikret igennem Gouda, og det virkede helt upåklageligt. Jeg var syg to gange, hvor jeg skulle have medicin – og ex’en blev indlagt en enkelt nat (med næseblod, hehe). Medicinen kan man selvfølgeligt selv lægge ud for, og da sendte vi bare kvitteringerne til Gouda da vi kom hjem, og så kom der vist en check. Mht. hospitalet foregik det sådan at de faxede vores policenr. til Gouda, der så godkendte at de ville betale, hvorefter “behandlingen” kunne gå i gang. Meget nemt, og rart ikke at skulle lægge flere tusinde kr. ud, samtidig med, at man nok vil bekymre sig lidt om hvorvidt man kan få beløbet refunderet efterfølgende…

Vi har kun betalt 350kr for Mastercard-forsikringen. Det er lavt, men den dækker de samme ting som de gængse – beløbene er bare lavere, og det har vi vurderet vil være ok. Men nu overvejer vi godt nok at købe en Gouda (det vil betyde en ekstra udgift på ca. 1400) oveni. Afbestilling er det naturligvis for sent med, men den har vi jo også, er bare lidt i tvivl om det med selve forsikringen.

Er der nogen, der ved noget? (Og ja, jeg kan vel også ringe til dem, og det gør jeg nok også. Tror bare, at de gerne vil sælge sig, så ved ikke helt..)

Pigen Rejser

Om at være lammet af skræk

May 28th, 2007

Det her er et tudeindlæg (endnu et, ja) – så er I advaret!

Har brugt tiden siden sidste eksamen på at læse det meste af et fag, vi havde i efteråret. Udover dette fag, består eksamenen på fredag af to yderligere fag, som vi har haft nu i foråret. Dét jeg har læst på, er så afgjort det vanskeligste, så der har min prioritet ligget, men jeg er også begyndt at se på det andet. De to fag har trods alt en anelse logik i sig, så der er jeg ikke helt fortabt.

Jeg mente egentligt, at jeg efter at have læst de sidste 10 dage eftehånden havde ret godt styr på stoffet. Så godt, at jeg igår besluttede, at nu havde jeg ikke tid til at læse mere, men i stedet ville jeg se på tidligere eksamensopgaver, og forsøge at løse disse. Det er ikke en del af vores undervisning at løse/aflevere opgaver, så mht. at formulere sådanne er vi lidt blanke. Har selvfølgeligt gjort det tidligere på uddannelsen, men ikke i disse fag. Som rent ud sagt er SVÆRE!

Så jeg læste et par opgaver igennem. Og jeg fik mildest talt et chok. Én ting er, at kende stoffet – og at kunne forklare et emne. En helt anden ting er at at gennemskue en problemstilling, og finde ud af, hvilke værktøjer, der skal anvendes til at løse det givne problem! Jeg tror måske det er første gang, hvor jeg reelt (på forhånd) har frygtet ikke at komme igennem en eksamen.

Her i Aalborg er der ikke mulighed for at bruge ét semester ekstra – det er enten et helt år, eller ikke. Det ville være fint, at jeg bare består denne eksamen (men det er dæleme ikke sikkert!), men allerhelst ville jeg gerne bruge længere tid på rent faktisk at forstå stoffet. Snakkede med kæresten om det for noget tid siden – at man skal huske ikke at læse for at bestå eksamen, men for rent faktisk at lære noget. Og lige nu synes jeg kun, at jeg gør det første. Og jeg er ikke rigtigt tilfreds. Hvis jeg ikke består nu, kan jeg prøve igen i august. Og derefter først til juni igen (fordi der er tale om en skriftligt prøve). Så det ville være noget af et sats, ikke at tage den nu – og jeg kan jo også ligeså godt forsøge. Ville bare være træt af, at vide at jeg kunne have gjort det bedre. Selvom man vel ofte har den følelse efter en eksamen?

Som I ved, er der tre eksamenerden ene jeg venter svar på, denne, samt en mundtlig i midten af juni. Den første er jeg meget usikker på, og det fremgår vel også, at det mildest talt er tilfældet med den forestående – og endeligt har jeg valgt at nedprioritere den sidste (kald det gambling, men jeg kan jo rent faktisk være heldig at trække et af de to fag jeg vil forberede). Jeg kan virkeligt se det ironiske i, at jeg dumper alle tre.

Jeg føler som den allermest useriøse studerende, og det er jeg i virkeligheden ikke. Lige nu kan jeg bare ikke gøre så meget…

Pigen Mig, Studie

Dengang JEG var barn

May 28th, 2007

Der var engang, hvor forårets helligdage var det bedste der fandtes! Fri fra skole en ekstra dag – jubii.

Nu er det bare irriterende, for alting er lukket – og når man har læseferie læser til eksamen aner man faktisk ikke engang, hvornår helligdagene ligger. “Kommer I hjem i pinsen?” spurgte en ven i sidste uge. “Øhm, hvornår er det så…?”

Jeg tror nok, at jeg glæder mig til at blive rigtig voksen, med et rigtigt arbejde og med rigtige helligdage. Så vil jeg holde FRI, plante ting i min have og servere tørre hveder og sild for min familie. Måske.

Pigen Mig

Her stinker

May 25th, 2007

Lavede den der med at tømme en flaske parfume ud i tasken idag. Gik rundt inde på biblioteket, og tænkte sjovt nok, at der duftede ret godt. Det gik op for mig, at der ikke var andre i nærheden – og jeg selv havde en anden duft på… Stikker hele hovedet ned i min store overlevelses-skuldertaske, og jep – her strømmer kvalmende mængder af Light Blue op.

Heldigvis havde jeg ingen (af mine egne….) bøger i tasken, og vel hjemme er indholdet tømt ud på gulvet, og næste skridt overvejes. Ender vist med at hænge den udenfor, og så håbe på at det ligeså stille fordamper. Stuen er allerede domineret af sødlig duft – i aaalt for store mængder.

Tror pludseligt, at jeg er blevet overfølsom overfor netop den parfume!

Pigen Mig

Godmorgen

May 25th, 2007
Comments Off

Igår blev jeg lokket i fordærv. Men indrømmet – det var sjovere end at læse! Søsteren fik mig lokket med i Kilden til dansegalla, og det var rigtig godt :) Mavedans og Poco Loco kan man da ikke andet end at blive i godt humør af.

Men nu er jeg 23 sider bagud i forhold til min plan. Som det er godt jeg lavede, for jeg kan godt være svær at holde til ilden. Men nu er jeg tidligt oppe, og skal nok nå at få indhentet det forsømte. Måske tager jeg endda på biblioteket og læser idag.

Først skal jeg lige i føtex og fremskaffe et par rundstykker. Kæresten er godt skør, og selvom han havde lovet mig, ikke at sidde oppe længere end til kl 03, blev det alligevel meget senere han kravlede ned i sengen ved siden af mig. Og jeg var sikker på, at han havde glemt at slukke lyset, så jeg brokkede mig højlydt. Men lyset var skam slukket. Det var “bare” solen. Den er nemlig ikke længere slukket kl 05 om morgenen!! De skal aflevere projekt på torsdag, så de knokler, drengene. Heldigvis skal de for en gangs skyld først mødes kl 10 idag. Men det vidste jeg jo ikke, da han kom i seng, så havde godt ondt af ham.

Det var de der rundsykker jeg kom fra…. Og noget sødt måske?

Pigen Familie, Kærester, Mig, Pigerne, Studie, Underholdning