Home > Film, TV > Red Dragon

Red Dragon

May 29th, 2007

Gulp! Mit hjerte sidder oppe i halsen lige nu. Var ved at lave orden i en bunke noter, og kiggede med et halvt øje lidt tv. Pludseligt var jeg fanget, er helt vild med Anthony Hopkins i Hannibal Lector-filmene, men har aldrig set denne. Tog mig selv i flere gange at sidde musestille med åben mund. Nok meget godt jeg er alene hjemme…

Fik ikke set starten (det var lissom ikke planlagt..) – og fattede heller ikke helt, hvem det var der sejlede rundt på den båd til sidst? Døde han ikke, ham detektiven..? For ellers var mine våde øjne vist spildt…
Må så afgjort se at få set hele filmen på et tidspunkt. Og mangler også Hannibal Rising. Den bedste er så afgjort Silence of the Lambs. Den er så uhyggelig at jeg i virkeligheden ikke tør se den. Men det er alligevel en af de fedeste film… Hannibal (filmen) er mest bare ulækker.

Ps: Jeg er i virkeligheden slet ikke til gysere, og nu må ham kæresten altså godt snart komme hjem!!

Pigen Film, TV

 1. May 29th, 2007 at 23:44 | #1

  Nej, han dør ikke.
  Heldig for ham var skytte fantastisk til at skyde lige uden om de vitale blødorganer.
  Ja, silence of the Lambs var en ener, men denne var nu også bedre end forventet. Men har hørt den sidste i rækken (eller er det første, når man tænker kronologisk) ‘Hannibal’ skulle ses gratis for at være tiden værd. Men det finder man vel ud af med tiden.
  Gysere er nu gode en gang i mellem.

  /klaus

 2. Pigen
  May 29th, 2007 at 23:48 | #2

  Sejt! Og tak for forklaringen ;) Det er derfor jeg ikke skal se film alene – jeg fatter ingenting… Men de græd jo..? He, nevermind.

  Og ja, jeg synes også at den var ret god!
  Har lige læst på wikipedia, at han åbenbart blev fanget i starten af denne film. Det missede jeg åbenbart, så må helt sikkert se den igen :)

  Ja, det er de.

Comments are closed.