Archive

Archive for November, 2008

Elton John – The Red Piano

November 29th, 2008
Comments Off

Jeg har længe sukket efter at høre ham Elton synge live. Han og Michael Jackson (som jeg allerede har hørt én gang) er de to jeg allerhelst vil til koncert med! I hvert fald af de der store navne. Men billetter var dyre dyre, og der var jo ingen særlig indtægt, så det blev ved sukkeriet.

Dog bestemte jeg, at hvis jeg nåede at få et job inden – så måtte jeg godt. Da jobbet så kom, var der kun de mindre gode pladser tilbage, og de billigste billetter koster over 600,-. Så blev jeg lidt nærig, og droppede alligevel ideen.

Igår ringede det dejligste menneske så til mig. Hun var blevet tilbudt to billetter fra sit job, og da manden ikke sukkede efter at høre Elton, tænkte hun straks på mig! Hvor heldig har man lov at være??! :-D Nu er det glade suk jeg sukker, og på mit tv varmer jeg ørerne op med en koncertdvd inden aftenens ægte vare i Parken. Jeg behøver vel ikke sige, at jeg glæder mig helt vanvittigt?

Pigen Familie, Musik

Forfrossen

November 29th, 2008

Jeg har lige varmet og spist det der egentligt skulle have været min aftensmad – og så har jeg drukket choko-cappucino. Er druknet mus efter en cykeltur tur-retur til FitnessDk på Nørrebro, i VILD regn. Hvorfor er det nu, at de der tog aldrig duer, når man skal bruge dem? :)

Jeg var til BodyCombat. Det er kun tredje gang jeg er afsted, men jeg er allerede helt bidt af det. Super træningsform, synes jeg. Kampsportinspireret aerobic kalder de det vist, og der er knald på, helt som jeg bedst kan lide det.

Nu er jeg ved at komme mig efter kuldechokket, så tror jeg skal ud under en varm bruser, og nu jeg har tiden tror jeg også der skal smøres et par masker i ansigtet. Lørdag er rart!

Pigen Mig, Træning, Weekend

Ting vi godt kan lide ved at have det der job

November 20th, 2008
  • Man kan fejre sig selv med fantastisk sushi med kæresten og en gooood drink med en fra studiet (som også lige har fået job!)
  • Man kan sige pænt ellers tak, når Henrik og Line ringer, og spørger om man vil komme til en jobsamtale.
  • Henrik og Line siger “tillykke” og “hvor herligt!” når man fortæller, at man har fået et job.
  • Det er helt okay at melde afbud til en aftale med anden aktør en halv time inden man skulle have været der.
  • At man kan forkæle kæresten med en lidt større fødselsdagsgave på lørdag!
  • Og dokumentet med de mange jobs man kan søge, behøver ikke længere konstant være åbent…

Jeg skal begynde den første december, så nu skal den sidste uges frihed bare nydes! Jeg har en del jeg gerne vil have læst op på, så det skal jeg også lige have set på. Derudover håber jeg at kunne få overstået en del af julegaverne, for forestiller mig, at jeg er ganske smadret den første måned.

Jeg glæder mig så meget til at begynde, og selvom det bestemt ikke altid har været lige sjovt at være ledig har det været en ok proces, hvor jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg egentligt helst vil arbejde med – og så er det endda det job jeg får! Jeg føler mig SÅ heldig :-)

Pigen Arbejde, Mig

I ved hvad de siger

November 18th, 2008

Tiende gang er lykkens gang! :-) Således var det idag, efter nøjagtigt jobsamtale nummer 10 at: Jeg fik det, jeg er ret sikker på er ønskejobbet! Det er vildt og fantastisk. Sgu.

Pigen Arbejde, Mig

Om gratis rock

November 10th, 2008
Comments Off

Ved et tilfælde fandt vi sidst på eftermiddagen ud af, at DAD senere på dagen ville spille et par numre fra den nye cd på Rådhuspladsen. Så aftensmaden blev indtaget, og derefter hoppede vi ned på cyklerne.

Da vi drejede ud af gården faldt de første dråber, men vi er så rå, så det skulle ikke stoppe os ;-) Velankommet på Rådhuspladsen var DAD-drengene allerede kravlet op på Movia-bygningen – og nu stod det altså ned i stride strømme! Ikke desto mindre stod bassisten i bar overkrop og latex-bukser. Lækker rock var det, og de spillede vel i 10-15 minutter. Skønt med sådan en gratis mini-event!

Derefter smuttede Den Søde og undertegnede (aka de to druknede mus…) altså på Baresso til velfortjent latte og cheesecake. Uhm.

Koncerten som blev vist i Aftenshowet kan i øvrigt ses lige HER.

Pigen Musik