Home > Mig, Træning, Weekend > Forfrossen

Forfrossen

November 29th, 2008

Jeg har lige varmet og spist det der egentligt skulle have været min aftensmad – og så har jeg drukket choko-cappucino. Er druknet mus efter en cykeltur tur-retur til FitnessDk på Nørrebro, i VILD regn. Hvorfor er det nu, at de der tog aldrig duer, når man skal bruge dem? :)

Jeg var til BodyCombat. Det er kun tredje gang jeg er afsted, men jeg er allerede helt bidt af det. Super træningsform, synes jeg. Kampsportinspireret aerobic kalder de det vist, og der er knald på, helt som jeg bedst kan lide det.

Nu er jeg ved at komme mig efter kuldechokket, så tror jeg skal ud under en varm bruser, og nu jeg har tiden tror jeg også der skal smøres et par masker i ansigtet. Lørdag er rart!

Pigen Mig, Træning, Weekend

 1. November 29th, 2008 at 14:55 | #1

  Combat er et hit, jeg har været bidt siden september :)

 2. Pigen
  November 29th, 2008 at 15:54 | #2

  Ja, det er super! For noget tid siden prøvede jeg Attack. Det synes jeg til gengæld er kedeligt :-) Men det er skønt at kunne veksle mellem de forskellige hold.

 3. November 29th, 2008 at 19:10 | #3

  Attack udbydes ikke hvor jeg træner. De stoppede før jeg begyndte. Jeg har ellers hørt godt om det, så det har ærgret mig lidt. Til gengæld er jeg ret glad for combat og flow. Og så lidt pump engang imellem…

Comments are closed.