Archive

Archive for December, 2007

Det er som det skal være

December 23rd, 2007

Selvom den står på opgaveskrivning og jeg har indtaget forældrenes spisebord inkl. ekstraplade med bærbar, bunker af noter samt en stak bøger vokser julestemningen alligevel helt af sig selv. Det er lige om lidt og nu kan vi bare vente.

Om et par timer lander søsteren også, og så er alt som det skal være. Bortset fra den influenza-ramte far, der ligger oppe under dynerne, og klager sig sååå højt! Mænd der er syge er ynkelige på den lidt søde måde, og vi griner af ham, når han indimellem sniger sig nedenunder :) Vi håber, at han er mere frisk i morgen, men ellers han han vist godt sidde og hænge i sofaen uden at det gør så meget.

Juletræet skaffede vi igår, og der ligger en milliard pakker under det. Jeg fik en uventet fra arbejdet idag, og selvom den ikke er åbnet endnu gætter jeg på rød- og hvidvin (hurra for cellofan ;) ) Derudover kom den søde forbi, han er savnet, men jeg fik en pakke, der måtte åbnes idag, og det hjalp en smule. Jeg er så nem :D

Lige nu sidder jeg indpakket i ekstra trøjer, tørklæde, hue, futter og tæppe. Her er vist ikke koldt, men jeg er træt og så fryser jeg altså. Prøver at få overblik over opgaven. Det kniber, men er sikker på at det kommer – for det skal det jo. Der er sjovere ting der trækker, men jeg er cool.
Igår blev jeg lokket af den søde lillebror, og vi købte karamelsirup med hjem til kaffen, der nu indtages rygende varm – og så supplerer jeg med den obligatoriske Cola Zero. Hvis jeg gider bevæge mig lidt væk, kan jeg også skaffe mandariner og pebernødder, så jeg klager ikke.

Hvis ikke jeg får skrevet mere inden i morgen, må dette blive julehilsenen. Håber at alle jer i Bloglandet får en rigtig dejlig juleaften.

Pigen/Over and out

Ps: Moren har åbenbart glemt at fodre nisserne, for tørretumbler og telefon strejker, og igår forsvandt en bøtte med kager! Kan I SÅ opføre jer ordentligt, bæster!!!

Pigen Familie, Ferie, Jul, Kærester, Mig

Søvn?

December 19th, 2007

..Nej nej, det har jeg ikke brug for!

Eksamen om halvandet døgn, og jeg er ved at køre godt død… Når jeg regner efter, har jeg faktisk kørt på reserverne siden slutningen af oktober. Og det er aalt for længe. Også for mig. Tror nok, at hvis jeg satte mig ned og tænkte over det, ville det hele gå i stykker og jeg ville ikke komme videre den næste måned!

I nat var jeg (også) træt. Men jeg kunne (heller ikke da…) rigtigt falde i søvn. Jeg spekulerer, alting kører rundt i hovedet, opgaver, ting jeg ikke når/glemmer, tekster og ord. Og det eneste jeg prøver på, er at tænke på noget roligt og dejligt – min blå strand, og at koncentrere mig om de dybe vejrtrækninger… Da jeg vågnede igen føltes det som om, jeg slet ikke havde sovet. Jeg var så uendeligt træt, som efter kun to timer, hvor man næsten ikke kan slæbe sig ud af sengen.

Foran computeren og bøgerne er jeg gået helt i stå, arbejder sååå langsomt, lidt som en computer med for få ram. Kæresten siger, at det fordi min hjerne er fuld. Det står sløvt til..

Jeg ved godt, hvad der ville være godt for mig, men det kan desværre først blive om en måned. Sindssygt egentligt. Og virkeligt dårligt, at man som studerende ikke bare kan sygmelde sig i en måned. Eller jo, det kan man jo godt, men så ved vi jo godt hvad der sker, ikke? Det ville bare blive endnu værre, for så ville man pludseligt værre endnu mere bagefter…

Har indenfor den næste måned tre eksamener og en 20-siders opgave. Men SÅ skal jeg også slappe af. Bare en dag eller noget. Derefter er der et speciale, der gerne vil tages lidt af. Og når jeg så er kommet i gang med det, har kæresten overtalt mig (sådan lyder historien!) til en smuttur til London. Se dét bliver godt, men jeg behøver kun en fridag at se frem til, så det er ekstra skønt!

Hmm, min bror, som ellers var min night time-allierede på msn er gået i seng. Jeg skal til at tage mig sammen nu. Der ligger en lun kæreste inde i sengen, er sikker på at han savner mig lige så meget som jeg savner ham. Han er ærligt talt uvurderlig i disse dage, men han gør bare gengæld. Ligesom jeg gør, når det igen bliver hans tur. Åh, at være to. Dét kan da om noget, holde en oppe.

…Og det var så den overspringshandling!

Pigen Kærester, Mig, Studie

Blekingegadebanden

December 6th, 2007

..Nogen, der har læst de 2 (evt. kun den ene) bøger?

Jeg er pludseligt blevet vildt hooked på at få fat i dem, men står i lang kø på biblio (i hvert fald på 2′eren) så overvejer dem som julegaveønske. Men men… Vil gerne høre om de kan anbefales? Her KRÆVER jeg, at blive fanget i løbet af de første fem sider, for ellers ender de bare i stakken med alt det andet jeg bør læse…

Pigen For hyggens skyld, Mig

Oppe igen

December 4th, 2007

Åh, der er da ikke noget mere irriterende end en blog, der er nede, når man har op til flere indlæg på tungen! :)

Er nu officielt igen i gang med eksamenslæsningen. Ligesom Marianne har jeg heller ikke svært ved at finde på overspringshandlinger, men jeg er da langsomt kommet i gang. Efter at have været ret presset op til eksamenen i sidste uge er jeg kommet tilbage i normal søvnrytme og jeg har fået hvilet godt og grundigt ud. Det var nødvendigt. Tit er det jo sådan, at man bestemt godt ved, hvad der er sundt, og hvad man i virkeligheden ikke bør udsætte sig selv for, men det er jo lettere sagt end gjort, og så må man bare prøve at rette op bagefter…

Her er blevet julehyggeligt. Var alene hjemme i weekenden, og fik lavet en busket adventskrans og en fin “spand” til kalenderlyset :) Og så er der kommet en masse stjerner op at hænge – har åbenbart en svaghed for sådan nogle, for vi har dem i alle afskygninger.

Og lige et par billeder:

 

 

Shit hvor er jeg dog dårlig til at tage billeder… Men I ser pointen, right?

 

Powered by ScribeFire.

Pigen Jul, Mig, Studie