Archive

Archive for the ‘Kærester’ Category

Fru TV

February 24th, 2011

Det bliver mine initialer fra på lørdag. Eller faktisk MTV, hvis vi tager fornavnet med. Vældig hipt… ;-)

Men ja, der er jo et lille bryllup på lørdag, som jeg har glemt at give et par kommentarer med på vejen.
I sommer i det der Portugal var Ham den Søde endeligt! på knæ, med en “diamant” på størrelse med et hus. Sådan cirka da. Og så skulle vi have været gift -med et brag af en fest!- denne sommer. Virkeligheden ville dog, at vi dagen efter fik at vide, at min mor var døende. Og som I ved, døde hun i september. Så mister man pludseligt lysten til at feste, og til at gøre noget som helst af alt det man havde planlagt med hende – uden hende. I hvert fald for en tid.

Ikke desto mindre er vi blevet forældre og snart boligejere, og man er jo ikke jurist for ingenting… Så i stedet for at betale fjollede penge på at få lavet et testamente, tager vi et smut forbi Kbhs rådhus på lørdag. Vores allernærmeste familie er inviteret til frokost, og derudover kommer vist et par gode venner til globryllup. Dejligt. Det er ikke hemmeligt, men vi har valgt næsten ikke at gøre noget ud af det denne gang. For satser stadig på, at komme forbi en kirke senere, og så holde den fest, hvor vi skal være glade og danse på bordene. For det får vi lyst til igen.

Jeg elsker sort, så benytter muligheden (det ville nemlig se lidt sjovt ud i en kirke…) til at dresse up i sort tyl. Har netop af samme årsag benyttet Livas middagslur til at lægge fuld make up, prøve kjole og lave hår. Jeg er ikke såååå imponeret over mig selv med hensyn til håret, men det går nok ;-)

Min mormor laver blomster til mig og har dem med fra Jylland lørdag morgen. Dét synes jeg er en dejlig og hyggelig tanke.

Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at se et billede eller to. Vi har nemlig hyret en meget sød og dygtig fotograf! :-)

Pigen Familie, Fest, Kærester, Mig

Tim C. på Vega d. 27/2-09

February 28th, 2009

Jeg har aldrig været på Vega før, så jeg syntes at det var alletiders at kunne stå oppe på balkonen og kigge ned på det hele.

Tim sang dejligt, og der var en super stemning. Jeg har set/hørt ham to gange i Aalborg tidligere, og jeg kan ikke forestille mig, at han skulle kunne skuffe :-) Eneste sang jeg manglede var Watery Eyes,  men ellers kom han vist igennem alt hvad man kunne ønske sig. Han sagde, at vi var et endnu bedre en det publikum, der var torsdag aften – men det måtte vi ikke sige til dem (I bet you say that to all the girls you meet…)

Vi manglede lidt den tidligere trommeslager Olaf – vild fyr, med vildt hår og vild karisma :-)

Sidste nummer inden de forlod scenen (inden diverse ekstranumre) var Silverflame. Som er så fantastisk.  Og folk var vilde! Ligeså da de andre “gamle klassikere” blev spillet.

Og så var det lidt at jeg tænkte… Hvor må det være nederen, at man laver det her nye album, og så er det stadig de gamle sange folk går helt amok til :-)

Superior er et ok album, og det bliver helt sikkert bedre for hver gang man hører det. Men Honeyburst og Secrets on Parade er rigtigt gode! Og så bliver forventningerne jo unægteligt lidt høje.

Mike Viola varmede op, og det var rart musik, som måske skal undersøges lidt mere.

Så alt i alt en god start på weekenden – og for mit vedkommende; en uges ferie :-D

Pigen Kærester, Musik, Underholdning, Weekend

Udvikling

May 10th, 2008

I ca. 4 år har jeg mobbet min kæreste med de fade han har til pålæg og diverse, for helt ærligt, hvor mormor er det ikke lige at anrette pålæg på fade..? Måske ret præget af, at det har jeg aldrig været vant til, og hvis vi derhjemme havde gæster til frokost, var det sjældent til rugbrød. Ellers husker jeg bare dårligt, men oftest var det nu altså store fine eksotiske menuer, der aldrig inkluderede rugbrød og anrettet (slagter-)pålæg…

Jeg ville egentligt nok bare sætte pålægspakkerne på bordet, men i dag, når vi har frokostgæster, er det stadig sjældent det er dén slags frokost, så er der i stedet salater og forskellige skåle på bordet. Mit yndlingsskrækscenarie er pålægsbordet, hvor alt har matchende tilbehør, a la røræg til ålen og sky til rullepølsen (eller tager jeg helt fejl nu?). Men det er jo også vildt fedt. For jeg er jo i virkeligheden SÅ meget sucker for lækkert smørrebrød, og tilbehøret er bare prikken over i’et…

Og så var det, at jeg tog mig selv i, for et øjeblik siden, at finde de der fade frem :-D Mormor og morfar kommer til frokost, og jeg har tænkt mig at køre dansk-frokost-møder-tapas-stilen, og så må de jo frem… Jeg glæder mig til at de kommer!

Pigen Familie, Kærester, Mad & Drikke, Mig, Weekend

Bla bla bla

April 16th, 2008

Vi er syge. Jeg har ondt i halsen. På den rigtige måde, som ikke kun generer om aftenen. Er vist på tredjedagen idag. Råddent.
Og 06.50 i morges vågnede jeg så ved at kærestefyren lå ude på badeværelset og kastede op. Stakkel. Jeg reddede mig dog et par ekstra timers søvn af den grund, for det ligner jo ikke noget at stå op, når kæresten ligger der og er dårlig :-) Nu har jeg fyldt ham med lunken kamillete og æblemos, og jeg burde nok også gøre et eller andet ved mit hår, så jeg kan gå over og hente noget brød uden kerner til den syge mave.

Havde de tre allersidste arbejdsvagter i weekeenden. Er altid lidt smadret efter sådan en omgang, for jeg er nemlig ikke såå god til at passe mine sengetider – og det bliver kun værre, når jeg skal op kl 6, hvilket jeg så absolut ikke er vant til. Så mandagen efter en arbejdsweekend er jeg altid sløv, og det er som sådant også acceptabelt. Hvis bare ikke det som nu også varer tirsdag og onsdag. Har det der l**te-speciale, og det har vist sig, at det ikke skriver sig selv! Hvad bilder det sig egentligt ind…? Øv.

Så her går det… IKKE så godt.

Nå jo, og for at det ikke skal være løgn, er der en eller anden ukendt (amerikansk) tøs, der har købt mig på Facebook… Jeg vil HJEM!!!

For at det hele skal se lidt pænere ud, kan jeg godt lige skrive to pæne og gode ting: Jeg skal snart klippes! Wuhuu. Det er blevet udskudt igen og igen, for min faste frisør er sygemeldt på ubestemt tid. Men nu skal det altså være alligevel, har nemlig både en upcoming fødselsdag og en konfirmation, og det fordrer jo… Så må vi se, hvor det skal ske. Og det allerbedste: Vi holder kollektiv fridag (det meste af) lørdag! Dét sker ikke så tit pt. og de sidste to weekender har jeg arbejdet, så bliver noget så hyggeligt. Til mindmap-kursus den anden dag illustrerede jeg dagen med et hjerte (yes yes, det var mig – afsløret!).

Kan I have en FAB onsdag. Solen skinner her og om lidt kommer min kasse fra Årstiderne. Og så fik det hele alligevel så god en afslutning, at jeg næsten glemte, at vi stadig er syge :-)

Pigen Arbejde, Kærester, Mig, Studie

Note to self

March 24th, 2008

Når man efter 8 års forbrug af p-piller beslutter at det må være nok, er det en GOD IDE at sørge for at have købt noget andet, når kæresten kommer hjem fra påskeferie og de nærmeste butikker er lukket….

I det mindste fik vi en super hyggelig gåtur til nærmeste kiosk ud af det – med både sne og isglatte stier…

Too much info, I know. Og det skal ikke gentage sig ;)

Pigen Kærester

Årh

March 20th, 2008

Igår aftes da vi havde spist, gik Ham den søde ud for at købe salat. Jeg faldt i søvn under et tæppe på sofaen. Da jeg vågnede op en time senere stod der en kæmpe buket af de flotteste gule PÅSKEroser på bordet foran mig. Sød, sød kæreste dér! :)

God påske til jer også.

Pigen Kærester

Lige om lidt

February 2nd, 2008

I morgen er det endelig London-tid. Vi glæder os, og er næsten klar. Min kuffert er næsten pakket, og det sidste tøj hænger til tørre. Kærestens kuffert mangler endnu, men den må vente til i morgen. Det bliver ikke en tidlig aften – han vil gerne have styr på de sidste uni-ting, inden vi forlader byen. Er først hjemme igen torsdag ved midnat, så det er næsten en uge der ryger. Men det er ok, for vi fortjener det ;-) Der er lavet lange lister over steder vi gerne vil se eller besøge, og de fire dage er sikkert væk, inden vi får set os om.

Jeg er solidarisk-længe-vågen, men har en dej til hævning, vi vil nemlig gerne have en pose boller med i daypacken. Derudover er jeg i gang med Blekingegadebanden. Fik fingrene i den sidste lørdag, og blev ganske fanget og kom godt i gang. Nu har den ligget stille i efterhånden nogle dage, men jeg tror den skal åbnes igen om lidt. Har vist også en halv kande te inde i stuen, og med min nye kop er det jo ren nydelse. Koppen, der allerede er yndlings og knuselskes og fyldes hver dag, har jeg fået af min Søde. Åh, jeg er heldig! For det var bare fordi :-)

Pigen Ferie, Kærester, Mig, Rejser

Fnis

January 14th, 2008

Er taget på biblioteket for at koncentrere mig om eksamenspjat. Pludselig var der rockkoncert i lejligheden under vores, og så var det jeg tænkte…. Det går i øvrigt ikke så godt med koncentrationen, så lidt afveksling er kærkomment.

Her lukkes vist 17.30, så regner med at blive ved en halv time endnu og så lige få printet lidt noter inden jeg cykler. Er fan af hurtige printere :)

For et øjeblik siden måtte jeg grine højt. Det må man heldigvis godt, ingen fine læsesalsfornemmelser her! Men alligevel lidt sært at grine, når man sidder alene (blandt fremmede).  Men altså… Skrev på msn med meget tør kæreste. Han er på uni endnu, og skal til træning umiddelbart efter. Så den venlige pige, ville lige høre om han skulle have noget med fra føtexen, JEG har nemlig ikke mere cola light, så ville jo lige høre.

Pigen siger:
mangler du noget fra føtex? Skal muligvis have mit cola-depot fyldt op…
Sød kæreste siger:
Havregryn og en opvaskemaskine

Okay, den snu læser har sikkert gennemskuet, at der på vores køkkenbord står opvask helt fra i fredags :) Og det er den sødes job, men han har ikke været hjemme i weekenden, og så ville vi have taget den sammen i går, men det nåede vi aldrig. Stakkel, jeg må hellere være solidarisk og hjælpe i aften!

Men ærligt talt, der er da ikke noget at sige til, at jeg bare ikke kunne lade være med at grine, vel? :D

Pigen Kærester, Studie

Skod Sterling!

January 8th, 2008

Sammen med kæresten skulle jeg i begyndelsen af februar have været en smuttur til London. Billetterne blev bestilt for en måneds tid siden, og skulle være belønningen efter 3½ lede måneder med eksamener. MEN så tikkede der lige en mail ind om, at vores reservation er blevet annulleret, og at vi skal henvende os til dem. Hvaaaad??!!!

Kan heldigvis godt blogge imens jeg sidder i 9 minutter lang telefonkø…

Update: Kom endeligt igennem, og selvom jeg godt ved, at man får mest ud af at være sød og pædagogisk var jeg RET klar til at være mopset – altså hvad bilder de sig ind..?

Men den søde mand i den anden ende gjorde mig jo så opmærksom på, at det kun er Aalborg-Gatwick, de har annulleret – og ikke hele rejsen. Så blev jeg noget forvirret, for hvad havde de så egentligt tænkt sig? Men de har åbenbart ændret i deres flyveplaner, så vi kunne i stedet vælge at flyve en anden dag. Vi syntes alligevel, at det ville være for kort tid med 2 dage, så det blev en dag ekstra i stedet. Til samme pris, men det manglede egentligt også bare. Nu kommer jeg så bare til at tænke på, om man ikke kan kræve at de skal betale den ekstra overnatning? For det er alligevel et par kroner for os, mens det er småpenge for dem – og vi havde jo altså kun regnet med tre nætter, og det her er jo ikke vores skyld. Hmm, der tænkes…

Pigen Kærester, Mig, Rejser

Det er som det skal være

December 23rd, 2007

Selvom den står på opgaveskrivning og jeg har indtaget forældrenes spisebord inkl. ekstraplade med bærbar, bunker af noter samt en stak bøger vokser julestemningen alligevel helt af sig selv. Det er lige om lidt og nu kan vi bare vente.

Om et par timer lander søsteren også, og så er alt som det skal være. Bortset fra den influenza-ramte far, der ligger oppe under dynerne, og klager sig sååå højt! Mænd der er syge er ynkelige på den lidt søde måde, og vi griner af ham, når han indimellem sniger sig nedenunder :) Vi håber, at han er mere frisk i morgen, men ellers han han vist godt sidde og hænge i sofaen uden at det gør så meget.

Juletræet skaffede vi igår, og der ligger en milliard pakker under det. Jeg fik en uventet fra arbejdet idag, og selvom den ikke er åbnet endnu gætter jeg på rød- og hvidvin (hurra for cellofan ;) ) Derudover kom den søde forbi, han er savnet, men jeg fik en pakke, der måtte åbnes idag, og det hjalp en smule. Jeg er så nem :D

Lige nu sidder jeg indpakket i ekstra trøjer, tørklæde, hue, futter og tæppe. Her er vist ikke koldt, men jeg er træt og så fryser jeg altså. Prøver at få overblik over opgaven. Det kniber, men er sikker på at det kommer – for det skal det jo. Der er sjovere ting der trækker, men jeg er cool.
Igår blev jeg lokket af den søde lillebror, og vi købte karamelsirup med hjem til kaffen, der nu indtages rygende varm – og så supplerer jeg med den obligatoriske Cola Zero. Hvis jeg gider bevæge mig lidt væk, kan jeg også skaffe mandariner og pebernødder, så jeg klager ikke.

Hvis ikke jeg får skrevet mere inden i morgen, må dette blive julehilsenen. Håber at alle jer i Bloglandet får en rigtig dejlig juleaften.

Pigen/Over and out

Ps: Moren har åbenbart glemt at fodre nisserne, for tørretumbler og telefon strejker, og igår forsvandt en bøtte med kager! Kan I SÅ opføre jer ordentligt, bæster!!!

Pigen Familie, Ferie, Jul, Kærester, Mig