Home > Arbejde, Kærester, Mig, Studie > Bla bla bla

Bla bla bla

April 16th, 2008

Vi er syge. Jeg har ondt i halsen. På den rigtige måde, som ikke kun generer om aftenen. Er vist på tredjedagen idag. Råddent.
Og 06.50 i morges vågnede jeg så ved at kærestefyren lå ude på badeværelset og kastede op. Stakkel. Jeg reddede mig dog et par ekstra timers søvn af den grund, for det ligner jo ikke noget at stå op, når kæresten ligger der og er dårlig :-) Nu har jeg fyldt ham med lunken kamillete og æblemos, og jeg burde nok også gøre et eller andet ved mit hår, så jeg kan gå over og hente noget brød uden kerner til den syge mave.

Havde de tre allersidste arbejdsvagter i weekeenden. Er altid lidt smadret efter sådan en omgang, for jeg er nemlig ikke såå god til at passe mine sengetider – og det bliver kun værre, når jeg skal op kl 6, hvilket jeg så absolut ikke er vant til. Så mandagen efter en arbejdsweekend er jeg altid sløv, og det er som sådant også acceptabelt. Hvis bare ikke det som nu også varer tirsdag og onsdag. Har det der l**te-speciale, og det har vist sig, at det ikke skriver sig selv! Hvad bilder det sig egentligt ind…? Øv.

Så her går det… IKKE så godt.

Nå jo, og for at det ikke skal være løgn, er der en eller anden ukendt (amerikansk) tøs, der har købt mig på Facebook… Jeg vil HJEM!!!

For at det hele skal se lidt pænere ud, kan jeg godt lige skrive to pæne og gode ting: Jeg skal snart klippes! Wuhuu. Det er blevet udskudt igen og igen, for min faste frisør er sygemeldt på ubestemt tid. Men nu skal det altså være alligevel, har nemlig både en upcoming fødselsdag og en konfirmation, og det fordrer jo… Så må vi se, hvor det skal ske. Og det allerbedste: Vi holder kollektiv fridag (det meste af) lørdag! Dét sker ikke så tit pt. og de sidste to weekender har jeg arbejdet, så bliver noget så hyggeligt. Til mindmap-kursus den anden dag illustrerede jeg dagen med et hjerte (yes yes, det var mig – afsløret!).

Kan I have en FAB onsdag. Solen skinner her og om lidt kommer min kasse fra Årstiderne. Og så fik det hele alligevel så god en afslutning, at jeg næsten glemte, at vi stadig er syge :-)

Pigen Arbejde, Kærester, Mig, Studie

 1. April 16th, 2008 at 13:56 | #1

  God bedring :-)

 2. Pigen
  April 16th, 2008 at 21:37 | #2

  Tak :-)

  Desværre er det blevet værre med mig op ad dagen. Som om jeg har tid til det pjat! Tsk…

 3. April 20th, 2008 at 13:35 | #3

  Det er frækt det der på facebook. Man kan vel i det mindste lige sige pænt go’dag og præsenterer sig selv.

  Tsk.

 4. Pigen
  April 20th, 2008 at 14:49 | #4

  Ja, præcist! Fik kæresten til at købe mig tilbage – og han måtte endda gøre det endnu en gang samme dag. Skøre mennesker… :-)
  Ps. jeg er syg endnu. Det sucks.

 5. April 20th, 2008 at 21:18 | #5

  Må man være så fræk at spørge hvor meget du er værd derinde? :P

  Rigtig god bedring! :)

 6. Pigen
  April 21st, 2008 at 13:21 | #6

  Hehe, ja selvfølgelig :-) $986, så det er ikke fordi jeg er blevet handlet specielt meget. Tror bare at det var tilfældigt lige den dag – men underligt alligevel!

  Og tak :-)

 7. April 21st, 2008 at 17:09 | #7

  hmm?? jeg kan ikke sende mail til dig, de kommer retur.
  har du en anden mailadresse?

Comments are closed.