Archive

Archive for January, 2008

Hverdag igen

January 24th, 2008
Comments Off

Det der med at være færdig med eksamen er vildt fedt. Men også noget underligt, når man nu som mig har været i gang med læsningen siden sidst i oktober. Helt underligt, at der ikke lige er et spørgsmål, der skal laves, eller et kapitel, der også burde læses. Så i går begyndte jeg pludseligt at kede mig. Og begyndte at gøre badeværelset rent kl. 22… Det har muligvis også noget at gøre med, at min døgnrytme lige skal have et par dage til at komme tilbage til det normale. Når den tre dage i træk er blevet 04, kan man nok ikke regne med bare lige at kunne sove kl. 24, fordi det nu passer bedre :)

Friheden skal nydes, og det bliver den. Har (selvvalgte) bøger, der skal læses, og en stak lækre magasiner. Har netop haft besøg af verdens bedste pige. Hun skriver bachelor pt., så er også en travl dame :) Fik dog æren af 2½ time af hendes dejlige selskab.

Derudover er der også lagt mere eller mindre faste planer for de næste mange dage, jeg har brug for at lave noget helt andet, og det må man godt! Så de kommende dage indeholder bl.a. besøg af søsteren+kæreste, hvor vi skal spise en bunke fastelavnsboller. Hov, dem skal jeg også lige have bagt…. Derudover en heftig indkøbstur – eller jeg kan da kigge. Vil nok hellere shoppe i London i virkeligheden :) I weekenden skal vi spille Wii hos en af drengene. Bliver vildt sjovt er jeg sikker på. Et andet indslag er besøg hos en anden skøn pige, som er GRAVID. Har slet ikke haft tid til at se maven endnu, eller dvs. hun var faktisk også gravid sidst vi så hinanden, men da vidste hun det ikke endnu. Det glæder jeg mig til. Hun er den første tætte veninde, der bliver gravid, så (hun) og det barn skal dynges til med gaver, når jeg nu ikke selv er så langt endnu :)
Jeg vil også godt i svømmehallen, gøre lejligheden rent, komme tilbage i form, komme i gang med specialet, besøge noget familie og OG og….

Så altså, jeg nyder det. Idag skal jeg lige have ordnet min specialekontrakt, da den skal afleveres senest i morgen. Det er heldigvis ikke så svært (tror jeg da?), for jeg ved godt, hvad jeg vil skrive om. Et spændende emne, med mange vinkler og ting jeg kan inddrage. Jeg glæder mig til at komme i gang! Håber dog, at jeg får den/de vejledere jeg ønsker, men det er ikke sikkert at man er så heldig. Det går dog nok også…

Nu vil jeg smutte udenfor og få lidt luft. For det er der nemlig tid til :) Hyg jer!

Pigen Mig, Pigerne, Studie

Psst!

January 23rd, 2008

Ved I hvad?

Jeg har lige været til ALLERsidste eksamen inden specialet!

Og ved I hvad mere?

Det gik SÅ godt!

Og ved I hvad så mere?

Jo, jeg er helt ekstremt træt nu, og skal ligge på sofaen med 98 optagede tvprogrammer for de sidste uger….

Og PS, så fatter jeg ikke, at jeg er så heldig til eksamen?? Men ØJ, hvor rart, at de alle tre fire er overstået nu. Godnat Pige!

Pigen Mig, Studie

På arbejde igen

January 17th, 2008
Comments Off

Nice, har fået et par ekstra arbejdsdage i uge 7, hvor dem der ikke bor i Nordjylland holder vinterferie.. Så behøver man ikke at have dårlig samvittighed over forestående tur til London :D Derudover fik jeg mig tiltusket en ekstra weekend i april – det luner jo altsammen.

Har ikke været på arbejde siden engang i oktober. Jeg kører ellers fast hver 4. weekend, hvilket vil sige en gang i måneden, men pga. latterlige eksamener har jeg haft fri. Selvom det ikke er mange timer, må jeg da alligevel indrømme, at jeg har savnet de ekstra kroner, når SU’en er gået ind. Så det bliver rart med lidt forandring :) Og det er jo hyggeligt og alt, så jeg må bare være cool der kl 6 om morgenen, når jeg skal ud at dynerne…

Der er åbenbart bevilget nyt tøj til hjemmehjælperne, og selvom undertegnede prøvede at protestere “jamen, jeg stopper jo alligevel til sommer…” slipper man ikke. Er ikke helt med på beatet mht. hvad uniformen er  (de andre har lidt af hvert), så er noget spændt på, hvad de vælger til mig, da jeg ikke kan komme til vælg-dit-tøj-dagen. Indtil nu har jeg rendt rundt i mit eget, og har endda nogle helt specielle forvaskede-helt-fine-til-arbejde-bomuldstrøjer med tilhørende jeans. Og navneklistermærke og halstørklæde… Jeg er fin, er jeg :)

Pigen Arbejde

Fnis

January 14th, 2008

Er taget på biblioteket for at koncentrere mig om eksamenspjat. Pludselig var der rockkoncert i lejligheden under vores, og så var det jeg tænkte…. Det går i øvrigt ikke så godt med koncentrationen, så lidt afveksling er kærkomment.

Her lukkes vist 17.30, så regner med at blive ved en halv time endnu og så lige få printet lidt noter inden jeg cykler. Er fan af hurtige printere :)

For et øjeblik siden måtte jeg grine højt. Det må man heldigvis godt, ingen fine læsesalsfornemmelser her! Men alligevel lidt sært at grine, når man sidder alene (blandt fremmede).  Men altså… Skrev på msn med meget tør kæreste. Han er på uni endnu, og skal til træning umiddelbart efter. Så den venlige pige, ville lige høre om han skulle have noget med fra føtexen, JEG har nemlig ikke mere cola light, så ville jo lige høre.

Pigen siger:
mangler du noget fra føtex? Skal muligvis have mit cola-depot fyldt op…
Sød kæreste siger:
Havregryn og en opvaskemaskine

Okay, den snu læser har sikkert gennemskuet, at der på vores køkkenbord står opvask helt fra i fredags :) Og det er den sødes job, men han har ikke været hjemme i weekenden, og så ville vi have taget den sammen i går, men det nåede vi aldrig. Stakkel, jeg må hellere være solidarisk og hjælpe i aften!

Men ærligt talt, der er da ikke noget at sige til, at jeg bare ikke kunne lade være med at grine, vel? :D

Pigen Kærester, Studie

Min søndag

January 13th, 2008

Jeg får ikke blogget så meget for tiden, men jeg er her altså endnu :)

Eksamen i onsdags gik VIRKELIGT godt! Det var en rigtig god oplevelse, og så får man lidt mere mod på det der speciale, der venter lige om hjørnet. Jeg valgte ikke at fremlægge noget, da jeg ikke syntes jeg havde noget nyt at tilføje. Det viste sig at være en rigtig god beslutning, og i stedet kunne jeg svare på næsten alle spørgsmålene. Jaja, der var en blondine-klap der gik ned ved to af spørgsmålene, men det grinede vi af :) Det var åbenbart et super emne jeg havde valgt, og så var de der småfejl mindre vigtige. Jeg kan dog ikke hvile på laurbærrene endnu, for der er lige én eksamen til – men så stopper vi også med det pjat ;) Igen venter et enormt pensum, men denne gang er det ikke læst, for da vi havde faget læste jeg op til en anden eksamen. Så det er riiigtigt mange sider. Men jeg har været til alle timer, og har vist ok noter, så nu må vi se. Pt. er jeg ved godt mod, men det kan jo nå at ændre sig endnu :)

Idag skal vi have booket overnatninger til London. Har fået et tilbud, hvor vi kan spare lidt hvis vi bestiller inden i morgen, og det kan vi jo ligeså godt udnytte. Det skal bare være et billigt sted, helst med morgenmad og tæt på tuben.

Hav en dejlig søndag, nu må jeg vist hellere åbne mit word-dokument igen….

Pigen Rejser, Studie, Weekend

Skod Sterling!

January 8th, 2008

Sammen med kæresten skulle jeg i begyndelsen af februar have været en smuttur til London. Billetterne blev bestilt for en måneds tid siden, og skulle være belønningen efter 3½ lede måneder med eksamener. MEN så tikkede der lige en mail ind om, at vores reservation er blevet annulleret, og at vi skal henvende os til dem. Hvaaaad??!!!

Kan heldigvis godt blogge imens jeg sidder i 9 minutter lang telefonkø…

Update: Kom endeligt igennem, og selvom jeg godt ved, at man får mest ud af at være sød og pædagogisk var jeg RET klar til at være mopset – altså hvad bilder de sig ind..?

Men den søde mand i den anden ende gjorde mig jo så opmærksom på, at det kun er Aalborg-Gatwick, de har annulleret – og ikke hele rejsen. Så blev jeg noget forvirret, for hvad havde de så egentligt tænkt sig? Men de har åbenbart ændret i deres flyveplaner, så vi kunne i stedet vælge at flyve en anden dag. Vi syntes alligevel, at det ville være for kort tid med 2 dage, så det blev en dag ekstra i stedet. Til samme pris, men det manglede egentligt også bare. Nu kommer jeg så bare til at tænke på, om man ikke kan kræve at de skal betale den ekstra overnatning? For det er alligevel et par kroner for os, mens det er småpenge for dem – og vi havde jo altså kun regnet med tre nætter, og det her er jo ikke vores skyld. Hmm, der tænkes…

Pigen Kærester, Mig, Rejser

Endnu en eksamen

January 8th, 2008

Doh. Skal til eksamen i den der opgave i morgen, og sidder og læser den igennem igen i et forsøg på at lave et killeroplæg.. Der er godt nok nogle tåbelige slåfejl indimellem, og jeg er nødt til at daske mig selv i hovedet! Den fejl jeg lige nu sidder og krummer tæer over er så tydelig, at den springer MIG i øjnene – hvor tydelig er den så ikke lige for vejleder og censor, der nok kender reeet godt til stoffet?! Lov nr. 153 er blevet til nr. 573 – ja, okay, der indgår ca. de samme tal, men derudover har de vist heller ikke mere til fælles…
Derudover “glemte” jeg i kampens hede en indholdfortegnelse. Opgaven er ikke vanvittigt lang, men indholdfortegnelsen er alligevel meget rar for overblikkets skyld. Ha, det må de undvære…

Men altså, da jeg afleverede havde jeg været vågen i næsten et døgn – udover en lur på en times tid. Så jeg orkede kunne bare ikke gøre mere. Havde heldigvis rettet igennem dagen før, men det der blev skrevet i løbet af natten er… Spændende :)

Hvordan er det nu, holder man munden lukket og håber at de ikke har bemærket fejlene? Eller bør man være på forkant og gøre opmærksom på, at man godt ved det? Lose/lose-situation, vist nok :)

Well well, back to work. Held og lykke til mig i morgen!

Pigen Mig, Studie