Home > Mig, Studie > Endnu en eksamen

Endnu en eksamen

January 8th, 2008

Doh. Skal til eksamen i den der opgave i morgen, og sidder og læser den igennem igen i et forsøg på at lave et killeroplæg.. Der er godt nok nogle tåbelige slåfejl indimellem, og jeg er nødt til at daske mig selv i hovedet! Den fejl jeg lige nu sidder og krummer tæer over er så tydelig, at den springer MIG i øjnene – hvor tydelig er den så ikke lige for vejleder og censor, der nok kender reeet godt til stoffet?! Lov nr. 153 er blevet til nr. 573 – ja, okay, der indgår ca. de samme tal, men derudover har de vist heller ikke mere til fælles…
Derudover “glemte” jeg i kampens hede en indholdfortegnelse. Opgaven er ikke vanvittigt lang, men indholdfortegnelsen er alligevel meget rar for overblikkets skyld. Ha, det må de undvære…

Men altså, da jeg afleverede havde jeg været vågen i næsten et døgn – udover en lur på en times tid. Så jeg orkede kunne bare ikke gøre mere. Havde heldigvis rettet igennem dagen før, men det der blev skrevet i løbet af natten er… Spændende :)

Hvordan er det nu, holder man munden lukket og håber at de ikke har bemærket fejlene? Eller bør man være på forkant og gøre opmærksom på, at man godt ved det? Lose/lose-situation, vist nok :)

Well well, back to work. Held og lykke til mig i morgen!

Pigen Mig, Studie

 1. January 8th, 2008 at 16:14 | #1

  Hmm den er svær. Hvis det er en vigtig paragraf ville jeg nok nævne det, men på den anden side er der ingen grund til at udstille sig selv dummere end man er. Og de har sikkert set fejlen og ‘trukket’ fra i karakteren for den. Jeg går ud fra det mundtlige oplæg også kun vejer 1/3 del af karakteren hos jer?

  Og pøj oøj :D

 2. Pigen
  January 8th, 2008 at 17:46 | #2

  Jeg ved faktisk ikke, om vi har en helt præcis regel om hvordan det vejer i forhold til hinanden, men det er i hvert fald noget lignende.

  Det rigtige nummer står et andet sted i opgaven, så har lige bestemt at min mund er lukket med syv segl :) Har derudover lige været henne og snakke med vejlederen. Det ser ikke helt sort ud på trods af alle småfejlene (som jeg fik nævnt..) – men det skal så også ses i forhold til, at han sidst vi sås var seriøst bekymret for mig :D Så alt er jo relativt.
  Nu skal der læses en masse i aften og indtil jeg skal op. Åh, hvor skal jeg være skarp! :)

  Tak.

Comments are closed.