Archive

Archive for May, 2008

24 timer

May 28th, 2008

Til aflevering. Aargh!

Der må gerne grines, det her er SÅ typisk mig….

:)

Pigen Mig, Studie

Engang

May 27th, 2008

Var jeg ret god til engelsk. Det var yndlingsfaget på HH, og længe troede jeg, at jeg skulle læse erhvervssprog. Særligt det skriftlige styrede jeg…

Det er så ved at være 6(!) år siden, og pludselig skal jeg skrive et engelsk summary af specialet. For dælen, det går trægt! Jeg kan sagtens snakke engelsk (hmm, mon jeg bare kan indtale det…?) men det her trækker tænder ud. Har ikke problemer med at bruge en ordbog, men det er mere de hele (faste) vendinger det kniber med. Pyh, det ligger langt væk. Det største problem er vel, at det er fag-engelsk og ikke det dagligdags. Nå, mon ikke det går alligevel- bare lidt langsomt.

Måske man skulle begynde at træne….

Pigen Studie

Ønsker

May 24th, 2008
Comments Off

Uh. Hvis man absolut skulle giftes, måtte min operasanger-ven også godt komme og synge Ave Maria. Hvis det nu skulle være, altså.

Nå nej, sådan en ven har jeg ikke…

I øvrigt; Note to self: Vandfast make up. Jeg ved det bare!

(Og Cronen har pænt holdt sig væk i eftermiddag. Fint med mig….)

Nogen, der gider at komme og fikse mit speciale? Gider ikke mere. Gaab…

Pigen Mig, Studie, TV

Hende den lidt irriterende

May 23rd, 2008

…Natasja Crone. Har hun mistet stemmen eller, hvad?

Nå, har heldigvis alligevel ikke tid til at høre på hende… :-)

Pigen TV

Udvikling

May 10th, 2008

I ca. 4 år har jeg mobbet min kæreste med de fade han har til pålæg og diverse, for helt ærligt, hvor mormor er det ikke lige at anrette pålæg på fade..? Måske ret præget af, at det har jeg aldrig været vant til, og hvis vi derhjemme havde gæster til frokost, var det sjældent til rugbrød. Ellers husker jeg bare dårligt, men oftest var det nu altså store fine eksotiske menuer, der aldrig inkluderede rugbrød og anrettet (slagter-)pålæg…

Jeg ville egentligt nok bare sætte pålægspakkerne på bordet, men i dag, når vi har frokostgæster, er det stadig sjældent det er dén slags frokost, så er der i stedet salater og forskellige skåle på bordet. Mit yndlingsskrækscenarie er pålægsbordet, hvor alt har matchende tilbehør, a la røræg til ålen og sky til rullepølsen (eller tager jeg helt fejl nu?). Men det er jo også vildt fedt. For jeg er jo i virkeligheden SÅ meget sucker for lækkert smørrebrød, og tilbehøret er bare prikken over i’et…

Og så var det, at jeg tog mig selv i, for et øjeblik siden, at finde de der fade frem :-D Mormor og morfar kommer til frokost, og jeg har tænkt mig at køre dansk-frokost-møder-tapas-stilen, og så må de jo frem… Jeg glæder mig til at de kommer!

Pigen Familie, Kærester, Mad & Drikke, Mig, Weekend

Aaahhh!

May 9th, 2008

Jeg er flyttet ud på altanen, bevæbnet med:

  • Solcreme
  • Computer
  • Gigantiske solbriller….
  • Bøgerne
  • og danskvand med hyldeblomst

Okay, nogle dage er det ikke det værste i verden at skrive speciale!

Pigen Mig, Studie

Nye ideer

May 8th, 2008
Comments Off

Var pludseligt uden internet i TO DAGE! Så er det, at man bliver opfindsom og må opfinde nye overspringshandlinger…. Kan afsløre, at jeg efter to dage med 7-kabaler IKKE er blevet bedre til det…!

Men det er utroligt, hvor mange ting, man når at tjekke på nettet i løbet af en dag – og utroligt nok også vigtige ting. Men det har jo så ikke kunnet lade sig gøre, og hvis man troede, at der i forvejen ikke var så meget system på Pigens speciale, er det nu blevet endnu værre (eller der er i hvert fald kommet endnu mindre system) for hver gang, jeg ikke kunne tjekke en kilde, sprang jeg bare videre til nyt afsnit. Jeg er genial, ja, jeg ved det godt :)

Og nu er jeg på vej afsted. Igår var jeg så heldig, for én gangs skyld at opsnuse, at der i dag starter bogsalg på hovedbiblioteket. Yes! Så mig afsted. Vil benytte samme udflugt til at skaffe mig noget solcreme….

GOD DAG! :)

Pigen Mig

Endeligt (og kaffetips søges)

May 1st, 2008

Så kom den endeligt. Kaffemaskinen fra himlen, that is. Har “arvet” den fra en sød moster, der ikke længere gad at have tingesten stående i sit køkken. Indrømmet, det er nok ikke verdens mindste, men sort og fin er den, og vi knuselsker den allerede. Den har stået hos mine forældre i mange måneder efterhånden, så den er længe ventet :)

Det er en kombineret kaffe-slash-espresso-slash-mælkeskums-maker fra Krups, og det er altsammen vældigt fint, hvis det ikke var fordi, at vi ikke HAR noget kaffe i huset (udover instant-slagsen), og derfor ikke kan få den afprøvet! Og det er jo helligdag og alt, så vi må bare vente. I stedet er ventetiden blevet brugt på at vaske den af, og den er fin som ny, skal jeg hilse og sige! Glæder mig vældigt meget til i morgen at bruge halve timer på at udvælge lige nøjagtigt den kaffe, der skal med mig hjem. Så altså; forslag søges! Den må meget gerne (eller, det er næsten et absolut krav..) kunne købes i føtex, for nok er jeg tilhænger af overspringshandlinger, men der må jo også være grænser.  Pt. har vi den der hedder noget med et årstal, 18-etellerandet, før det en øko fra Peter Larsen. Sidstnævnte trækker lidt, men har ærligt talt ikke noget imod at give en formue for en lille pose, for vi drikker så lidt, så hvis DU kender super-duper kaffen, som der vil være det perfekte accesorie til min nye ven (OG som kan fåes derovre i nabobutikken), må du endeligt sige til :)

Tillægsspørgsmålet må være, om der er forskel på den kaffe man bruger til almindelig og espresso? Jæs, det er novicen, der spørger…. (og kan næsten regne ud, at man sagtens kan bruge den samme, men hvor stor er forskellen så?)

Åh, jeg kan allerede nu forudse, at mit indtag af latte’r vil stige betydeligt, men jeg lover at nyde det!

Pigen Mig