Home > Mig > Nye ideer

Nye ideer

May 8th, 2008

Var pludseligt uden internet i TO DAGE! Så er det, at man bliver opfindsom og må opfinde nye overspringshandlinger…. Kan afsløre, at jeg efter to dage med 7-kabaler IKKE er blevet bedre til det…!

Men det er utroligt, hvor mange ting, man når at tjekke på nettet i løbet af en dag – og utroligt nok også vigtige ting. Men det har jo så ikke kunnet lade sig gøre, og hvis man troede, at der i forvejen ikke var så meget system på Pigens speciale, er det nu blevet endnu værre (eller der er i hvert fald kommet endnu mindre system) for hver gang, jeg ikke kunne tjekke en kilde, sprang jeg bare videre til nyt afsnit. Jeg er genial, ja, jeg ved det godt :)

Og nu er jeg på vej afsted. Igår var jeg så heldig, for én gangs skyld at opsnuse, at der i dag starter bogsalg på hovedbiblioteket. Yes! Så mig afsted. Vil benytte samme udflugt til at skaffe mig noget solcreme….

GOD DAG! :)

Pigen Mig

Comments are closed.