Archive

Archive for June, 2006

Prøv det. Hun er fuld af protein!

June 23rd, 2006

Er lige kommet hjem fra en time step. Jeg har åbenbart tabt mig en del på det sidste, noget min mor også nævnte flere gange i går :) Jeg vil gerne være tynd, og vejer som regel en del mindre om sommeren end om vinteren… Men altså. For at folk ikke skal gå og bekymre sig (ih ja, jeg er meget hensynsfuld..) sidder jeg lige nu og fylder mig med protein. Tun, kikærter, tomater og feta – og masser af vand! (Og der er vist også lidt cheesecake tilbage :D )

Om lidt skal jeg lige sove en times tid. Skal i byen med tøseveninden i aften, så må være frisk og udhvilet. Jeg går meget meget sjældent i byen, faktisk synes jeg ikke, at det er så skægt. Men jeg glæder mig til i aften, og vi skal fejre, at vi endeligt har ferie. Vi har ikke set hinanden i et par uger, begge har vi haft travlt med eksamener. Og nu ser vi heller ikke hinanden de næste uger, for jeg rejser hjem på søndag. Skal jo starte intro til arbejdet – og hun skal 10 dage til LA med kæresten.

UH, DET ER SOMMER!

Pigen Træning, Weekend

Afstand

June 22nd, 2006
Comments Off

Mine forældre og min søster var her i eftermiddag/aften – det har været så dejligt! Vi spiste pizzaerne og cheesecaken var også blevet lækker :)

Jeg savner dem ikke i hverdagen, men for pokker, hvor er det bare dejligt at være sammen med dem, og hvor er der meget vi skal snakke om/jeg skal spørge om/jeg skal fortælle når vi ses. Og det ér bare anderledes end snakkene vi har i telefonen.

I følge Krak bor jeg præcist 117 km fra mine forældre. De bor i en lille by, hvor jeg ikke har andet at komme hjem til end dem, og mine bedsteforældre (men det er heller ikke dårligt!) Kærestens forældre bor 140 km fra os, “deres” by er større, med 40.000 indbyggere, men stadig ved vi, at det formentligt aldrig bliver et sted, vi kommer til at bo. Det er noget jeg tænker en del på, nu og da. I forbindelse med de børn vi regner med at få på et senere tidspunkt.

Fra jeg var nogle måneder gammel blev jeg passet af min morfar. Min morfar og mormor bor (stadig) under en kilometer fra mine forældre, og fra jeg var 4-5 år gammel måtte jeg selv gå ned til dem, hvis jeg ringede hjem, når jeg var kommet sikkert frem. Jeg har igennem hele min barndom haft et nært og naturligt forhold til dem, og de var en del af hverdagen, og ikke nogen, der kun blev besøgt ved særlige lejligheder.

Dét forhold vil jeg også gerne, at vores børn får til deres bedsteforældre. Naturligvis er der også det praktiske i det, vi véd at vi ikke kommer til at bo tæt på vores forældre, og så har vi ikke den nemme pasningsmulighed som mange (mis?)bruger. Jeg vil bare gerne have, at mine forældre (og kærestens!) forældre får et nært forhold til vores børn – og omvendt. Og at de kommer til at kende hinanden.

Det blev vist noget rod, og det er heller ikke et spørgsmål, der er aktuelt lige nu, slet ikke. Men den der tanke om, at vi måske aldrig kommer til at bo tættere på hinanden er bare underlig.

Pigen Børn, Familie

Mail

June 22nd, 2006
Comments Off

Lige til lidt almen info: Mailadressen pigen (at) pigens (dot) dk VIRKER IKKE!!

Jeg skulle for nogle dage siden bruge den til noget validering, men “kontrol-mailen” kom aldrig frem. Så spammede jeg mig selv fra mine primære mails, men den er STENDØD! Skal lige have fat i min host, det her holder jo ikke. Og den har skam har virket før…

Så altså: Lad være med at bruge ovenstående adresse. Jeg får ikke din mail – og jeg svarer heller ikke ;)

Pigen Ikke kategoriseret

Cheesecake – hjælp!

June 21st, 2006

Har lige købt ind – forældrene kommer jo i morgen, og de skal forkæles :) Vi regner med at lave nogle pizza’er (nej, vi KØBER dem altså ikke!) og så denne her cheesecake..

Jeg har ikke prøvet, at lave det før, men de opskrifter jeg har fundet kan jo næsten ikke være simplere, så jeg tror lige at det går. Det eneste “problem” er, hvornår den skal samles? Jeg har fundet en del forskellige opskrifter, og ingredienserne er omtrent ens:

200 g Digestive kiks
80 g smør

1 tsk vanillesukker
100 g flødeost naturel
¼ l piskefløde
25 g flormelis

Men så er det, at folk bliver uenige.. Man laver bunden (så langt er jeg dog med..), men derefter er spørgsmålet om fyldet skal på nu – eller først i morgen? Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes er smartest… Og der er sågar nogen, der bager bunden!

Hvad gør du?

—> Blev utålmodig, og prøvede selv :D Fløden er smidt ovenpå idag, og så må den hygge sig til i morgen.. Noget kunne tyde på, at det ikke er ovennævnte opskrift, der er anvendt de gange jeg har smagt cheesecake (muligvis er det Karolines?), for den ser lidt anderledes ud, meget flødeskumsagtig.
Jeg giver den et døgns tid, og går det helt galt spiser vi da bare is!

Pigen Mad & Drikke

Eksamensgaver

June 20th, 2006

Ja, det har jeg fået :)

De hér kom ind ad døren, tidligt på aftenen igår, fra mine forældre. Tak, I er så søde!

Og så gav kæresten sko :D

Man bliver jo helt

Pigen Familie, Kærester, Studie

Det var det…

June 19th, 2006

Vi fik 10 begge to! :) Så nu er det sommerferie. Skønt….

Pigen Studie

Om 10½ timer

June 19th, 2006

…Har jeg haft min sidste eksamen for i år, og er…. Tadaaaa: Bachelor!

—> Og det betyder sommerferie! For pokker, hvor bliver det altså dejligt :)

(Og kryds så lige fingre endnu engang ;) )

Pigen Ferie, Studie

Almost there

June 18th, 2006
Comments Off

Der mangler bare én eksamen nu – og det er i bachelorprojektet. Mandag formiddag går det løs, og jeg sidder lige nu og forbereder det, som jeg skal fremlægge.

Vi er to, der har skrevet opgaven sammen, og det er efterhånden tredje gang vi bare er os to sammen. Det fungerer meget fint, vi har stort set samme tempo, og har fra tidligere erfaringer indset, at det er en hel del lettere, at blive enige, når man kun er to.

Nu skal det bare lige overståes, så har vi ferie – dog med translokation senere på ugen, hvor mor, far og kærestedrengen også deltager. Dét glæder jeg mig til. Mine forældre har aldrig set, hvor jeg “går i skole”, og det må også være rart for dem, at kunne sige, Nååå, det er SÅDAN der er, inde på det dér universitet! :)

Jeg havde faktisk først sagt, at det ikke var nødvendigt, at de tog fri, for at komme herop, for jeg stopper jo ikke her, skal fortsætte på kandidaten til efteråret. Men så fortrød jeg alligevel lidt – de SKAL da være med! Og heldigvis kunne det så lade sig gøre, at de kan køre herop – og se ældstedatteren få eksamensbeviset af rektor, jaja.

Men men… Først skal den fremlæggelse lige klares.

Pigen Familie, Studie

Det gør sgu ondt!

June 17th, 2006
Comments Off

Var til træning igår, på et hold jeg ikke har prøvet før. Holdet koncentrerer sig om mave/ryg, og da det er længe siden jeg har “gjort noget” ved det, ville jeg lige prøve… Lad mig sige det sådan: JEG TROR, AT DET VIRKER! Jeg har så ooondt i mavemusklerne! Meget mere end efter en masse almindelige sit-ups.
Vi brugte også bolden – vildt sjovt. Har prøvet at “lege” med den før, men var elendig til at holde balancen, og så gad jeg ikke dét mere… Men igår gik det bedre, og jeg er meget begejstret, så dér ender jeg nok igen inden jeg skal hjem på ferie/arbejde (arbejdet er hjemme hos forældrene, jo).

Men hvor er jeg altid bare en kylling på andendagen… :)

Pigen Træning

Uhm!

June 16th, 2006