Home > Familie, Studie > Almost there

Almost there

June 18th, 2006

Der mangler bare én eksamen nu – og det er i bachelorprojektet. Mandag formiddag går det løs, og jeg sidder lige nu og forbereder det, som jeg skal fremlægge.

Vi er to, der har skrevet opgaven sammen, og det er efterhånden tredje gang vi bare er os to sammen. Det fungerer meget fint, vi har stort set samme tempo, og har fra tidligere erfaringer indset, at det er en hel del lettere, at blive enige, når man kun er to.

Nu skal det bare lige overståes, så har vi ferie – dog med translokation senere på ugen, hvor mor, far og kærestedrengen også deltager. Dét glæder jeg mig til. Mine forældre har aldrig set, hvor jeg “går i skole”, og det må også være rart for dem, at kunne sige, Nååå, det er SÅDAN der er, inde på det dér universitet! :)

Jeg havde faktisk først sagt, at det ikke var nødvendigt, at de tog fri, for at komme herop, for jeg stopper jo ikke her, skal fortsætte på kandidaten til efteråret. Men så fortrød jeg alligevel lidt – de SKAL da være med! Og heldigvis kunne det så lade sig gøre, at de kan køre herop – og se ældstedatteren få eksamensbeviset af rektor, jaja.

Men men… Først skal den fremlæggelse lige klares.

Pigen Familie, Studie

Comments are closed.