Archive

Archive for the ‘Familie’ Category

Fru TV

February 24th, 2011

Det bliver mine initialer fra på lørdag. Eller faktisk MTV, hvis vi tager fornavnet med. Vældig hipt… ;-)

Men ja, der er jo et lille bryllup på lørdag, som jeg har glemt at give et par kommentarer med på vejen.
I sommer i det der Portugal var Ham den Søde endeligt! på knæ, med en “diamant” på størrelse med et hus. Sådan cirka da. Og så skulle vi have været gift -med et brag af en fest!- denne sommer. Virkeligheden ville dog, at vi dagen efter fik at vide, at min mor var døende. Og som I ved, døde hun i september. Så mister man pludseligt lysten til at feste, og til at gøre noget som helst af alt det man havde planlagt med hende – uden hende. I hvert fald for en tid.

Ikke desto mindre er vi blevet forældre og snart boligejere, og man er jo ikke jurist for ingenting… Så i stedet for at betale fjollede penge på at få lavet et testamente, tager vi et smut forbi Kbhs rådhus på lørdag. Vores allernærmeste familie er inviteret til frokost, og derudover kommer vist et par gode venner til globryllup. Dejligt. Det er ikke hemmeligt, men vi har valgt næsten ikke at gøre noget ud af det denne gang. For satser stadig på, at komme forbi en kirke senere, og så holde den fest, hvor vi skal være glade og danse på bordene. For det får vi lyst til igen.

Jeg elsker sort, så benytter muligheden (det ville nemlig se lidt sjovt ud i en kirke…) til at dresse up i sort tyl. Har netop af samme årsag benyttet Livas middagslur til at lægge fuld make up, prøve kjole og lave hår. Jeg er ikke såååå imponeret over mig selv med hensyn til håret, men det går nok ;-)

Min mormor laver blomster til mig og har dem med fra Jylland lørdag morgen. Dét synes jeg er en dejlig og hyggelig tanke.

Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at se et billede eller to. Vi har nemlig hyret en meget sød og dygtig fotograf! :-)

Pigen Familie, Fest, Kærester, Mig

Jeg tør jo næsten ikke sige det højt, men…

December 15th, 2010
Comments Off

Hvor er det her barselshalløj dog hyggeligt! (Man skulle jo nødigt jinxe noget…)

Kan gå hjemme med verdens skønneste baby, møde mine to medbarslende yndlingskolleger og deres babyer til kaffe og brunkager, og har tid til at bage og spise sushi.

Alt imens Liva trives og vokser med vild fart! Pyh… Kollegernes babyer er 2 mdr. ældre end Liva, og de er så store allerede, så det er bare om at følge med, for om et øjeblik er min lille baby slet ikke så lille mere :-(

Hvor overskudsagtigt ovenstående så end måtte være, er det der jul kommet en smule (læs: RET meget) bag på mig. De første julegaver blev først netshoppet i går aftes, men kunne godt bruge input til gaverne til min far og morfar… Til sidstnævnte er jeg ude i noget med den klassiske dvd, men kan efterhånden ikke huske, hvilke han allerede har fået :-)

Juleaften i familien bliver så anderledes i år. Jeg glæder mig virkeligt meget til bare at være sammen med hele familien, kan jeg mærke, men hvor kommer vi til at savne min mor! Hun vil også mangle den aften, men jeg tror på at vi (jeg, Ham Den Søde for første gang, Liva, mine søskende, far, mormor og morfar) vil få en rigtig hyggelig aften. Der vil blive nogle vemodige stunder, men også glade minder, og det er en god blanding. Der vil blive skabt nye traditioner, det er fx Livas første jul, men vi vil også holde fast i det gamle – for så er i hvert fald lidt som det plejer.

Pigen Bønne-pigen, Familie, Jul

Ny titel

November 12th, 2010

Og nej, jeg er ikke blevet nogens mor ;-) til gengæld har bønnepigens kusine valgt at trodse alt der hedder køkultur, og er kommet til verden her til aften, præcist 14 dage før termin og på sin (og bønnens) farmors fødselsdag. Så nu er jeg tante til en lille pige :-) Kærestens bror og hans kæreste har ikke vidst, hvad maven gemte, så vi var spændte. Er dog sikker på, at de to tøser nok skal få rigtig meget glæde af hinanden, når vi er hjemme på besøg :-)

Vi ønsker tillykke! :-)

Pigen Familie

Lige om lidt!

October 6th, 2010

Det går pludselig op for mig, at der i dag er netop en måned til termin!

Jeg har haft en ok nem graviditet so far, men er den sidste uges tid med ét blevet højgravid og noget besværet, og de natlige vend er blevet større projekter, og 1,20-sengen er ikke helt så stor som den har været… Babydiva giver sin mor kamp til stregen, og indimellem tror jeg slet ikke at hun sover. Håber ikke, at det er et tegn om, hvordan det bliver, når hun kommer ud ;-)

Var ved jordemoder igår, og hun mindede om at der jo nu kun er halvanden uge til, at det vil være inden for normalen, hvis jeg føder. Det er jeg altså ikke klar til!
Hverken praktisk eller oppe i hovedet. Det sidste praktiske regner vi dog med at få plads i løbet af weekenden, og mentalt er jeg sgu ikke sikker på, at jeg faktisk bliver helt klar. Min mor skulle have været her, og det er hun ikke, og det gør bare en kæmpe forskel mht. hvordan det “skulle have været”.

Hun stolede dog på, at jeg ville klare det “perfekt” og det må jeg så stole på. Men for pokker, hvor jeg dog savner hende.

Pigen Bønne-pigen, Familie

Når livet ikke kan forståes

September 19th, 2010

Om natten d. 14. september sov min søde mor stille ind. Fredag blev hun bisat.

Jeg og min familie er efterladt med et kæmpe tomrum, og hun vil være mere savnet end ord kan beskrive.

Her har længe været stille, og det bliver her nok ved med at være lidt endnu. Men nu ved I hvorfor.

Pigen Blogging, Familie, Ikke kategoriseret, Mig

Her hygges

July 19th, 2009
Comments Off

Det har på ingen måder været en helt almindelig weekend.

I går startede vi i Fields, så en time Nickelodeon før vi tog på McDonalds (er stadig meget ked af, at vi ikke kunne blive enige om saml-selv-burgere på Jensens, men barnet havde “billetter” til McD). Pragtmiddagen (man kan faktisk få Caesar salad der!) blev efterfulgt af en tur gennem Kbhs gader i rickshaw, til nærmeste Blockbuster, hvor aftenens underholdning blev sikret i form af Disco Ormene (fab soundtrack!) og Jungledyret Hugo 3, som netop nu indtages sammen med morgenmaden.

Hvis vi når det, skal vi nok lige hen og se, hvor hende dronningen bor og havfruen (det sidste mest fordi der blev sagt “jaa, altså kun den af dem, hvor Ariel er med i”, da jeg spurgte om hun havde set den lille havfrue…)

Og når vi så kører med toget hjem, står den vist på surprisefødselsdag med pigerne fra klassen.

Sikke en weekend :)

Pigen Børn, Familie, Ferie

Når man holder mandag

January 26th, 2009

Er det ret godt at befinde sig i sofaen med en kande chai, den bærbare på skødet, og 4 optagede afsnit af Gossip Girl (hvor man kan zappe henover alle reklamepauserne).

Er lidt smadret efter en skør weekend. Det er ikke alt man skal dele med sin blog, og det næste har jeg overvejet en halv time om jeg skulle skrive. Men nu er det jo sådan, at bloggen også fungerer som “husketavle” til mig selv, og om lang tid vil jeg gerne mindes om alting. Så altså: I halvandet døgn stod verden pludselig stille, lidt som når hjertet lige springer et slag over. I de her situationer er det vist bare altid sådan, at man slet ikke vover at tænke “hvis nu”-et igennem, for i forvejen blev det alt for virkeligt, da man sagde det højt. Anyways, så drev “faren” over, og det er igen business as usual :-)

Igår fejrede vi nytår, og det var alletiders fest med fantastisk mad. I morges var det dog lidt hårdt, at vi ikke også havde valgt at holde en fridag. Så kan man i det mindste glæde sig over, at 1. januar er en kollektiv fridag! ;-)

Pigen Familie, Weekend

Elton John – The Red Piano

November 29th, 2008
Comments Off

Jeg har længe sukket efter at høre ham Elton synge live. Han og Michael Jackson (som jeg allerede har hørt én gang) er de to jeg allerhelst vil til koncert med! I hvert fald af de der store navne. Men billetter var dyre dyre, og der var jo ingen særlig indtægt, så det blev ved sukkeriet.

Dog bestemte jeg, at hvis jeg nåede at få et job inden – så måtte jeg godt. Da jobbet så kom, var der kun de mindre gode pladser tilbage, og de billigste billetter koster over 600,-. Så blev jeg lidt nærig, og droppede alligevel ideen.

Igår ringede det dejligste menneske så til mig. Hun var blevet tilbudt to billetter fra sit job, og da manden ikke sukkede efter at høre Elton, tænkte hun straks på mig! Hvor heldig har man lov at være??! :-D Nu er det glade suk jeg sukker, og på mit tv varmer jeg ørerne op med en koncertdvd inden aftenens ægte vare i Parken. Jeg behøver vel ikke sige, at jeg glæder mig helt vanvittigt?

Pigen Familie, Musik

Update

June 4th, 2008

Jeg skylder vist en update her på siden. Der har været stille (afbrudt af enkelte udbrud) i et stykke tid, så der er en del af samle op på.

I torsdags blev specialet fra helvede afleveret. Det var en skøn lettelse at kunne gøre det, for aldrig har noget hængt mig så langt ud af halsen! Dét sagt ved jeg godt, at mine forventninger (forhåbninger?) til det er høje – ikke mindst på grund af den nye (tåbelige!) karakterskala – og måske også for høje. Nåmn, en ting er, hvad der ville være rart – en anden er, hvad der er realistisk. Og nummer to har jeg ærligt talt ingen fornemmelse af. På den ene side har jeg slidt og svedt over det, og jeg har haft det i tankerne næsten uafbrudt i fire måneder. På den anden side måtte jeg skære nogle (måske ret vigtige) ting fra, fordi der simpelthen ikke blev tid til det. Så jeg aner det ikke. Men jeg består vel – og om seks dage og en halv time er jeg KANDIDAT!

Weekenden blev tilbragt i skønt selskab og super solskin med at fejre 70-års fødselsdag hos min morfar. Der var slået to store telte op i haven, og det var en helt igennem perfekt dag og weekend. Jeg havde hverken bøger eller den bærbare med hjem, og det er længe siden det sidst er sket. Rart.

I dag afleverer kæresten speciale. Det har holdt hårdt, og de to drenge har ikke sovet i nat. Har lige snakket med ham, og hulmaskinen (hedder den det..?) driller – selvfølgelig. Men de har printet, og mangler bare at samle, så de når det. Og så kan han komme hjem og sove.

I eftermiddag tager vi mod Skive til Beach Party. Dét bliver godt! Sol, masser af dejlig musik, godt selskab og sikkert også et par fadøl. Jeg er vokset op dernede omkring, og Beach Party var et af højdepunkterne helt fra 8. klasse. Nu har jeg ikke været til det i fire år (det ligger altid midt i eksamenerne) så mon ikke det bliver godt? Jeg glæder mig specielt til at høre Linkin Park, for det er ikke hver dag de lige kommer forbi :-)

Der er eksamen på tirsdag kl. 10. Derefter vel egentligtsommerferie. Senere på måneden er der fælles translokation for hele holdet, og derefter følger en bunke fester, for de fleste af vores venner heroppe afslutter også deres uddannelser i år. Og så spredes vi for alle vinde. Øv. Men sådan er det jo. Har jeg sagt, at vi selv flytter pr. 1/7? Haha, nå nej :-) Vi var ovre at se lejligheden for 2-3 uger siden, og den er fin og ligger udmærket. Derudover er den forholdsvis billig, og det er bestemt værd at tage med. Den har samme størrelse som vores nuværende (som er ved at være for lille). Men har både lofts- og kælderrum, så vi kan få lidt mere luft i selve lejligheden. OG så får vi en minialtan. Det havde vi håbet på, men havde ikke turdet sætte næsen op efter det. Åh, vi glæder os! Og så er det jo en glimrende undskyldning for at indretnings-shoppe :-)

Jeg må smutte, har tusind ting at nå inden i eftermiddag.

Håber alle får en dejlig weekend, når I får det! :-)

Pigen Bolig, Familie, Mig, Musik, Studie

Udvikling

May 10th, 2008

I ca. 4 år har jeg mobbet min kæreste med de fade han har til pålæg og diverse, for helt ærligt, hvor mormor er det ikke lige at anrette pålæg på fade..? Måske ret præget af, at det har jeg aldrig været vant til, og hvis vi derhjemme havde gæster til frokost, var det sjældent til rugbrød. Ellers husker jeg bare dårligt, men oftest var det nu altså store fine eksotiske menuer, der aldrig inkluderede rugbrød og anrettet (slagter-)pålæg…

Jeg ville egentligt nok bare sætte pålægspakkerne på bordet, men i dag, når vi har frokostgæster, er det stadig sjældent det er dén slags frokost, så er der i stedet salater og forskellige skåle på bordet. Mit yndlingsskrækscenarie er pålægsbordet, hvor alt har matchende tilbehør, a la røræg til ålen og sky til rullepølsen (eller tager jeg helt fejl nu?). Men det er jo også vildt fedt. For jeg er jo i virkeligheden SÅ meget sucker for lækkert smørrebrød, og tilbehøret er bare prikken over i’et…

Og så var det, at jeg tog mig selv i, for et øjeblik siden, at finde de der fade frem :-D Mormor og morfar kommer til frokost, og jeg har tænkt mig at køre dansk-frokost-møder-tapas-stilen, og så må de jo frem… Jeg glæder mig til at de kommer!

Pigen Familie, Kærester, Mad & Drikke, Mig, Weekend