Home > Bolig, Familie, Mig, Musik, Studie > Update

Update

June 4th, 2008

Jeg skylder vist en update her på siden. Der har været stille (afbrudt af enkelte udbrud) i et stykke tid, så der er en del af samle op på.

I torsdags blev specialet fra helvede afleveret. Det var en skøn lettelse at kunne gøre det, for aldrig har noget hængt mig så langt ud af halsen! Dét sagt ved jeg godt, at mine forventninger (forhåbninger?) til det er høje – ikke mindst på grund af den nye (tåbelige!) karakterskala – og måske også for høje. Nåmn, en ting er, hvad der ville være rart – en anden er, hvad der er realistisk. Og nummer to har jeg ærligt talt ingen fornemmelse af. På den ene side har jeg slidt og svedt over det, og jeg har haft det i tankerne næsten uafbrudt i fire måneder. På den anden side måtte jeg skære nogle (måske ret vigtige) ting fra, fordi der simpelthen ikke blev tid til det. Så jeg aner det ikke. Men jeg består vel – og om seks dage og en halv time er jeg KANDIDAT!

Weekenden blev tilbragt i skønt selskab og super solskin med at fejre 70-års fødselsdag hos min morfar. Der var slået to store telte op i haven, og det var en helt igennem perfekt dag og weekend. Jeg havde hverken bøger eller den bærbare med hjem, og det er længe siden det sidst er sket. Rart.

I dag afleverer kæresten speciale. Det har holdt hårdt, og de to drenge har ikke sovet i nat. Har lige snakket med ham, og hulmaskinen (hedder den det..?) driller – selvfølgelig. Men de har printet, og mangler bare at samle, så de når det. Og så kan han komme hjem og sove.

I eftermiddag tager vi mod Skive til Beach Party. Dét bliver godt! Sol, masser af dejlig musik, godt selskab og sikkert også et par fadøl. Jeg er vokset op dernede omkring, og Beach Party var et af højdepunkterne helt fra 8. klasse. Nu har jeg ikke været til det i fire år (det ligger altid midt i eksamenerne) så mon ikke det bliver godt? Jeg glæder mig specielt til at høre Linkin Park, for det er ikke hver dag de lige kommer forbi :-)

Der er eksamen på tirsdag kl. 10. Derefter vel egentligtsommerferie. Senere på måneden er der fælles translokation for hele holdet, og derefter følger en bunke fester, for de fleste af vores venner heroppe afslutter også deres uddannelser i år. Og så spredes vi for alle vinde. Øv. Men sådan er det jo. Har jeg sagt, at vi selv flytter pr. 1/7? Haha, nå nej :-) Vi var ovre at se lejligheden for 2-3 uger siden, og den er fin og ligger udmærket. Derudover er den forholdsvis billig, og det er bestemt værd at tage med. Den har samme størrelse som vores nuværende (som er ved at være for lille). Men har både lofts- og kælderrum, så vi kan få lidt mere luft i selve lejligheden. OG så får vi en minialtan. Det havde vi håbet på, men havde ikke turdet sætte næsen op efter det. Åh, vi glæder os! Og så er det jo en glimrende undskyldning for at indretnings-shoppe :-)

Jeg må smutte, har tusind ting at nå inden i eftermiddag.

Håber alle får en dejlig weekend, når I får det! :-)

Pigen Bolig, Familie, Mig, Musik, Studie

 1. June 5th, 2008 at 11:16 | #1

  Skøønt og tillykke med aflevering og lejlighed. Er i øvrigt dybt imponeret over at man kan komme til speciale eksamen så hurtigt :O

  I øvrigt er skabet fra Ikea – har svaret dig på min side :)

 2. June 7th, 2008 at 22:34 | #2

  Stort tillykke med afleveringen. Jeg er faktisk dybt misundelig.

 3. June 8th, 2008 at 15:13 | #3

  Tillykke med lejlighed og aflevering. Hvor er det lækkert!

  Hvor har I fundet lejlighed henne?

 4. Pigen
  June 8th, 2008 at 20:44 | #4

  Alice: Har svaret “hos dig” :-)
  Brigitte: Tak :-D
  Mona: Tak tak! Ja, det er vildt lækkert :-) Skulle lige overveje, hvor præcis jeg vil være her, men den ligger 2 minutter fra Sydhavn st. Et lidt pudsigt sted, men helt helt stille :-) Og så er det på 2. sal.

 5. August 17th, 2008 at 18:56 | #5

  “specialet fra helvede” – av. Dejligt at du kom af med det :-) Forsinket tillykke. Og hvor perfekt at din kæreste fulgte lige efter.

 6. Pigen
  August 20th, 2008 at 21:51 | #6

  Tak :-)

Comments are closed.