Archive

Archive for the ‘Musik’ Category

DEJLIG musik

January 26th, 2010
Comments Off

Jeg glæder mig til 2.-5. juni, hvor jeg i godt selskab skal høre en masse dejlig musik. Vi satser naturligvis på et helt fantastisk vejr, ligesom da vi sidst var der for 2 år siden! Så er alting nemlig endnu sjovere :-)

Vi skal bl.a. høre:

 • White Lies
  Green Day
  Dizzy Mizz Lizzy
  Magtens Korridorer
  Duné
  Nephew
  TV2
  Kashmir
  Rumour said fire
  Raveonettes og sikkert endnu flere :-)

  Lige nu “lader jeg op” med Hope-for-Haiti showet, som jeg optog fredag nat. Dejligt :-)
 • Pigen Musik

  Tim C. på Vega d. 27/2-09

  February 28th, 2009

  Jeg har aldrig været på Vega før, så jeg syntes at det var alletiders at kunne stå oppe på balkonen og kigge ned på det hele.

  Tim sang dejligt, og der var en super stemning. Jeg har set/hørt ham to gange i Aalborg tidligere, og jeg kan ikke forestille mig, at han skulle kunne skuffe :-) Eneste sang jeg manglede var Watery Eyes,  men ellers kom han vist igennem alt hvad man kunne ønske sig. Han sagde, at vi var et endnu bedre en det publikum, der var torsdag aften – men det måtte vi ikke sige til dem (I bet you say that to all the girls you meet…)

  Vi manglede lidt den tidligere trommeslager Olaf – vild fyr, med vildt hår og vild karisma :-)

  Sidste nummer inden de forlod scenen (inden diverse ekstranumre) var Silverflame. Som er så fantastisk.  Og folk var vilde! Ligeså da de andre “gamle klassikere” blev spillet.

  Og så var det lidt at jeg tænkte… Hvor må det være nederen, at man laver det her nye album, og så er det stadig de gamle sange folk går helt amok til :-)

  Superior er et ok album, og det bliver helt sikkert bedre for hver gang man hører det. Men Honeyburst og Secrets on Parade er rigtigt gode! Og så bliver forventningerne jo unægteligt lidt høje.

  Mike Viola varmede op, og det var rart musik, som måske skal undersøges lidt mere.

  Så alt i alt en god start på weekenden – og for mit vedkommende; en uges ferie :-D

  Pigen Kærester, Musik, Underholdning, Weekend

  Elton John – The Red Piano

  November 29th, 2008
  Comments Off

  Jeg har længe sukket efter at høre ham Elton synge live. Han og Michael Jackson (som jeg allerede har hørt én gang) er de to jeg allerhelst vil til koncert med! I hvert fald af de der store navne. Men billetter var dyre dyre, og der var jo ingen særlig indtægt, så det blev ved sukkeriet.

  Dog bestemte jeg, at hvis jeg nåede at få et job inden – så måtte jeg godt. Da jobbet så kom, var der kun de mindre gode pladser tilbage, og de billigste billetter koster over 600,-. Så blev jeg lidt nærig, og droppede alligevel ideen.

  Igår ringede det dejligste menneske så til mig. Hun var blevet tilbudt to billetter fra sit job, og da manden ikke sukkede efter at høre Elton, tænkte hun straks på mig! Hvor heldig har man lov at være??! :-D Nu er det glade suk jeg sukker, og på mit tv varmer jeg ørerne op med en koncertdvd inden aftenens ægte vare i Parken. Jeg behøver vel ikke sige, at jeg glæder mig helt vanvittigt?

  Pigen Familie, Musik

  Om gratis rock

  November 10th, 2008
  Comments Off

  Ved et tilfælde fandt vi sidst på eftermiddagen ud af, at DAD senere på dagen ville spille et par numre fra den nye cd på Rådhuspladsen. Så aftensmaden blev indtaget, og derefter hoppede vi ned på cyklerne.

  Da vi drejede ud af gården faldt de første dråber, men vi er så rå, så det skulle ikke stoppe os ;-) Velankommet på Rådhuspladsen var DAD-drengene allerede kravlet op på Movia-bygningen – og nu stod det altså ned i stride strømme! Ikke desto mindre stod bassisten i bar overkrop og latex-bukser. Lækker rock var det, og de spillede vel i 10-15 minutter. Skønt med sådan en gratis mini-event!

  Derefter smuttede Den Søde og undertegnede (aka de to druknede mus…) altså på Baresso til velfortjent latte og cheesecake. Uhm.

  Koncerten som blev vist i Aftenshowet kan i øvrigt ses lige HER.

  Pigen Musik

  Update

  June 4th, 2008

  Jeg skylder vist en update her på siden. Der har været stille (afbrudt af enkelte udbrud) i et stykke tid, så der er en del af samle op på.

  I torsdags blev specialet fra helvede afleveret. Det var en skøn lettelse at kunne gøre det, for aldrig har noget hængt mig så langt ud af halsen! Dét sagt ved jeg godt, at mine forventninger (forhåbninger?) til det er høje – ikke mindst på grund af den nye (tåbelige!) karakterskala – og måske også for høje. Nåmn, en ting er, hvad der ville være rart – en anden er, hvad der er realistisk. Og nummer to har jeg ærligt talt ingen fornemmelse af. På den ene side har jeg slidt og svedt over det, og jeg har haft det i tankerne næsten uafbrudt i fire måneder. På den anden side måtte jeg skære nogle (måske ret vigtige) ting fra, fordi der simpelthen ikke blev tid til det. Så jeg aner det ikke. Men jeg består vel – og om seks dage og en halv time er jeg KANDIDAT!

  Weekenden blev tilbragt i skønt selskab og super solskin med at fejre 70-års fødselsdag hos min morfar. Der var slået to store telte op i haven, og det var en helt igennem perfekt dag og weekend. Jeg havde hverken bøger eller den bærbare med hjem, og det er længe siden det sidst er sket. Rart.

  I dag afleverer kæresten speciale. Det har holdt hårdt, og de to drenge har ikke sovet i nat. Har lige snakket med ham, og hulmaskinen (hedder den det..?) driller – selvfølgelig. Men de har printet, og mangler bare at samle, så de når det. Og så kan han komme hjem og sove.

  I eftermiddag tager vi mod Skive til Beach Party. Dét bliver godt! Sol, masser af dejlig musik, godt selskab og sikkert også et par fadøl. Jeg er vokset op dernede omkring, og Beach Party var et af højdepunkterne helt fra 8. klasse. Nu har jeg ikke været til det i fire år (det ligger altid midt i eksamenerne) så mon ikke det bliver godt? Jeg glæder mig specielt til at høre Linkin Park, for det er ikke hver dag de lige kommer forbi :-)

  Der er eksamen på tirsdag kl. 10. Derefter vel egentligtsommerferie. Senere på måneden er der fælles translokation for hele holdet, og derefter følger en bunke fester, for de fleste af vores venner heroppe afslutter også deres uddannelser i år. Og så spredes vi for alle vinde. Øv. Men sådan er det jo. Har jeg sagt, at vi selv flytter pr. 1/7? Haha, nå nej :-) Vi var ovre at se lejligheden for 2-3 uger siden, og den er fin og ligger udmærket. Derudover er den forholdsvis billig, og det er bestemt værd at tage med. Den har samme størrelse som vores nuværende (som er ved at være for lille). Men har både lofts- og kælderrum, så vi kan få lidt mere luft i selve lejligheden. OG så får vi en minialtan. Det havde vi håbet på, men havde ikke turdet sætte næsen op efter det. Åh, vi glæder os! Og så er det jo en glimrende undskyldning for at indretnings-shoppe :-)

  Jeg må smutte, har tusind ting at nå inden i eftermiddag.

  Håber alle får en dejlig weekend, når I får det! :-)

  Pigen Bolig, Familie, Mig, Musik, Studie

  Og så er det i aften…

  November 9th, 2007

  Jeg ER blevet tilbudt billetter. Billige billetter, endda. Men jeg kunne godt undvære. Men lige nu synger de How deep is your love…? inde i min radio. Og jeg fortryder lidt.

  Meen. De er bare ikke de samme drenge mere. Og jeg er blevet lidt mere end 12 år gammel. Og det prøver jeg så at trøste mig med :)

  Til alle I heldige: Hav en super koncert i aften eller i morgen!

  Pigen Musik

  Er det bare mig

  November 2nd, 2007

  ..Eller er ham Eros lige blevet 20 år ældre siden sidst??

  Kan dog ikke helt udelukke, at opsamlingen alligevel ender i min cd-reol. Hvem der bare kunne italiensk *suk*.

  Pigen Musik

  Yeeah

  October 16th, 2007

  Hihi, gæt hvem der skal høre SokoStudenterhuset i morgen aften? Mig mig mig! OG ham den søde altså :) Uh, hvor vi glæder os!

  Pt. er jeg bare ret muggen over at hendes (deres?) myspace-side ser underlig ud (er den blevet hacket?!) for jeg ville godt lige genhøre et par numre inden i morgen. Thank God for YouTube….

  Pigen Kærester, Musik

  Reklame

  November 16th, 2006
  Comments Off

  Der er indtil d. 21/11-06 fri levering på alle ordrer hos cdon.dk. Plejer ellers at bestille hos cd-wow.dk (som altid har fri levering), men måske man skulle kigge forbi :)

  Pigen Film, Musik