Home > Kærester, Musik, Underholdning, Weekend > Tim C. på Vega d. 27/2-09

Tim C. på Vega d. 27/2-09

February 28th, 2009

Jeg har aldrig været på Vega før, så jeg syntes at det var alletiders at kunne stå oppe på balkonen og kigge ned på det hele.

Tim sang dejligt, og der var en super stemning. Jeg har set/hørt ham to gange i Aalborg tidligere, og jeg kan ikke forestille mig, at han skulle kunne skuffe :-) Eneste sang jeg manglede var Watery Eyes,  men ellers kom han vist igennem alt hvad man kunne ønske sig. Han sagde, at vi var et endnu bedre en det publikum, der var torsdag aften – men det måtte vi ikke sige til dem (I bet you say that to all the girls you meet…)

Vi manglede lidt den tidligere trommeslager Olaf – vild fyr, med vildt hår og vild karisma :-)

Sidste nummer inden de forlod scenen (inden diverse ekstranumre) var Silverflame. Som er så fantastisk.  Og folk var vilde! Ligeså da de andre “gamle klassikere” blev spillet.

Og så var det lidt at jeg tænkte… Hvor må det være nederen, at man laver det her nye album, og så er det stadig de gamle sange folk går helt amok til :-)

Superior er et ok album, og det bliver helt sikkert bedre for hver gang man hører det. Men Honeyburst og Secrets on Parade er rigtigt gode! Og så bliver forventningerne jo unægteligt lidt høje.

Mike Viola varmede op, og det var rart musik, som måske skal undersøges lidt mere.

Så alt i alt en god start på weekenden – og for mit vedkommende; en uges ferie :-D

Pigen Kærester, Musik, Underholdning, Weekend

  1. February 28th, 2009 at 12:06 | #1

    Lyder som en god koncert, rigtig god ferie!!! :)

  2. Pigen
    February 28th, 2009 at 16:15 | #2

    Det var det, og tak :-D

Comments are closed.