Home > Teknik > Samsung nc10

Samsung nc10

February 23rd, 2009

Er der nogen, der har set sådan én i en fysisk butik i kbh eller omegn?

Jeg er SÅ tæt på at bestille en, men jeg har svært ved at vælge om den skal være sort eller hvid, for den er lidt shiny, og det synes jeg ikke er ubetinget lækkert. Faktisk er jeg lidt bekymret for, om den ser billig ud?

Så jeg vil godt røre lidt, og se en IRL inden jeg bestiller.

Den hvide er lidt fin, men er den for meget ibook/macbook-wannabe?

Pigen Teknik

 1. February 23rd, 2009 at 19:21 | #1

  Årrrrh – den er godt nok fin… Er faldet dybt for den hvide…

  Men sig lige til hvis du finder en butik der har den, for jeg er også nødt til se og røre før jeg køber:-)

 2. February 23rd, 2009 at 19:31 | #2

  JEG elsker min lille bitte MSI wind – den er pink :)

 3. February 23rd, 2009 at 21:02 | #3

  Det tror jeg ikke du skal bekymre dig om – det er alligevel kun folk med den gamle model af macbooks der har dem i hvid. Tænk hellere over hvilken fedt-fingre ses tydeligst på ;-) Nå ja og hvidt tastatur bliver hurtigt klamt at se på synes jeg..

  PS. Jeg skal meget meget snart have en Macbook i børstet stål :-D

 4. Pigen
  February 23rd, 2009 at 21:11 | #4

  @Trine
  Har faktisk lige fundet ud af, at man kan få dem i Computer City, samme pris som online endda. Men de har kun den hvide hjemme, må se om jeg kan nå forbi i morgen :-)

  @Alice M
  Den er yndig, tror bare den er lidt for pink til mig. Eller, hvis det var noget andet end en computer, kunne jeg sikkert godt overtales ;-)

  @Cirkusprinsesse
  Altså, hvis jeg var sådan helt ligeglad med prisen, så tror jeg også at jeg skulle have en Air i mat stål :-D Og fedtede fingre og blank overflade er bare en dårlig combo, også derfor jeg er lidt betænkelig.

 5. February 24th, 2009 at 19:41 | #5

  Den hvide er en lille wannabe, men jeg synes stadig, den er finest. Den sorte er lidt af en drengecomputer.

 6. Jan
  March 2nd, 2009 at 16:02 | #6

  købte min nc10 igår søndag, hvor jeg endelig kunne den “live”. De havde både den sorte og den hvide, og den hvide er absolut lækrest. Den er mat og nærmest kitfarvet, og ikke spor “fimset”. Den sorte er i højglans med alle muligheder for ridser og fedtfingre. Samsung har iøvrigt nano coated tastatur, så der bliver ingen problemer med hygiejnen. Opsætning volder ingen problemer, men man skal som altid igennem et hav af efterfølgende opdateringer fra Microsoft.

 7. Pigen
  March 2nd, 2009 at 16:32 | #7

  Jeg købte den i tirsdags :-) I hvid. Og den er netop fin og fat. Den sorte udstillingsmodel var helt fedtet til på det blanke låg.
  Vidste ikke noget om en nanocoated tastatur, cool nok! :-)

  Men jeg er glad for købet. Fra en 15″skærm, skal man lige vende sig til en mindre, men den kører fortræffeligt og har super batteritid.

 8. Raoul
  March 3rd, 2009 at 13:10 | #8

  Der findes også en NC10 i blå, men tror ikke at den er til salg i DK endnu. Jeg købte min i december på nettet(englesk tastatur) for 27oo kr(med fragt) og har været meget glad for den. Det eneste minus kan være vægten men det må man tage med hvis man vil opleve markeds højste batterilevetid!

 9. Henrik
  March 3rd, 2009 at 23:03 | #9

  Jeg købte min forleden og har ikke fortrudt et sekund, den er suveræn

Comments are closed.