Archive

Archive for the ‘TV’ Category

Noget jeg ikke har forstået

February 3rd, 2010

Altså, hvad ER der med hende der Sarah Fearrington? Hun er jo IKKE kendt (bare irriterende…)

Pigen TV

Ønsker

May 24th, 2008
Comments Off

Uh. Hvis man absolut skulle giftes, måtte min operasanger-ven også godt komme og synge Ave Maria. Hvis det nu skulle være, altså.

Nå nej, sådan en ven har jeg ikke…

I øvrigt; Note to self: Vandfast make up. Jeg ved det bare!

(Og Cronen har pænt holdt sig væk i eftermiddag. Fint med mig….)

Nogen, der gider at komme og fikse mit speciale? Gider ikke mere. Gaab…

Pigen Mig, Studie, TV

Hende den lidt irriterende

May 23rd, 2008

…Natasja Crone. Har hun mistet stemmen eller, hvad?

Nå, har heldigvis alligevel ikke tid til at høre på hende… :-)

Pigen TV

Red Dragon

May 29th, 2007

Gulp! Mit hjerte sidder oppe i halsen lige nu. Var ved at lave orden i en bunke noter, og kiggede med et halvt øje lidt tv. Pludseligt var jeg fanget, er helt vild med Anthony Hopkins i Hannibal Lector-filmene, men har aldrig set denne. Tog mig selv i flere gange at sidde musestille med åben mund. Nok meget godt jeg er alene hjemme…

Fik ikke set starten (det var lissom ikke planlagt..) – og fattede heller ikke helt, hvem det var der sejlede rundt på den båd til sidst? Døde han ikke, ham detektiven..? For ellers var mine våde øjne vist spildt…
Må så afgjort se at få set hele filmen på et tidspunkt. Og mangler også Hannibal Rising. Den bedste er så afgjort Silence of the Lambs. Den er så uhyggelig at jeg i virkeligheden ikke tør se den. Men det er alligevel en af de fedeste film… Hannibal (filmen) er mest bare ulækker.

Ps: Jeg er i virkeligheden slet ikke til gysere, og nu må ham kæresten altså godt snart komme hjem!!

Pigen Film, TV

Pigen spotter de kendte ;)

March 19th, 2007

I dag mødte jeg Camilla fra De unge mødre. Ikke alene har jeg regnet ud, at vi bor i nærheden af hende, men i dag viste det sig så, at vi også køber ind i de to samme butikker i Vejgaard (og så siger jeg ikke mere!)

Hun lignede sig selv, men desværre havde hun ikke den yndige Oliver med. Ham mødte min søster i øvrigt i sidste uge, og han er efter sigende lige så lækker i virkeligheden, som han er på tv :) Det må være generne, for mine søskende og jeg er samme “blanding” og vi er jo også ret lækre, hihi ;)

Pigen Mig, TV

Isolationslag…

January 16th, 2007
Comments Off

Jeg har været SÅ god idag! Har været til holdtræning i hele to timer. Min krop er helt kulret nu, og skriger på sukker. Helst masser af det. Nogen der har prøvet sådan en kold tyrker-sukkerafvænning? Jeg overvejer det helt seriøst. Det er dog delvist en dårlig ide, for vi har en hel kasse fuld med slik, og hvad skal der så ske med det…?
Nå, jeg har i hvert fald begrænset slikindtaget, og det er kedeligt, men jeg er vildt opmærksom på hvad jeg spiser, og på et eller andet tidspunkt må det vel bære frugt. I går fik jeg æbletærte med flødeskum – blev lokket i fordærv at mor og søster, men det smagte så lækkert :) Føler mig pt. som en sæl med spæklag, der slet ikke har forstået, at det ikke blev vinter…

Så det sidste afsnit af Årgang 0 i aften. Plejer de ikke at sende fire afsnit? De er så skønne de tøser. Ærgerligt, at Mathilde og co ikke vil være med længere, men forstår dem egentligt godt. Har set på hjemmesiden, at de søger en ny familie. Lidt underligt, hvis der kommer en helt ny familie med, som vi ikke har “kendt” fra starten… Åh, at vente et helt år til næste afsnit!

Pigen Mig, TV