Home > Mig, TV > Isolationslag…

Isolationslag…

January 16th, 2007

Jeg har været SÅ god idag! Har været til holdtræning i hele to timer. Min krop er helt kulret nu, og skriger på sukker. Helst masser af det. Nogen der har prøvet sådan en kold tyrker-sukkerafvænning? Jeg overvejer det helt seriøst. Det er dog delvist en dårlig ide, for vi har en hel kasse fuld med slik, og hvad skal der så ske med det…?
Nå, jeg har i hvert fald begrænset slikindtaget, og det er kedeligt, men jeg er vildt opmærksom på hvad jeg spiser, og på et eller andet tidspunkt må det vel bære frugt. I går fik jeg æbletærte med flødeskum – blev lokket i fordærv at mor og søster, men det smagte så lækkert :) Føler mig pt. som en sæl med spæklag, der slet ikke har forstået, at det ikke blev vinter…

Så det sidste afsnit af Årgang 0 i aften. Plejer de ikke at sende fire afsnit? De er så skønne de tøser. Ærgerligt, at Mathilde og co ikke vil være med længere, men forstår dem egentligt godt. Har set på hjemmesiden, at de søger en ny familie. Lidt underligt, hvis der kommer en helt ny familie med, som vi ikke har “kendt” fra starten… Åh, at vente et helt år til næste afsnit!

Pigen Mig, TV

Comments are closed.