Archive

Archive for January, 2007

Boooooring!

January 30th, 2007

Kærestens sidste fridag bruges på en grundig rengøring af køkkenet. Seriøst! Det er jo røvsygt, og pludseligt husker jeg, hvorfor det nok er omtrent et år siden, det blev gjort sidst….

Jeg er ekstremt dårlig til at bruge en karklud, i den bogstavligste forstand! Jeg efterlader grå tråde overalt, og så er det sgu svært at se, at der lige er blevet gjort rent…. Har fået tømt skabene med mad i, så de kan blive gjort rent. Vi har mad til at overleve et par måneder, hvis vi skulle sne inde på et tidspunkt, og det er jo egentligt meget betryggende at vide :)

Hav en god dag!

Pigen Bolig, Ikke kategoriseret

Vi er hjemme igen

January 26th, 2007

Og jeg har kvalme og ligger på sofaen og tygger knækbrød..

Det har været et par hyggelige dage, og vi har travet byen tynd uden at nå halvdelen af det vi havde tænkt os. Men vi når det måske en anden gang, og det var skønt bare at have en masse tid uden faste planer. Iskoldt var det, men vi var forberedte med varme støvler og vanter :) Igår var vi på besøg hos min kusine, der pt. har barselsorlov med verdens lækreste baby. Vi blev enige om, at han skulle bo hos os i Aalborg indtil han kan undvære bleen, men vi glemte helt at få ham med hjem ;)

Det blev en skuffende oplevelse mht. shopping. Mange steder fyldte udsalgsrester det meste af butikken, men vi kom da hjem med en smule. I den forbindelse var kæresten den mest heldige, med en cool Bruuns Bazaar skjorte, så han nu kan matche mit lilla flip…

Nu skal jeg pleje min kvalme – åh, jeg har ondt af mig!

Pigen Ikke kategoriseret

København-kendere, kom hid!

January 22nd, 2007

Som jeg har nævnt et par gange tager kæresten og jeg østpå i morgen. Vi regner med at blive indtil fredag, men returbilletterne er ikke købt endnu. Men nu er det jo pludseligt blevet vinter! Og en del af vores planer var måske mere egnet til mildt januar-vejr…

Så altså: Idéer søges!

Og det meste kan have interesse. Vi har faktisk tænkt på Zulu awards torsdag aften, men intet er sikkert endnu. Hvis du har et fantastisk ide til noget vi kan hygge os med, modtages det med glæde.

Shopping er obligatorisk, og selvom jeg i virkeligheden ikke er ret meget til centershopping, er det måske alligevel meget belejligt pt. Derudover har jeg tænkt mig at slæbe den søde med på Nationalmuseet, hvor man i princippet kunne tilbringe hele ugen… Han har kun været i byen meget få gange, så lidt turister skal vi altså være. Han vil fx gerne se hende den lille, så jeg slæber hikingboots’ne med :)

Pigen Ferie, Kærester, Vinter

Er jeg ikke personlig nok?

January 21st, 2007

Inspireret af indlægget hos Maria, har jeg også gjort mig nogle tanker om det at være personlig versus privat.

For mig er det noget anderledes, fordi jeg har valgt at være semianonym. Kun semi, fordi jeg, da jeg i sin tid fik fingrene i domænet absolut skulle udbasunere det, og endnu ikke havde gjort mig nogle særlige tanker om, hvad der skulle ligge her. Dette betyder så idag, at jeg ikke rigtigt kan vide, hvem der læser med – og det kan godt indimellem hæmme mig lidt, mht. hvad der bliver skrevet. Desværre. At de personer, der kender mig godt læser med, har jeg intet problem med. Dér vil ikke komme så mange misforståelser, og hvis der gør, er jeg sikker på, at der bliver spurgt. Eller det håber jeg da.
“Mit problem” ligger derimod hos de læsere, som kun kender mig perifert, og som jeg måske slet ikke snakker med, det være fx medstuderende eller (tidligere) bekendte. Her føler jeg, at jeg med visse emner ville udlevere mig selv, og nok mere problematisk; min kæreste eller min familie.

Nogle gange ville det være rart at kunne blogge mere ærligt om forhold, veninder og eks’er uden at skulle tænke på, hvem der eventuelt læser med (uden at kommentere…).

Den periode hvor siden var nede, blev der en dag pludseligt vist en gammel index-side, som ved en fejl stadig lå på serveren, men som ikke blev vist, når WP kørte. Massive problemer med databasen medførte så lige, at det pludseligt var min gamle side inkl. 2 år gamle billeder, og oplysninger om semester og præcis studieretning (som jeg ALDRIG nævner her!),der blev vist. For pokker, der fik jeg ondt i maven, og var lige ved at tude. Mest fordi jeg ikke selv havde kontrol over det. Jeg havde ikke adgang til ftp’en og siden lå til frit skue i op mod 12 timer. Pyh… Før det, havde jeg faktisk overvejet at smide et par billeder op, men jeg vil gerne selv styre det ;)

Men for at vende tilbage til emnet… Jeg kan se, at ovre hos Maria kører diskussionen lidt på, om det egentligt ikke er dybt uinteressant, at læse med på en blog, hvor man slet ikke kender forfatteren. Og det bekymrer også mig noget. Jeg kan ikke på stående fod nævne en blog, jeg besøger næsten hver dag, hvor jeg ikke mindst kender forfatterens fornavn og ved, hvordan hun/han ser ud. Er det mon tilfældigt? Og er der vanvittigt kedeligt hér?

Pigen Blogging, Mig

Godnat – blev der sagt!

January 19th, 2007
Comments Off

Skal sove på sofaen i sovepose i nat. Eller i hvert fald indtil flittig kæreste kommer hjem.

Der er ikke sengetøj på sengen, og rullemadras er i vaskerummet. Ikke om jeg skal derover, når jeg er alene hjemme! Og jeg er alt for træt til at vente længere nu… Hvorfor er der i øvrigt ingen, der har fortalt, at de viser 4 bryllupper og en begravelse..?
Der er lidt lejrturstemning over det her, og jeg nyder det, for det er for sjældent, at jeg får mulighed for at sove i min sovepose. Som i øvrigt er bygget til 10 minusgrader, en detalje jeg gerne fortæller til alle, der gider at lytte. Og jeg husker også at tilføje, at jeg har sovet i den på et sneklædt bjerg… :) Sidst vi var til fest i Århus tilbød jeg da også af samme grund at sove på terassen. Det var i december og efter rigtig meget rødvin ;) Vi endte dog med at sove på en blå oppustelig seng – men jeg ku’ altså sagtens…

Sov godt! :)

Pigen Mig, Weekend

Ikke dårligt

January 19th, 2007
Comments Off

Fredag aften på sofa med Bassets sour winegum og Nynne filmen. Yes sir, sådan skal det være.

Mangler kun sød kæreste, der netop er taget på uni for at øve fremlæggelse. Hans sidste eksamen er på mandag, og lige om lidt skal vi til København :)

Pigen Film, Weekend

Og det var så dét!

January 19th, 2007

Vi fik 10 for projekt, oplæg og efterfølgende vanskelige spørgsmål… YEAH!

Sov 2,5 timer i nat – ikke fordi jeg er den seriøse studerende, men fordi jeg ikke kunne tage mig sammen… Så nu skal der lige vaskes lidt tøj, og så skal der vist soves.

Hav en dejlig dag!

Pigen Studie

WP hjælp

January 18th, 2007

Kan man ikke lave kalender og ur på bloggen dansk?

Det kan man sikkert godt, spørgsmålet er bare om det er til at finde ud af – og hvordan…

Hvis du ved det, bør du først give mig informationerne i morgen efter kl 8, men du må godt lige fortælle at du ved det, inden da.

-Overspringspigen…

Pigen Blogging, Teknik

Ad for…

January 18th, 2007

Vores brusekabine er helt snasket til!

Bruseren har dryppet i et par uger, og pga. travlhed, har vi ikke fået det ordnet (mon egentligt ikke man kan sætte en vicevært til det…?). Men altså, sådan en brusekabine har naturligvis ikke godt af, at være fugtig konstant, og nu er den pludseligt blevet vildt klam…
Det bør nok nævnes at jeg er halvblind, når jeg er i bad – for jeg bader altså ikke med briller. Så har derfor ikke lagt mærke til noget. Før idag altså… Forhænget var nemlig ikke trukket for, og så var det pludseligt ret tydeligt. Føj… Mig ned på knæ med skuresvamp i hånden.. Nu er det værste væk, men langt fra det hele. Og for at undgå yderligere vandskader (for det er det vel…?) stak jeg brusehovedet i en spand.

Hvordan får man sådan nogle fuger helt rene??

Og JA; Det VAR bare endnu en overspringshandling… Har dog fået skrevet 6 linier. Flot!

Pigen Bolig

Helt ærligt

January 18th, 2007

Hvornår løber man tør for overspringshandlinger??!

Jeg SKAL have skrevet den fremlæggelse!! Skal ligesom til eksamen i morgen, ikke?

Ih…

Pigen Studie