Home > Mig, Weekend > Godnat – blev der sagt!

Godnat – blev der sagt!

January 19th, 2007

Skal sove på sofaen i sovepose i nat. Eller i hvert fald indtil flittig kæreste kommer hjem.

Der er ikke sengetøj på sengen, og rullemadras er i vaskerummet. Ikke om jeg skal derover, når jeg er alene hjemme! Og jeg er alt for træt til at vente længere nu… Hvorfor er der i øvrigt ingen, der har fortalt, at de viser 4 bryllupper og en begravelse..?
Der er lidt lejrturstemning over det her, og jeg nyder det, for det er for sjældent, at jeg får mulighed for at sove i min sovepose. Som i øvrigt er bygget til 10 minusgrader, en detalje jeg gerne fortæller til alle, der gider at lytte. Og jeg husker også at tilføje, at jeg har sovet i den på et sneklædt bjerg… :) Sidst vi var til fest i Århus tilbød jeg da også af samme grund at sove på terassen. Det var i december og efter rigtig meget rødvin ;) Vi endte dog med at sove på en blå oppustelig seng – men jeg ku’ altså sagtens…

Sov godt! :)

Pigen Mig, Weekend

Comments are closed.