Archive

Archive for the ‘Teknik’ Category

WordPress for Iphone

March 11th, 2010
Comments Off

Ih, hvor er det smart! Så kan man jo liveblogge fra anywhere :-) OG uploade billeder fra lige nu. Uh!

Har fri idag og snart er der lidt miniferie. Bliss…

BORTSET FRA at jeg af en eller anden grund ikke kan uploade billeder?! Nogen, der har haft samme problem?

Pigen Blogging, Teknik

Spam

October 10th, 2009
Comments Off

For ca. en måned siden poppede der en mail ind i min inbox om, at min vietnamesiske kusine inviterede mig til at joine hende på Yahoo-messenger. Jeg downloadede og oprettede således en tilhørende profil. Benytter ikke mailen, da jeg har rigeligt.
ALLIGEVEL og selvom jeg INGEN steder har oplyst om mailadressen, har jeg lige tømt den for 9 styks spammails. Ikke voldsomt, men alligevel lidt taget ovenstående i betragtning. Jeg er ikke imponeret!

Pigen Teknik

Samsung nc10

February 23rd, 2009

Er der nogen, der har set sådan én i en fysisk butik i kbh eller omegn?

Jeg er SÅ tæt på at bestille en, men jeg har svært ved at vælge om den skal være sort eller hvid, for den er lidt shiny, og det synes jeg ikke er ubetinget lækkert. Faktisk er jeg lidt bekymret for, om den ser billig ud?

Så jeg vil godt røre lidt, og se en IRL inden jeg bestiller.

Den hvide er lidt fin, men er den for meget ibook/macbook-wannabe?

Pigen Teknik

Hurra

November 6th, 2007
Comments Off

Jeg benytter lige lejligheden til at lykønske mig selv med det glædelige faktum, at Akismet nu har beskyttet min side mod hele 14.000 spam kommentarer. Fjortentusind er det. Og jeg har ikke engang haft det særligt længe. Tak Akismet! ;)

Pigen Blogging, Teknik

WP HJÆLP

September 15th, 2007

ER DER MON NOGEN, DER KAN FORKLARE, HVORFOR DET ER DE FORKERTE INDLÆG DER PINGES PÅ BLOGBOT???

Pigen Teknik

Fårk ogs’!

June 6th, 2007

Kærestens bærbare er død!

I weekenden har han udlånt den til en kammerat, der skulle aflevere projekt idag. Kammeratens egen computer begyndte at få symptomer, så for en sikkerheds skyld lavede han lige en backup. Meget heldigt, for det næste der skete var, at den slet ikke kunne starte. Inden kæresten så venligt udlånte sin, lavede han også en backup. Dét var også heldigt, for nu kan DEN nemlig ikke starte!  Han skal til eksamen i morgen, men kan ikke lade være med at pille ved den nu. Dog må han – som den eneste i hele verden!- godt låne min zepto aka. mit personligste og kæreste eje…

Pas på virusser derude!!!

Pigen Teknik

Postmand et-eller-andet

May 9th, 2007

I perioder kommer pakkeposten ofte her forbi. Så ofte, at jeg indimellem synes, at det er lidt pinligt :) Udover de sidste uger, hvor der var fyldt med timer, har jeg for det meste været hjemme om formiddagen – eller også er varerne blevet bestilt, så det har passet med, at jeg ville være hjemme. Han tror sikkert ikke, at jeg har andet at lave!
Han kommer med lidt af hvert, men ofte computerdele til kæresten, der fx for nyligt samlede to stationære til henholdsvis broren og forældrene. Eller også kommer han med tøj eller makeup til mig.

I disse dage går jeg og venter igen. Jeg har sådan trængt til lidt nyt elektronik, og i fredags bestilte jeg så denne skat:

Nokia 5300

Jeg ved allerede nu, at jeg ikke bliver vild-vild, når jeg får den, for i virkeligheden kan den ikke rigtigt mere end den jeg har nu. Men den er PÆN! Og jeg glæder mig til at få den i hånden. Og så kostede den mig kun en krone…

Derudover venter jeg på et 1GB micro-sd-kort*) til vidunderet, så der må godt snart komme to pakker til mig.

Øj, hvor blev jeg skuffet lige før, da det ikke var MIN pakke, posten kom buldrende op ad trapperne med. Og i arrigskab flåede jeg kærestens pakke op…. To kedelige mus. Og de er IKKE lavet af skum og chokolade ;-)

*) for den kan selvfølgelig (!) ikke bruge det mmc-kort min nuværende bruger -  og man kan vel ikke engang rigtigt sælge sådan et..?

Pigen Mig, Teknik

Note to self…

May 8th, 2007
Comments Off

Selvom man er smart og bruger router og trådløse forbindelser er det IKKE smart at lægge de gammeldags netkabler under sofabenene, så de bliver helt flade. Man kunne jo få brug for dem en dag. I DAG for eksempel!!

Pigen Teknik

Jeg er faktisk ikke blond…

March 29th, 2007

I weekenden formatterede vi min computer. Forebyggende altså :) Jeg havde været smart at lave back up af det hele, så der var ikke noget der.

Da det hele skulle “ind” igen kunne jeg ikke få hverken min digitale signatur eller netbanken til at virke. Der var ellers taget kopier af certifikat og nøgle.. Signaturen blev jeg nødt til at bestille på ny, da jeg havde smidt kodebrev væk, og det skal åbenbart installeres fra scratch (eller også er det bare mig…)

Og netbanken blev ved med at drille! På trods af, at jeg hentede den gemte nøgle, som fint viste sig i portalbank-vinduet mente den absolut ikke, at jeg skulle logge på som bruger på siden. Hmm… Jeg fik bestilt nye koder, som ankom for et par dage siden – men jeg leder stadig efter en tilslutningsaftale, som åbenbart skal bruges – og som jeg burde have liggende. For 10 minutter siden er det så gået op mig, hvad problemet er… Det nummer der står foran mit navn henviser til min GAMLE bank, som jeg skiftede fra for halvandet år siden !! Så meget for at have en nøglefil liggende….

Pigen Mig, Teknik

Min netdate….

March 7th, 2007

Hvor er vi henne, når man i stedet for at gå ind i det andet rum og snakke med kæresten om lidt rejseresearch, sender det i et pdf-dokument for derefter at diskutere det over msn…? He.. Jeg HAR allerede prøvet at råbe til ham, men han hører musik i ørebøffer, så han er out of reach, og så er msn jo et velkomment værktøj.

Jeg mangler bare at hente mit webcam og headsettet, så er fysisk kontakt næsten overflødigt ;-)

Pigen Kærester, Teknik