Home > Mig, Teknik > Jeg er faktisk ikke blond…

Jeg er faktisk ikke blond…

March 29th, 2007

I weekenden formatterede vi min computer. Forebyggende altså :) Jeg havde været smart at lave back up af det hele, så der var ikke noget der.

Da det hele skulle “ind” igen kunne jeg ikke få hverken min digitale signatur eller netbanken til at virke. Der var ellers taget kopier af certifikat og nøgle.. Signaturen blev jeg nødt til at bestille på ny, da jeg havde smidt kodebrev væk, og det skal åbenbart installeres fra scratch (eller også er det bare mig…)

Og netbanken blev ved med at drille! På trods af, at jeg hentede den gemte nøgle, som fint viste sig i portalbank-vinduet mente den absolut ikke, at jeg skulle logge på som bruger på siden. Hmm… Jeg fik bestilt nye koder, som ankom for et par dage siden – men jeg leder stadig efter en tilslutningsaftale, som åbenbart skal bruges – og som jeg burde have liggende. For 10 minutter siden er det så gået op mig, hvad problemet er… Det nummer der står foran mit navn henviser til min GAMLE bank, som jeg skiftede fra for halvandet år siden !! Så meget for at have en nøglefil liggende….

Pigen Mig, Teknik

  1. March 29th, 2007 at 19:26 | #1

    Jeg tror, at jeg kunne have lavet noget tilsvarende og jeg er sgu heller ikke blond. Nogen steder!!

Comments are closed.