Home > Blogging > Kære Mette!

Kære Mette!

March 28th, 2007

Ligesom Maria har jeg bemærket, at du er blevet væk. Hvor er du..?!

Og hvis det det er din blog, der tér sig skal du være velkommen her. Jeg skylder vist fra sidst ;)
(Fang mig på msn…)

Pigen Blogging

 1. March 29th, 2007 at 08:51 | #1

  Jaa vi vil have Mette tilbage!!

 2. March 29th, 2007 at 23:09 | #2

  Kære Pige.
  Jeg ligger i stærke forhandlinger med Azero webhosting, om de vil overtage fremtidens weblog. Jeg har forklaret one.com at det ikke er spam der er på min blog, men reelle kommentarer.
  Jeg skifter webhotel, og før det er fulgt til ende, ser i mig nok ikke på bloggen.

  I øvrigt, fik jeg følgende besked fra Alice, som jeg har lovet at viderelevere:
  Gør mig lige den tjeneste at fortælle pigen at hun og hendes fyr aldrig aldrig aldrig nogensinde skal bestille noget som helst gennem hotels-in-vietnam.com. De har simpelthen fucket alt op indtil nu -hotel der ikke var reserveret, tog der ikke var reserveret osv. Super fedt: Not! Det må du høre mere om senere…

  Beskeden er hermed leveret videre:-)

  Og Pigen og Marianne (og i øvrigt også Maria) Tak for opbakningen, jeg vil forsøge at skule min forargelse over at i tilsyneladende bruger alt for langt tid, på noget så deprimerende, og i stedet glæde mig over de søde beskeder. Det må være det man kalde rigtige blogvenner :-)

 3. March 29th, 2007 at 23:42 | #3

  http://www.szabo.urbanblog.dk/
  Bare lige så jeg ikke ligger mig til at dø i mellemtiden :-)

 4. Pigen
  March 30th, 2007 at 08:27 | #4

  Haha, sådan er det vel, når man er kendt ;) Held og lykke med flytningen.

  Tak for beskeden – både Alice og Mette. Irriterende!

  Og ja, i stedet for at være fræk, så skulle du huske på, at vi er ret søde… Det ER vi !!

  Super med urbanbloggen :)

Comments are closed.