Home > Mig, Weekend > Alene hjemme

Alene hjemme

March 23rd, 2007

Det er jeg i aften. Ham den Søde er lige smuttet ud af døren, og jeg overvejer hvad jeg skal bruge min aften på.

Der er købt Dream is, Caramel Heaven, og jeg har popcorn. Jeg fået fingrene i Djævlen går i Prada-bogen, og her er en masse film jeg ikke har set endnu. I reolen står ca. 12 rejsebøger, så jeg kunne også vælge at drømme mig 3½ måneder længere frem. Nå jo, og så kommer der Min bedstevens bryllup senere i aften… Hvis det går helt galt er der også en hel del studierelateret læsning, så det er bare at vælge! ;)

Hav en rigtig dejlig fredag aften.

Pigen Mig, Weekend

 1. March 23rd, 2007 at 20:31 | #1

  Djævle-bogen er rigtig god synes jeg. Bestemt værd at bruge tid på!!

  Nyd dig aften alene:o)

 2. Pigen
  March 23rd, 2007 at 21:04 | #2

  Jeg slugte de første 40 sider i eftermiddags, og indtil videre er jeg ret vild med den. Meget bedre end Sex and The city bogen, som den på omslaget bliver sammenlignet med. Serien er super, men bogen er jeg ikke vild med.
  Skal helt sikkert også se djævle-filmen på et tidspunkt :)

  Taark.

 3. March 23rd, 2007 at 21:48 | #3

  Dream is – Caramel Heaven?? Hvor var det lige du boede?? ;-)

 4. March 24th, 2007 at 15:23 | #4

  Jeg kan simpelthen ikke slæbe mig gennem Cadace Bushnells bøger. Jeg har tre stående ulæste af samme grund. Men SATC elsker jeg også!!

  Djævle filmen kan også fint anbefales faktisk. Dog er jeg lidt træt af hende Anne something altid har de forfandlings roller fra grim til smuk. D

  :)

 5. Pigen
  March 24th, 2007 at 16:45 | #5

  Pernille; Det si’r jeg ikke!

  Marianne; Hehe, så er vi enige :)
  Må bestemt have fat i filmen så. Tak for anbefalingen.

Comments are closed.