Archive

Archive for February, 2007

Jubii, jeg skal til fastelavnsfest!

February 27th, 2007

..Hos min morfar på lørdag. Anledningen er hans fødselsdag, der tidligere er faldet sammen med fastelavn. Det gør den bestemt ikke i år, men det er ingen hindring for os – for det er længe siden vi har holdt fastelavnsfest sammen, og nu er tønden mv. indkøbt :)

Derudover har jeg lige fået en vagt på arbejde lørdag formiddag, og det er jo helt perfekt, for så er der nogen, der betaler min transport til fødselsdag. Meget snedigt ;)

Jeg har bare et problem med hensyn til udklædning… Nogen idéer? Det må gerne være vanvittigt sejt, men på den anden side har jeg hverken en formue eller masser af tid i overskud, så det må også gerne være nemt. Krævende..? Jada! Jeg har en cool heksehat i skabet, og den må blive min nødløsning, men jeg plejer ALTID at være heks, og det er vist i virkeligheden meget sigende, hehe ;)

Pigen Arbejde, Familie, Mig

Skal du se Oscar i nat?

February 25th, 2007

Jeg ville gerne, men har timer i morgen kl 8, og tror desværre at det er en virkelig dårlig ide at starte ugen med at lave uorden i døgnrytmerne :)

Men i morgen skal der granskes kjoler, sko og hår… Åh, hvem der bare var i Hollywood i nat!

Pigen Fest, Film, Underholdning

Ikke her

February 25th, 2007
Comments Off

I radioen sagde de lige, at sneen er ved at være væk. Det er den altså ikke her, og selvom det nu er regn der kommer ned, ligger der stadig masser af sne derude.

Vågnede i morges af en sms fra min veninde, der ville meddele at NU var de taget afsted. Hun skal på studietur i Belgien i denne uge – i bil – og derfor har vi været noget spændte, om de mon kunne komme afsted i morges. Det lykkedes heldigvis; de store veje heroppe er åbenbart pæne, og de kørte pænt og ordentligt :) Håber det bliver en god tur.

Grundet vejret har et par af mine træningstimer været aflyst i denne uge, så havde bestemt håbet at komme afsted i dag. Men lidt over middag tikkede en mail ind om, at busserne lige præcis ikke kører herud endnu, pga. manglende rydning, hvilket betød endnu en aflysning… Så kunne jeg jo være vældig frisk og selv gå hen og træne alligevel? Nej, ikke rigtigt… Jeg kan højst motivere mig selv i en halv time, og så vil jeg egentligt hellere blive herinde. I stedet kravlede jeg op på min bold og smed tilhørende program i dvd’en. Har vel haft bolden i et års tid, men jeg får den ikke rigtigt brugt herhjemme, så her var bestemt en anledning. 20 minutter blev det til, åh jeg er sløv! Men selvom jeg havde sko på, er vores gulv alt for glat, og det var slet ikke sjovt… Jeg bliver tyk af alt den sne!!

Pigen Træning, Vinter

At få en weekend foræret

February 24th, 2007

Den anden dag luftede jeg min bekymring for at skulle hjem og arbejde og køre på sneglatte veje… I løbet af ugen viste det sig så, at dét ikke var den største hindring, og i går (hvor jeg skulle have taget afsted) var det tydeligt, at jeg slet ikke ville kunne komme frem. Hverken herfra og ind til byen (7km) eller fra Aalborg og ned mod mine forældre – og slet ikke det sidste stykke fra en lidt større by og “ud på landet”.
Så i går formiddags måtte jeg med noget dårlig samvittighed ringe og fortælle det som det var – at jeg altså ikke kunne komme på arbejde i weekenden. Det havde de heldigvis næsten regnet med (sådan er det jo, når afløseren bor mere end 100km væk..), så det lavede vist ikke mere uorden i den, end der allerede var. Når hjemmehjælpen skal ud i snestorm, er man nødt til at tænke kreativt, så der har bl.a. været gang i traktorer :D Jeg tilbød at komme i næste weekend i stedet, så de der har haft travl nu, kan holde fri da. Håber bestemt at få nogle timer, for har jo den der rejse som gjorde et ret stort indgreb i budgettet i sidste uge…

Men det er slet ikke dårligt, lige at få en hel ekstra weekend foræret. Vi har set et par afsnit af Matador, læst og lige nu står der grønne pistaciemuffins til afkøling. Not bad at all :)

Pigen Arbejde, Vinter, Weekend

Hvad gør man ved sin hyacint

February 24th, 2007

…Når den pludseligt er blevet så høj, at den vælter?

Jeg tænker på at klippe selve blomsterne af, og sætte dem i en vase, men så holder de jo ikke længe. Det er garanteret meningen, at den skal plantes, men det tillader vist hverken vejret eller mine grønne evner…

Er det smart at klippe i den, eller hvad skal jeg ellers gøre?

Pigen Ikke kategoriseret

Er det ikke okay

February 23rd, 2007

At brokke sig over den manglende aflysning, når man nu kæmpede sig igennem snemasserne hen til en fuldstændig indesneet og lukket unibygning?! Man kan vel godt sende mails, selvom der er snestorm…?

Hmm.. Vel hjemme er der igen tændt stearinlys, lavet te og fyldt noget varmt i varmedunken. Jeg vil finde noget jeg skal have læst til i næste uge, og så må jeg vist godt se en film… Det er altså ret hyggeligt, med det her sne :)

Igår tog kæresten og jeg på ekspedition med slæderne. Vildt at kæmpe sig igennem meterhøje snedriver hen til noget, der kunne minde om en bakke, og hvor kan man bare blive helt lille når man oplever den slags. Vi havde en hyggelig eftermiddag, og da vi var hjemme ved halv fem-tiden var vi godt forfrosne og sultne, så aftensmaden – aspargessuppe er perfekt i snestorm ;-) – blev hurtigt lavet, og så faldt vi vist i søvn i et par timer…

Pigen Kærester, Vinter

Snedag

February 21st, 2007

På en dag som idag, er jeg ret glad for, at det ikke er op til mig, at få ryddet sne nede på stierne. Viceværter er guds gave til dovne tøser :D

Og HOLD OP, hvor er der meget sne derude! Jeg er nødt til at gå over til den forelæsning i eftermiddag, men jeg ville egentligt foretrække at blive herinde i varmen med min te, varmedunk og fastelavnsboller. Men der kan jo nå at komme en aflysning endnu :)

Har lige smidt et brød ud til de frosne fugle. Jeg må være godt tosset…

Pigen Mig, Vinter

Og de sagde, at det ville blive vinter…

February 20th, 2007

Det er meget fint med den der snestorm, for vi har slet ikke været ude at slæde denne vinter. Vi har den slags slæder, der ligner en kæmpe tallerken med håndtag, og de er fantastiske, hvis man kan lide at snurre rundt ned ad en bakke :)

Sidste år optog min søde kæreste en film med mig, der glider ned ad en lang bakke – skrigende hele vejen. Skønt. Ville elske at gentage det i år.
Er spændt på, hvor meget sne det i virkeligheden bliver til, men de første fnug er i hvert fald kommet. Jeg har en forelæsning i morgen eftermiddag, så hvis der virkelig bliver vild snestorm er det meget heldigt, at jeg kun bor 5 minutter fra uni… Eller, det kan jo også være, at jeg sner inde!

Hvis der rent faktisk kommer al den sne, vil jeg godt bede om, at den er væk senest lørdag morgen kl. 7. På forhånd tak! Da skal jeg nemlig på arbejde derhjemme, og jeg har mareridt om, at jeg first thing kører fast i en snedrive på en markvej, hvor jeg så kan holde resten af dagen… Eller falder af en glat vej… JA, jeg er hader at køre når det er glat/sne, så den slags vil jeg godt lige have mig frabedt i weekenden. Bare indtil søndag kl. 13 :)

Pigen Arbejde, Vinter

Dagen derpå

February 18th, 2007

Vi havde en dejlig aften i går. Super godt selskab og god mad kan aldrig gå helt galt, og vi havde det skægt og hyggeligt. Vi snakkede, grinede og spillede det vanvittigt skøre spil Quackle. Da de første ankom var vi ikke helt klar, så de blev sat i sving med at anrette blinis og pudse glas. Heldigvis klagede de ikke :) Jeg nåede aldig hverken at tørre eller sætte mit hår, og fejlagtig troede jeg at det ville gå med en hurtig elastik og en hårbøjle. Det gik ikke rigtigt…. Og jeg har nok aldrig set værre eller mere smadret ud til en fest :)
Rester dagen efter der har været gæster er slet ikke dårligt :D Vi har lige spist madder af lækkert middelhavsbrød med laks, rejer, stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg. Uhm :) Desværre var desserten så populær, at der ikke er noget tilbage af den… Der er en rest hindbærcoulis, men ikke mere chokomousse, og ikke mere vanilleis. Øv, for jeg kunne bestemt godt have spist lidt nu :)

I aften står den også på rester, så der er ikke noget i dag, der kræver de store anstrengelser for os. Vi fik ryddet op efter gæsterne tog hjem ved 01-tiden, så her var fint da vi vågnede i morges. Der skal læses til den forestående uge og jeg skal hen og træne om en halv times tid, og så er den weekend også næsten gået.

Håber at din også var god?

Pigen Mad & Drikke, Weekend

Lørdagssjov

February 17th, 2007
Comments Off

I aften kommer fire af vores gode venner “forbi” til hygge og noget lækkert at spise. Vi har for en gangs skyld næsten styr på det, og det er en meget god fornemmelse. Men lur mig, om der ikke bliver bare en anelse stress senere i eftermiddag? ;)

Vi var tidligt oppe, for igår endte vi tidligt under dynerne. Det har været en hektisk uge, og jeg tror vi sov før 22.30. Tiltrængt.
Menuen består bl.a. af blinis og chokolademousse. Dej til diverse bagværk står lige nu til hævning, og vi regner med at få lavet det meste i løbet af dagen, så der primært bare skal varmes og anrettes i aften.

Selvom vi er godt med, mangler der stadig et par indkøb. Måske skulle jeg skifte pyjamassen ud med noget mere egnet ;)

Pigen Mad & Drikke, Weekend