Home > Mad & Drikke, Weekend > Lørdagssjov

Lørdagssjov

February 17th, 2007

I aften kommer fire af vores gode venner “forbi” til hygge og noget lækkert at spise. Vi har for en gangs skyld næsten styr på det, og det er en meget god fornemmelse. Men lur mig, om der ikke bliver bare en anelse stress senere i eftermiddag? ;)

Vi var tidligt oppe, for igår endte vi tidligt under dynerne. Det har været en hektisk uge, og jeg tror vi sov før 22.30. Tiltrængt.
Menuen består bl.a. af blinis og chokolademousse. Dej til diverse bagværk står lige nu til hævning, og vi regner med at få lavet det meste i løbet af dagen, så der primært bare skal varmes og anrettes i aften.

Selvom vi er godt med, mangler der stadig et par indkøb. Måske skulle jeg skifte pyjamassen ud med noget mere egnet ;)

Pigen Mad & Drikke, Weekend

Comments are closed.