Archive

Archive for the ‘Ferie’ Category

Nyt liv

July 22nd, 2010
Comments Off

Igår fodrede jeg moderen til de yndigste to halvanden uge gamle kattebørn. Mage til nuttetheder skal man lede længe efter!

Og så i øvrigt min dybeste respekt til kattemor, der jo helt selv har født de to små – og her halvanden uge efter har genvundet en krop, der burde gøre enhver teenager-kat misundelig. Og barsel er der vist ikke noget af. Til gengæld får hun maden serveret, og der bliver sørget godt for en nybagt kattemor, skal jeg hilse at sige ;-)

Det er meget meget heldigt, at jeg har en allergisk mand derhjemme, ellers tror jeg nok at Bønnen og jeg kunne have fået en legekammerat med hjem!

Pigen Ferie

Ferie

July 26th, 2009

Det er sjovt, alt det der sker inde i kroppen.

I fredags begyndte en uges sommerferie. Adrenalinet ruller, jeg er fuld af energi, vågner tidligt og får ordnet en masse husligt og planlagt den der rejse. Og så pludseligt – PANG – er jeg syg.

Det med at blive syg i ferier er jeg desværre vant til. Det er som om, at kroppen opfatter, at nu er det ok at geare ned og så lægger immunforsvaret sig lige lidt :-)

Vi har ikke haft så travlt på arbejdet den sidste tid, men til gengæld har der været nok at se til herhjemme, hvor vi har haft gæster næsten uafbrudt de seneste 3 uger.
Så jeg har glædet mig til MIG-tid og vi(to kun!)-tid.

Jeg nåede ikke omkring biblioteket efter ferielæsning i går, men kan vist godt finde noget i reolen, der egner sig. Aaahhh!!

Om en uge holder jeg u-voksen fødselsdagsfest med jello-shots og sjove drinks. Så jeg bliver snart frisk igen, så er det sagt!

Pigen Arbejde, Ferie, Mig

Her hygges

July 19th, 2009
Comments Off

Det har på ingen måder været en helt almindelig weekend.

I går startede vi i Fields, så en time Nickelodeon før vi tog på McDonalds (er stadig meget ked af, at vi ikke kunne blive enige om saml-selv-burgere på Jensens, men barnet havde “billetter” til McD). Pragtmiddagen (man kan faktisk få Caesar salad der!) blev efterfulgt af en tur gennem Kbhs gader i rickshaw, til nærmeste Blockbuster, hvor aftenens underholdning blev sikret i form af Disco Ormene (fab soundtrack!) og Jungledyret Hugo 3, som netop nu indtages sammen med morgenmaden.

Hvis vi når det, skal vi nok lige hen og se, hvor hende dronningen bor og havfruen (det sidste mest fordi der blev sagt “jaa, altså kun den af dem, hvor Ariel er med i”, da jeg spurgte om hun havde set den lille havfrue…)

Og når vi så kører med toget hjem, står den vist på surprisefødselsdag med pigerne fra klassen.

Sikke en weekend :)

Pigen Børn, Familie, Ferie

En liste

March 5th, 2009

Rare ting, der sker, når man har en uges ferie:

 • Man får hængt endnu et par billeder hængt op
 • Man kan endeligt få syet nye pudebetræk (ja, og få købt stoffet)
 • Læse dagens avis
 • Besøge familien
 • Bladre magasiner, der har fået lov til at ligge alt for længe
 • Lytte til en gammel men meget god cd med Grand Avenue
 • Rydde op (og det med alle de der noter)
 • Man bager! Nøj, det har jeg savnet :-)
 • Køber ind andre steder end Netto, fordi der rent faktisk er tid til det – og så planlægningen af lækre måltider
 • At være alene i lejligheden :-D
 • Man er hjemme, så man når at nyde de fine blomster man har købt
 • Og så selvfølgelig, at man ikke skal på arbejde ;-)

Pigen Ferie

Jeg er ikke sur, jeg er skuffet

October 29th, 2008

Altså ærligt talt! Hvordan kommer man så ud at flyve billigt…? Ihh….

Pigen Ferie, Rejser

Lige om lidt

February 2nd, 2008

I morgen er det endelig London-tid. Vi glæder os, og er næsten klar. Min kuffert er næsten pakket, og det sidste tøj hænger til tørre. Kærestens kuffert mangler endnu, men den må vente til i morgen. Det bliver ikke en tidlig aften – han vil gerne have styr på de sidste uni-ting, inden vi forlader byen. Er først hjemme igen torsdag ved midnat, så det er næsten en uge der ryger. Men det er ok, for vi fortjener det ;-) Der er lavet lange lister over steder vi gerne vil se eller besøge, og de fire dage er sikkert væk, inden vi får set os om.

Jeg er solidarisk-længe-vågen, men har en dej til hævning, vi vil nemlig gerne have en pose boller med i daypacken. Derudover er jeg i gang med Blekingegadebanden. Fik fingrene i den sidste lørdag, og blev ganske fanget og kom godt i gang. Nu har den ligget stille i efterhånden nogle dage, men jeg tror den skal åbnes igen om lidt. Har vist også en halv kande te inde i stuen, og med min nye kop er det jo ren nydelse. Koppen, der allerede er yndlings og knuselskes og fyldes hver dag, har jeg fået af min Søde. Åh, jeg er heldig! For det var bare fordi :-)

Pigen Ferie, Kærester, Mig, Rejser

Det er som det skal være

December 23rd, 2007

Selvom den står på opgaveskrivning og jeg har indtaget forældrenes spisebord inkl. ekstraplade med bærbar, bunker af noter samt en stak bøger vokser julestemningen alligevel helt af sig selv. Det er lige om lidt og nu kan vi bare vente.

Om et par timer lander søsteren også, og så er alt som det skal være. Bortset fra den influenza-ramte far, der ligger oppe under dynerne, og klager sig sååå højt! Mænd der er syge er ynkelige på den lidt søde måde, og vi griner af ham, når han indimellem sniger sig nedenunder :) Vi håber, at han er mere frisk i morgen, men ellers han han vist godt sidde og hænge i sofaen uden at det gør så meget.

Juletræet skaffede vi igår, og der ligger en milliard pakker under det. Jeg fik en uventet fra arbejdet idag, og selvom den ikke er åbnet endnu gætter jeg på rød- og hvidvin (hurra for cellofan ;) ) Derudover kom den søde forbi, han er savnet, men jeg fik en pakke, der måtte åbnes idag, og det hjalp en smule. Jeg er så nem :D

Lige nu sidder jeg indpakket i ekstra trøjer, tørklæde, hue, futter og tæppe. Her er vist ikke koldt, men jeg er træt og så fryser jeg altså. Prøver at få overblik over opgaven. Det kniber, men er sikker på at det kommer – for det skal det jo. Der er sjovere ting der trækker, men jeg er cool.
Igår blev jeg lokket af den søde lillebror, og vi købte karamelsirup med hjem til kaffen, der nu indtages rygende varm – og så supplerer jeg med den obligatoriske Cola Zero. Hvis jeg gider bevæge mig lidt væk, kan jeg også skaffe mandariner og pebernødder, så jeg klager ikke.

Hvis ikke jeg får skrevet mere inden i morgen, må dette blive julehilsenen. Håber at alle jer i Bloglandet får en rigtig dejlig juleaften.

Pigen/Over and out

Ps: Moren har åbenbart glemt at fodre nisserne, for tørretumbler og telefon strejker, og igår forsvandt en bøtte med kager! Kan I SÅ opføre jer ordentligt, bæster!!!

Pigen Familie, Ferie, Jul, Kærester, Mig

Feriegæster

October 15th, 2007
Comments Off

Har lillebroderen på besøg. Der er nogen der kan, han har nemlig efterårsferie! Så heldige er vi ikke, men jeg skal først have timer på onsdag, så for et øjeblik lader vi som om :-)

Han ankom til frokost i går, hvor også hans chauffør (aka vores søde far) samt søsteren joinede os. Super hyggeligt. Lillebror (det kalder vi ham lige – men han er snart 19…) var blevet advaret om, at vi ikke ville have tid til at underholde, men vi fejrede alligevel ankomsten med et tre spil Rummikub (hvor jeg tæskede drengene i samtlige spil, men det snakker vi ikke mere om). Derefter kvalte han alle tre the Matrix-film i ét hug, kun afbrudt af snack- og toiletpauser, og senere aftensmaden.

I dag skal vi forestille at være mere seriøse. Den søde er på uni, jeg skal have læst en masse, og lillebroren har en engelsk stil. Meeen. Vi sov længe. Og lillebroren kunne ikke helt komme i gang med stilen, så der blev efterlyst en undskyldning for at komme ud. Han syntes, at jeg var liiidt rådden fordi jeg allerede havde købt ind til i aften, men i stedet fik han lov til at købe mælk. At vi vist nok slet ikke mangler mælk, er en anden historie – han skulle ud, og god mælk kan man aldrig få for meget af….

Pigen Familie, Ferie

Tilbage i byen

April 9th, 2007
Comments Off

Det er dejligt at være hjemme igen. Vi nyder roen, vores eget og hinanden ;)

Vi kom tilbage ved middagstid, den Sødes forældre kørte os hjem, fordi vi skulle have en nyrepareret cykel med (desværre ikke min..). De skulle hurtigt videre til en frokostaftale, og pludseligt var vi helt alene igen, efter mange dage med selskab, stemmer og højt tempo.

Det er altid rart at komme hjem til en ryddelig lejlighed, og nu er det kun mig, der mangler at sætte de sidste ting på plads, så er der pakket ud. Siden sidst har foråret gemt sig, og vi har igen været nødt til at tænde for varmen og en hel del stearinlys.

Lige nu er vi ved at forberede os til den forestående uge. Der bliver -som sædvanligt- nok at se til, men vi er ladet op. Om ikke så længe skal vi se Prison Break. Hvornår slutter den serie egentligt..?

Pigen Familie, Ferie, Kærester

Så kom vores billetter!

March 14th, 2007

Det var ikke svært at gætte, hvad indholdet var, da jeg fiskede en tyk kuvert fra Jysk Rejsebureau op af postkassen :)
Vi skulle egentligt til at ringe for at høre hvor de blev af, for det er jo en måned siden de blev bestilt nu – men det nåede vi heldigvis ikke.

Vi er næsten klar! Er det ikke snart juli…?

Pigen Ferie, Rejser