Home > Familie, Ferie, Kærester > Tilbage i byen

Tilbage i byen

April 9th, 2007

Det er dejligt at være hjemme igen. Vi nyder roen, vores eget og hinanden ;)

Vi kom tilbage ved middagstid, den Sødes forældre kørte os hjem, fordi vi skulle have en nyrepareret cykel med (desværre ikke min..). De skulle hurtigt videre til en frokostaftale, og pludseligt var vi helt alene igen, efter mange dage med selskab, stemmer og højt tempo.

Det er altid rart at komme hjem til en ryddelig lejlighed, og nu er det kun mig, der mangler at sætte de sidste ting på plads, så er der pakket ud. Siden sidst har foråret gemt sig, og vi har igen været nødt til at tænde for varmen og en hel del stearinlys.

Lige nu er vi ved at forberede os til den forestående uge. Der bliver -som sædvanligt- nok at se til, men vi er ladet op. Om ikke så længe skal vi se Prison Break. Hvornår slutter den serie egentligt..?

Pigen Familie, Ferie, Kærester

Comments are closed.