Home > Ikke kategoriseret > Alle andre er jo også syge…

Alle andre er jo også syge…

April 10th, 2007

Øv, jeg har ondt i halsen og hovedet er blevet tungt. Prøver at dræbe det med masser af te, men med mit ellers ret massive indtag af det, er jeg vist immun. Måske en lille lur senere… Jeg har overhovedet ikke tid til det her pjat!

Idag er den eneste dag i denne uge, hvor jeg kun skal have én forelæsning, så der er godt fyldt op. Netop derfor skulle jeg egentligt have nået en masse, men i stedet er jeg helt sløv og ganske opgivende. Har dog sorteret lidt vasketøj -men ikke transporteret det over i en vaskemaskine….- og bagt grove flutes til ugen. Det kunne minde om overspringshandlinger, og det er det vel egentligt også. Jeg prøver at fortrænge, at jeg skal til eksamen om en måned!!!

Pigen Ikke kategoriseret

 1. April 10th, 2007 at 19:33 | #1

  Tit er det eneste der hjælper lidt ro og afslapning. Rigtig god bedring!!

 2. Pigen
  April 11th, 2007 at 12:31 | #2

  Åh, og jeg ved det også godt… Tak :)

 3. April 11th, 2007 at 14:03 | #3

  Æble-eddike 2 spsk. fuld blandet op i et glad vand 3 gange om dagen i en to dages tid kan slå det ned. Det virker i hver til fald her. :) God bedring.

 4. Pigen
  April 11th, 2007 at 16:01 | #4

  Tak for tippet Tina! Har netop indkøbt en flaske fra Urtekram, og håber på at være topfrisk igen inden længe ;)
  Mon ikke man må drikke det med cola light i stedet…?

 5. Pigen
  April 11th, 2007 at 16:11 | #5

  Aj, fy for pokker, hvor smager det dårligt !!

 6. April 12th, 2007 at 16:00 | #6

  Jeg har aldrig sagt at det var velsmagende, bare at det virker herhjemme. Ved det faktisk ikke om man må blande det med cola light men det kan da afprøves. ;) Ellers put også en skefuld honning i til at tage den dårlige smag.

  Det er faktisk også ret effektivt hvis man skal tabe sig, har ladet mig fortælle. Håber det har virket.

Comments are closed.