Archive

Archive for the ‘Lidt af hvert’ Category

Katten er ude

January 22nd, 2011
Comments Off

…uden mand (to be) og barn. And lovin’ it!
Er taget til noget så eksotisk som fisketorvet – det var lissom hvad jeg kunne overskue. Mon der ikke er noget udsalgsslutspurt af en art?

Slut med at liveblogge for nu!

Pigen Lidt af hvert

Forkælelse til halv pris

December 2nd, 2010

Kender I disse sider?
Downtown
Save My Day
Sweet Deal
My2Day

Konceptet er et nyt tilbud hver dag, med minimum 50 % rabat. Man køber tilbuddet og får et værdibevis, der så skal indløses indenfor en bestemt periode, og man får på den måde mulighed for at gøre/prøve ting/restauranter/behandlinger, som man måske ikke ellers ville have benyttet sig af.

Downtown har vi lagt en del kroner hos de sidste måneder, og “samlet” takeout-tilbud sammen til de næste måneder med baby-Liva :-)
Og vi har allerede spist på Numero 64, den nye Letz Sushi på Vesterbro og Cofoco i løbet af efteråret – alt til ret god pris.
Tag et kig, og tilmeld evt. nyhedsbrevet, så I hver morgen kan tjekke dagens tilbud ud. Det er bestemt et hit! :-)

Pigen Lidt af hvert, Mad & Drikke

Chokoladeskildpadden og besøg på Numero 64

November 1st, 2010

Er jeg den eneste, der (stadig) synes, at det er lidt sjovt, når man møder en kendt på gaden? :-) I aften så vi Søren Fauli med 3 børn, og selvom vi lige kiggede endnu engang, blev vi straks enige om, at det måtte være “ham, der er indeni chokoladeskildpadden” :-) Hyggeligt at være kendt som det (blandt andet…)

Inden da, havde vi spist lækker kærestemiddag på Cofocos Numero 64 på Østerbro. Meget lækkert, og det kan bestemt anbefales. Generelt kan jeg godt lide Cofocos koncept, men har stadig besøg på de fleste af restauranterne til gode.

Pigen Lidt af hvert, Mad & Drikke