Home > Lidt af hvert, Mad & Drikke > Chokoladeskildpadden og besøg på Numero 64

Chokoladeskildpadden og besøg på Numero 64

November 1st, 2010

Er jeg den eneste, der (stadig) synes, at det er lidt sjovt, når man møder en kendt på gaden? :-) I aften så vi Søren Fauli med 3 børn, og selvom vi lige kiggede endnu engang, blev vi straks enige om, at det måtte være “ham, der er indeni chokoladeskildpadden” :-) Hyggeligt at være kendt som det (blandt andet…)

Inden da, havde vi spist lækker kærestemiddag på Cofocos Numero 64 på Østerbro. Meget lækkert, og det kan bestemt anbefales. Generelt kan jeg godt lide Cofocos koncept, men har stadig besøg på de fleste af restauranterne til gode.

Pigen Lidt af hvert, Mad & Drikke

 1. November 2nd, 2010 at 07:06 | #1

  Nix jeg tjekker også altid ‘dagens kendis’ ud og fniser lidt. Men i det mindste er jeg holdt op med at hilse på dem fordi jeg tror jeg kender dem ;-)

  Hvis I ikke har været på Scarpetta endnu – så kan den klart anbefales!

  • Pigen
   November 2nd, 2010 at 11:03 | #2

   Scarpetta vil jeg også gerne snart besøge, er meget glad for italiensk!

   Og godt jeg ikke er den eneste ;-) Har engang mødt Mary i Magasin. Hun (og en livvagt of course) skulle lige shoppe lidt Ole Henriksen en lørdag eftermiddag :-)

Comments are closed.