Home > Mig > Et par fridage

Et par fridage

April 4th, 2007

Kæresten er taget hjem på påskeferie, og imorgen følger jeg efter. Jeg kunne godt have taget med i dag, men jeg skal arbejde fredag-søndag, og huset bliver fyldt fra fredag, så ville lige bruge et halvt døgn på at geare ned og få styr på lidt, inden jeg rejser nedad :)

Igår kom min lillebror og sov her. Rigtig hyggeligt med sådan et hurtigt besøg. Han var blevet advaret om, at vi ikke havde tid til at underholde, men lidt hygge blev det alligevel til, og det inkluderede både popcorn og marcipanæg.

I aften bor jeg i sofaen. Har te og tæpper, og hvis det stod til mig, kunne jeg sagtens overnatte her… Lige om lidt skal jeg have lavet en liste over pensum og tilhørende opgaver til mit finansieringsfag. Dét har jeg med god grund udskudt i noget tid, men det kræver ikke det helt store af min koncentration, så det er vist helt fin timing at ordne det nu.

Jeg ved godt at, at alle mine poster handler om at læse, og hvor presset og træt jeg er…  Men lige nu (og de næste 10 uger!) fylder det næsten alt, og sådan må det være. Glæder mig virkeligt meget til at få ferie, og min sidste eksamen er d. 14. juni. Jeg tæller dagene!

Pigen Mig

 1. April 5th, 2007 at 12:33 | #1

  God påske i familiens skød

  Jeg kender alt for godt det med at alt drejer sig om studie – jeg prøver pt at fortrænge at vi skal lave noget, mens min højtærede skrivemakker er ved at få stress over opgaven allerede nu. Heldigvis er jeg færdig 29. maj. Ingen forsvar af opgave her :)

 2. Alice M
  April 7th, 2007 at 12:38 | #2

  Apropos dit svar paa min side. Nu er vi tilbage i Hanoi og hotels-of-vietnam.com har IKKE reserveret vaerelse til os. SUPER godt – npt. Brug Aurora travel….

 3. Pigen
  April 9th, 2007 at 13:24 | #3

  Øv, noget rod!

 4. April 9th, 2007 at 21:02 | #4

  Yeps.. Heldigvis en skøn hurtig guide med en mobiltelefon der kunne nogle tricks med splinternyt hotel (2,5 måned gammel) til 30 dollar pr nat og en taxa :)

  Hjemme i DK igen.

 5. Pigen
  April 10th, 2007 at 06:47 | #5

  Meget heldigt :)

Comments are closed.